- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Hayatımda her sey isteigim gibi diyen kendini kandırıyor derim ben :))
canım kimin hayatı istedigi gibi ki elinde fırsat var degistir o halde ve unutma asla geri gelmiyecek bu senelerin elindeyken degistir sonra coook gec olur öptüm kocaman :))
Anladım canım baban da senin yerine karar vermiş. En azından eşin destekliyor benim erkek arkadaşım resmen alay ediyor saçma sapan şeyler için uğraşıyorsun diyor onun için saçma ama benim için önemli... Yaşın kaç olursa olsun eşinin desteği sayesinde amacına ulaşacağını düşünüyorum.
5.5 yıldır aynı iş yerindeyim özel bir sektör (lise mezunuyum dışardan okumaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim ders çalışmaya fırsatım bile yok)
burda çok büyük zorluklar çektim
hep sabrettim belki hakettiğim yerde olurum diye ama olmadı
yine aynı yerdeyim maaşımda öyle 5 yıllık elemanın değerini bile almıyorum
terfi ettim sözde 3 yıldır ama nedense terfi ettiğim yerde bile değilim (burası briaz karışık)
malesef özel hayaytta malesef istediğim gibi değil hayalimdki evliliğim malesef yapamamdım tanımadan karar verilmiş bir evlilik yaptım buda çok kötüoldu benim için
işten şuan için ayrılmama çok zor
yani benim hayatımda hiç birşey istediğim gibi değil
Gulsum50 aslında bu zamanda memur olacaksın. Hem saatleri belli hemde şartları iyi yoksa özel sektöre kalırsak çoooooook zor.
halan evliyim canımCanım inş. hem iş hem evlilik hayatın da istedklerin olur ve yaşadığın olumsuzluklarda bir an önce son bulur. Bu arada hala evlisin değil mi canım. Tanımadan evlilik derken görücü usulü mü evlendiniz?
Gulsum50 aslında bu zamanda memur olacaksın. Hem saatleri belli hemde şartları iyi yoksa özel sektöre kalırsak çoooooook zor.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Maalesef artık seviğim dediğin insanlar bile ilerlememiz için destek olmak yerine köstek oluyorlarSakın ideallerinden vazgeççme yapamasanda kazanamasanda önemli olan istediğin için uğraşman (başaracağına inanıyorum). Sevgiline de bu konuda prim verme ne yani okumak ilerlemek başarılı olmak bunlar alay edilecek küçümsenecek şeyler değil:50 :
5.5 yıldır aynı iş yerindeyim özel bir sektör (lise mezunuyum dışardan okumaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim ders çalışmaya fırsatım bile yok)
burda çok büyük zorluklar çektim
hep sabrettim belki hakettiğim yerde olurum diye ama olmadı
yine aynı yerdeyim maaşımda öyle 5 yıllık elemanın değerini bile almıyorum
terfi ettim sözde 3 yıldır ama nedense terfi ettiğim yerde bile değilim (burası briaz karışık)
malesef özel hayaytta malesef istediğim gibi değil hayalimdki evliliğim malesef yapamamdım tanımadan karar verilmiş bir evlilik yaptım buda çok kötüoldu benim için
işten şuan için ayrılmama çok zor
yani benim hayatımda hiç birşey istediğim gibi değil
Çok şükür güzel bir hayatım var...
İyi bir işim ve gelirim var.
Kendi kendime yetebiliyorum..
Ailemin her konuda desteğini arkamda hissedebiliyorum.. İyi bir arkadaş çevrem var.
Mutluyum çok şükür..
Tek eksiğim bir erkek ama onu pek dert etmiyorum,nasipse o da olacak inşallah..
Canım başka iş arayışın var mı? Sanırım ücret olarak memnun değilsin. Bence ne yap ne et okulunu bitir KPSS falan hazırlan özelde hiç çalışmadım ama memnun olan çevremde çok zor.
Evlilik zor ama bende sevdiğim kişiyle evlenemiyorum ailem istemiyor. Aslında evlilik bana göre şans, kader karşına ne çıkacağı belli değil mükemmel dediğin kişi bir anda bambaşka birine dönüşebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?