hayatinizda sizi gicik eden insan kim?neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acromion

Ziyaretçi
Merhaba tum arkadaslar. Hayatinizda sizi gicik eden insan varmi? varsa kim ve neden?:enbuyukkk:

Yok hayir. Olmasinda zaten ya. Hayat kisa sevelim birbirimizi :)

var.eşimin en küçük amcası..onu görünce 200 volt
elektrik yemiş gibi oluyorum.herşeye karışır.herşeye cevap verir.
ama benimle baş edemiyo..zaten kim edebilmişki?..:icecream:

Eşimin ablası....
Herşeyi o bilir herkes ona danışır, bir o marifetlidir, herkesi küçük görürü küçük dağları o yarattı sanki, ama suçlu benim kayınvalidem tepemize çıkardı onu anlata anlata, kızda bişey yok kimse tınmaz ama annesi yaptı ne yaptıysa. Makamını anası yaptı kızda yerine yerleşti....

Babamin kuzeni, gicik oluyorum, iki lafindan biri resmen yalannn, ha birde cok yalaka, onunda beni sevmedigini bildigim halde bana seni cok øzluyoruz gøruselim demezmitatlicadiarzu

kaynanmm ve kaynımm onları görüncee bendeki bütün devrelerr yanıyorrr ama susuyorumm
lanet olsun içimdeki bu insan sevgisinee

X Boy-Friend _ Çocuğun Nefes Alıp Vermesi,Yaşaması Her Aktivitesine Gıcık OLuyorum (Napim Elimde Değil)
O beni Ne kadar Seviyosa Ben Ona O kadar Sinir OLuyorum_!

Nişanlımın akrabası olan beni hiçbir zaman sevmeyen ve çekemeyen,büyücülük-falcılık mesleğini icra ettiğini iddia eden,o korkunç günü yaşamama sebep olan,ki hatırlayınca hala elim ayağım titriyor,evli olmasına rağmen nişanlımda gözü olan o insana benzer şeyden nefret ediyorum..Bana kimse öyle bir gün yaşatmadı şimdiye dek..Günah ve suç olmasa yemin ederim ki vicdanım bir parça bile sızlamadan öldürürüm onu..

eşimin abisinin kızı amcasını benden kıskanır..........

hayatımda beni gıcık eden insanlar
sonradan görmeler
fesat insanlar
büyücü falcı insanlar
dedikodu yapanlar
çekemeyenler boş konuşan insanlar
insanın hakkını yiyen küçük gören insanlardan nefret ediyorum

a.s.a.s.a.s.................................................

eski şirketimdeki genel müdürün sevgilisi..ay pardonnnnn sekreteri diyecektim...s'den dolayı karışıklık oldu...:smiley-cool:

benim ortanca eltim..kadın o kadar kötü niyetliki,,onun yanın hareket etmek o kadar zor ki...herşeyin altında bir art niyet arıyor...ister istemez onun yanında çok geriliyorum...konuştuklarıma dikkat etmeye çalışıyorum..şakalaşamıyorum gıccık oluyorum yani

her yaptigim,her gezdigimde birsey arayan ,gerekli gereksiz arkamdan konusan, kiskanc,fesat,cahil insanlara gicik oluyorum

bilmem...öyle işte..................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…