eski sevgilimin babasından : ona aslaaaa hakkımı helal etmiyorum.tanımadığı halde, sırf tipimden gıcık aldığından beni istemediği için ve sevdiğim insandan ayırdığı için.
eski sevgilimin kardeşinden : Ailesini kışkırtıp kışkırtıp bizi ayrımak için elinden geleni yaptığı için ve başardığı için.
eski sevgilimin annesinden : yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazdığı için.
Eski sevgilimden; 2 senemi çalıp evlilik hayalleri kurdurup, ümitler verip terk ettiği içi. Ailesiyle birlik olup hayatımın içine ederek hakaretler ettiği için. defalarca sırtımdan vurduğu için...
Yaşama sevincimin ve hayallerimin katili olup bana ölümü özlettikleri için ASLAAAAAA hakkımı helal etmiyorum.Ve onlardan nefret ediyorum ağlaya ağlaya gözlerimi kuruttukları için, ve nefret ediyorum onlardan birdaha sevemeyeceğim için, ve nefret ediyorum kalbimi bu kadar acıtıp dilime bedduaları bulaştırdıkları için, nefret ediyorum defalarca ölüp ölüp dirilmekten ruhumu yordukları için...nefret ediyorum nefreti bilmezken yüreğime onu da sığdırmayı başardıkları için, ve nefret ediyorum nefret etmekten nefesim kesilip yorulduğum için...nefret ediyorum uykularımı aldıkları için.
BEN ARTIK NEFRET ETMEDEN YAŞAMAK VE BÖLÜNMEDEN UYUMAK İSTİYORUM, BEN ARTIK NEFES ALMAK İSTİYORUM...