• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda en nefret ettıgınız kişi kimdır?

çok güvendiğim sözde arkadaşım bana elif isminden nefret ettiren kadın:36:

Olmaz olasıca eski bir arkadaş(!)tan nefret ediyorum.

Ona bir şey olsa ve etrafta yardım edebilecek tek kişi olduğumu bilsem de yardım etmem.
Görmezden gelirim. Ölse umrumda olmaz. O derece nefret ediyorum.
Gerizekalı, taş kalpli yaratık! $angry.gif

Son düzenleme:
Şişko hakkımı yiyen patrondan öbür dünyada yakana yapışacağım!! Hakkımı helal etmiyorum !

Nefret duyduğum kimse yok ama hoşlanmadığım,davranışlarını konuşmalarını beğenmediğim insan çok,başta görümcem geliyor sanırım :63:

nefret insana büyük bir yük yüklüyor. nefret kategorisini silip haz etmediklerim olarak etiketledim ve kapıyı kapattım. rahatsız etmesinler. hayat onlarsız bir nebze daha çekilebiliyor

ortanca eltimden nefret ediyorum hayatımda onun kadar yapmacık kıskanç yalaka bi tip görmedim ismini bile duyunca içimden kin kusasım geliyo :47:

hee birde eski amirimden nefret ediyorum 3 yıl onun eziyetlerine dayanabildiğim içinde kendimle gurur duyuyorum :63:

beni işten attırıpta yerine arkadaşını getiren kız nefret ediyorum.. allaha havale ettim...allah gönblüne göre versin..

..hayatimdan coktan cikarttigim ex ve ailesinden artik nefret bile etmeye gerek duymuyorum, hepsini Allah'ima havale ettim, coktan sadece onume bakiyorum..:66::66::66:

nefret ettiğim bikaçtane insan var... ama ex şuan hayatımdaki en nefret ettiğim insan... Allaha havale ediyorum onu

babam olacak ..
keşke nefret ettiğim bi kişi olmasa
içimde kin biriktiriyor

bu konu sayesine nefret etmedigim insanin olmayisinin farkina vardim :)
düsünüyorum düsünüyorum ciddende nefret ettigim kimseyi bulamiyorum :):)

kaynanamdan kaynatamdan nefret ediyorum.benim yuvamı bozdular .tabi oğullarıda az değildi ama çok fazla etkileri oldu evliliğimin bitmesinde.RABBİM benden helallik almayınca can vermelerini nasip etmesin,inş.en kısa zamanda kapıma gelip gelip giderler biz ettik sen etme die de o kocam olacak adam başını taşdan taşa vursun.körşeytanlarından bulsunlar inşallaaaaaahhh....

Hayatımda nefret ettiğim ve gerçek anlamda sevmediğim,tasvip etmediğim,rahatsız olduğum insan ilk ve tektir...

O da eltimdir...:24:

Back
X