Hayatınızda herşey istediğiniz gibi mi?

herkesin istediği gbi bir hayatı olsaydı elde edemediklerimz yada bişiylerden feragat ederek elde ettıklerımız bizim için kıymetli olurmuydu?

Haklısın aslında elindekilerle mutlu olmalı ama daha iyisi için de çalışmalı istediklerini elde edemesende elindekilere şükretmeli...

Konu içeriğ nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Maalesef artık seviğim dediğin insanlar bile ilerlememiz için destek olmak yerine köstek oluyorlar Sakın ideallerinden vazgeççme yapamasanda kazanamasanda önemli olan istediğin için uğraşman (başaracağına inanıyorum). Sevgiline de bu konuda prim verme ne yani okumak ilerlemek başarılı olmak bunlar alay edilecek küçümsenecek şeyler değil:50 :

5.5 yıldır aynı iş yerindeyim özel bir sektör (lise mezunuyum dışardan okumaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim ders çalışmaya fırsatım bile yok)
burda çok büyük zorluklar çektim
hep sabrettim belki hakettiğim yerde olurum diye ama olmadı
yine aynı yerdeyim maaşımda öyle 5 yıllık elemanın değerini bile almıyorum
terfi ettim sözde 3 yıldır ama nedense terfi ettiğim yerde bile değilim (burası briaz karışık)
malesef özel hayaytta malesef istediğim gibi değil hayalimdki evliliğim malesef yapamamdım tanımadan karar verilmiş bir evlilik yaptım buda çok kötüoldu benim için
işten şuan için ayrılmama çok zor
yani benim hayatımda hiç birşey istediğim gibi değil

Çok şükür güzel bir hayatım var...
İyi bir işim ve gelirim var.
Kendi kendime yetebiliyorum..
Ailemin her konuda desteğini arkamda hissedebiliyorum.. İyi bir arkadaş çevrem var.
Mutluyum çok şükür..
Tek eksiğim bir erkek ama onu pek dert etmiyorum,nasipse o da olacak inşallah..

Canım inş. hem iş hem evlilik hayatın da istedklerin olur ve yaşadığın olumsuzluklarda bir an önce son bulur. Bu arada hala evlisin değil mi canım. Tanımadan evlilik derken görücü usulü mü evlendiniz?

Gulsum50 aslında bu zamanda memur olacaksın. Hem saatleri belli hemde şartları iyi yoksa özel sektöre kalırsak çoooooook zor.

halan evliyim canım
yakın bir tanıdığımız tanıştırdı flört dönemimiz oldu ama birbirimiz iyi tanımamış bu zaman zarfında kader kısmet meselesi bu galiba

Gulsum50 aslında bu zamanda memur olacaksın. Hem saatleri belli hemde şartları iyi yoksa özel sektöre kalırsak çoooooook zor.

doğru söylüyorsunuz en iyi devlete sırtını dayamak galiba

Sağol canım kafama koyduğum şeyleri genelde yaparım. Erkek arkadaşımın yaptığı küçümseme değil de yapamazsın üniversite ortamını bilmiyorsun falan diyip duruyor. Her zaman üstündeki hocalar ezer seni diyip duruyor. Sanki başardım da hocaların beni ezmesi kaldı.

Canım başka iş arayışın var mı? Sanırım ücret olarak memnun değilsin. Bence ne yap ne et okulunu bitir KPSS falan hazırlan özelde hiç çalışmadım ama memnun olan çevremde çok zor.
Evlilik zor ama bende sevdiğim kişiyle evlenemiyorum ailem istemiyor. Aslında evlilik bana göre şans, kader karşına ne çıkacağı belli değil mükemmel dediğin kişi bir anda bambaşka birine dönüşebiliyor.

Hayatının dörtte üçü yolunda nazar değmesin :nazar
Bence de pek dert edilecek bir şey değil her an her yerde karşına çıkabilir.

Son düzenleme:

Yeni bir iş araışında değilim canım burası çok küçük bir yer iş bulma ikanım yok gibi bişey okulu bitermem çok iyi olur ama ne çalışma isteğim var nede bir hedef bunalımdayım acaba :)
evlilik gerçekden zor ve dediğin gibi birazda şans işi
kaderimizi kendimiz yazmıyoruz o yüzden yaşadıklarımızı ve bizi bekliyenleri bilmiyoruz.
umarım canım sevdiğine kavuşursun
ailen inş en kısa zamnda ikna olurlar

Öğrenciyim ve kendimce bir eşiğe yaklaştım.Kimbilir seneler sonra buna ''dert miydi ki?'' diyeceğim..
Senelerdir aynı bölüm üzerine okuyorum sevmekten çok alışkanlık oldu.Daha fenası hiç bir zaman bir hedef belirleyemedim kendime.Sınav,bitmesi gereken bir tez,finaller hepsi bittikten sonra ne olacağım peki?
Hukuk okur insan avukat olur,mühendislik,tıp..bunlar meslek veren şeyler.Benim bölümüm ise kişiye meslek vermiyor.Gümrük memurluğu ideal duruyor sabah 8 akşam 5.Ancak rotasyon var.
Bilmiyorum.Hayatımdan memnun değilim,istediğim gibi olmadı..Önüm bulanık,sisli.Göremiyorum...

Son düzenleme:
Ben de hemşireyim ve sağlık ocağında çalışıyorum.Ben de bundan pek mutmain sayılmam mesela:)Nöbetler yorucu oluyor ama hastanede çalışmak, başka bir yere becayiş yapmak istiyorum.Çünkü;bu şekilde kafamı dağıtamıyorum ;işim monoton geliyor...Yine de elhamdülillah..Bu işi bulamayanlar da var.Ben sadece tercihlerimi değerlendirmek istiyorum.

Bir de evlenebilseydik..
(yani gönlüme göre)

Son düzenleme:
Ben öğretmenim mesleğimi severek başladım ama şu an çok zorlanıyorum öğrenciler aşırı derecede sorunlular eskisi gibi değil. Mesleğimi değiştirmek istemezdim yine de şükrediyorum. Yalnız özel hayatımda hiçbir şey istediğim gibi değil. Yalnızlık beni çok yordu, kendi evime çıkmak ve artık yalnızlığı kabullenmek niyetine giriyorum zaman zaman ama bunu yapmak istemiyorum çünkü yaşadığım şehirden de çok memnun değilim. Buraya yerleşip kalmak istemiyorum bazen, bazen de alıştım artık başka yerde yapamam diyorum.

Beni bir şeylere yönlendirecek kimsem yok.

hayatımda istemediğim tek şey memnum olmadığım 1 tek şey var

oda aşkımla 5 yıldır ilişkimiz olmasına rağmen evli olmamamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…