• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda en nefret ettıgınız kişi kimdır?

PArası olupta fakiri fukarayı ezen gerizekalılardan,işçi hakkı yiyen patronlardan ve karısına değer vermeyen kocalardan! Birde dini kendine göre şekillendiren hocalardan!
Kendi çıkarları uğruna dünayayı fesada fitneye ve savaşa kana bulayan ahmaklardan cehennemliklerden!
Bu kadarr :)

agzına saglık canım sana katılıyorum.Keşke herkes böyle düşünse dünya ne güzel olurdu demi.

Ben şu andan itibaren ESKİ sevgilimden nefret ediyorum..
Sadece nefrette etmiyorum Lanet olsun onun için yaptıgım herşeye..
Tanıdıgım güne lanet olsunnnnnnnn..
Bin Beter olsun..
Şimdiye kadar hep dualarımda oda vardı..
ama bitti..
AH etmedim şimdiye kadar.
bugun sonunda bana onuda yaptırdı..
ALLAHın bırakma yanına Canı yansın iki cihanda da yüzü gülmesin..
İnşallah:oklava::oklava::oklava::oklava:

PArası olupta fakiri fukarayı ezen gerizekalılardan,işçi hakkı yiyen patronlardan ve karısına değer vermeyen kocalardan! Birde dini kendine göre şekillendiren hocalardan!
Kendi çıkarları uğruna dünayayı fesada fitneye ve savaşa kana bulayan ahmaklardan cehennemliklerden!

walla tebrik ederim arkadaşım.............

KAYNIMDAN,KAYNANAMDAN,KAYINPEDERİMDEN..... NEFRET EDİYORUM.... kaynanam bana bişi diyemeyip kaynımı üzerime saldığındanve saçma konuşmalarından,9 yıldır bebeğim olmadığı için beni yerden yere vurduğundan....kaynanamdan nefret ediyorum.... bide bişi olmamış gibi hareket etmiyo mu ... çileden çıkıyorum.....
kaynımdan nefret ediyorum... kaynanamın lafıyla hareket edip bana karşı tavrından,konuşmalarından,hareketlerinden vb....... kaynımdan nefret ediyorum....
kayınpederimden nefret ediyorum tüm bunları görüp bana haklısın deyip arkamı dönünce başka konuştuğu dürüst olmadığı yapmacık davrandığı için,olanlara göz yumduğu için kayınpederimdende nefret ediyorum... VE ONLARI ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM....

beni dövmeye calisan komsum adam yani, cingene karisi ve salakfasulye sirigi oglundan nefreeeeeeeeeeeeeeeeeetttttt ediyorum.bu dünyada cezalarini cekmediler ama öbür dünyada iki elim yakalarinda:oklava::oklava::oklava:

Halen kurtulamadığım kağıt üzerindeki kocam olacak adam ve annesinden nefret ediyorumKötü Kazen,ben hayatımda hiç kin tutmadım ama bu şahıslar bunuda yaptırdılar bana.:mymeka:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar:

tabiiki eski sevgilimdeeen ve onun gerizekalı arkadaşlarındannn masasında oturan kızlardaaan bi dee halamdaan ve amcamdaaan bi de babanemdeeen

kaynanam kaynatam çünkü eşimle severek kaynanam istediği gelini alamadığı için gizli bi düşmanlık besliyorlar bana , bide 2 teyzem hayatımın en güzel 4 senesini yok ettiler cok acı cektim onlar yüzünden yaptıkları haksızlıklar için Allah'a havale ediyorum onları çünk onun adaletine çok güveniyorum

eski arkadaşlarımdan öğretmenlerimin ikisinde ve havalı ukala insanlardan
NEFRETTT EDİYORUM

Rahmetli babamın ortağndan nefret ediyorum.Ölümüne yol açacak kadar uğraşıp didindiği iş yerini o vefat ettikten sonra zevki uğruna batırdığı ,bize varlık içinde yokluk çektirdiği ve anacığımı çok çok üzdüğü için.......Bende rabbime havale ettim....

ÇOK DÜŞÜNDÜMM,,KENDİMİ ÇOK ZORLADIM AMA BULAMADIMM...HAYTIMDA BANA O KADAR ÇOK HAKSIZLIK YAPILDI Kİİİ
O KADAR BOŞ İNSANLAR İÇİN GÖZ YAŞI DÖKTÜM Kİİİ
AMA BEN YİNEDE KİMSEDEN NEFRET ETMİYORUMMM........
NEDENDİR BİLİNMEZZZZZZ

ismailden nefret ediyorum.benden önce tayini çıksada gitse buradan.biz de rahatlasak,nefes alsak.git ismail ereğli emniyetinden bir an önceeeeeeeeeeeeee:)))))

topu topu ıkı sevgılım oldu ıkısıde bırbırınden serefsız cıktı nefret edıorum sızden duydunzmu bnı bana yasattıklrınzdan dolayı sızden omrumun sonuna kdrda nefret edıcem haha !

nefretımı hakedecek kadar deger vermedgım ınsanlar var tabi ki..............

yazmaya degmezzzzzzzzz

bu yaşıma kadar nefret ettiğim biri olmadı..
ama sevgilimi elimden alan kızdan nefret ediyorum şuan.

Nefret Edecek Insan Cok Etrafta Ama Zaman Zaman Kendmden Nefret Ediyorum çünkü Dik Kafali Israrci Ve Her Zaman Kaderime Müdahele Etmeye Calisiyorum Asla Tevekkül Etmiyorum Bu Huyumdan O Kadar Zarar Goruyorumki Anlatamam

Back
X