hayatinizda sizi gicik eden insan kim?neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu aralar iş yerindeki manyak şoföre sinir oluyorum. adam kafasına göre güzergah değiştiriyor, en son ben indiğim için olan bana oluyor. bu duruma "beni karıştırmayın" diyen müdürüme de ayrı ca bir gıcığım. kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım var klava:

benim de bi kuzenim var bende ona uyuz oluyorum ne yapsa gıcığıma gidiyo

Pek kimseye gıcık olmuyorum..
Çünkü kimse umrumda değil
Görmezden gelmeyi çok iyi başarırım...

aynı kurumda çalıştığım bir bayan arkadaşımdan nefret ediyorum. kene gibi yapıştı :mymeka: yüzsüz kendinden hoşlanmadığımı anlamıyor da

Kaynanama ve kızlarına gıcık oluyorum.Düşüncesiz ve kendini bilmez oldukları için...
Hepsini Allah'a havale ediyorum.alsanaalsanasmile

eşimin annesine ,babasına ablasına yeğenine kısacası sülalesine gıcığımmmmmmmmmmm.

ablamın eşi herşeye burnunu sokar herkese karışır her şeyi o bilir vesayre vekötükedihüsosayre

gıcık kapıp tahammül edemediğim bir kaşık su içinde boğazım geldiği o kadar çok insan varki.ama aklıma gelenleri yazayım..
'annem' ve teyzelerim (en büyük teyzem hariç o okumuş görgülü ve vicdanlı biri)ne yaptıysam memnun olmadı bir kere bile şunu iyi yapmışsın demedi demezde katır inatlı. yüksek sesle konuşur,güler cakkıdı cakkıdı sakız çiğner pat pat patlatır. hele dudu teyzem Allah onun bana çektirdiklerinin aynılarının beterini çektirsin inşallah ne görgüsüz ne aptal bir kadın.ana tarafımdan nefret ediyorum ana tarafındaki dede figürü de dahil. televizyon seyrederken kendi kendine mır mır yorumlar yapar kötü insanlara laf atar kendileri çok iyisiymiş gibi.Nefreeeet ediyorum o an katil olasım geliyor kusura bakmayın ama çok sorunlu biriyim en kısa zamanda destek alıcam inş.

'babam' dediği dedik herşeyin en doğrusunu bilir gibi geçinen aşırı kırıcı bir insan.bu tarz insanları sevmesemde çok bir antipatim yok ama babama karşı var..

'eda' denen o aşifteye kıl oluyorum neden her taşın altından o kız çıkıyorki.eğlenmelik bi kız ortalığı karıştıran bi kız.kızlara küfür edip erkeklere sırnaşan erkeklerin sevdiği türden bi kız. onun yüzünden kırmızı saçlı hatunlara kıl olmaya başladım klava:

deniz denilen bi akrabamız var bu karı evde kaldı yılışık tipsiz bişey hani derler ya insan yüzünden belli olur kimi insan var yüzüne bakınca rahatlarsın iyi hissedersin kimi sende kötülük oluşturur bu karıda her türlü kötülüğü hissedebiliyorum ayrıca bağıra bağıra konuşup gülen kişilerden.böylelerine fena halde gıcığım öte yandan bu ben küçükkende beni çok itip kalkardı birkere sırtımı sobaya çarptım birtek babannem koştu yanıma ilgilendi benimle bu deniz denen karı oturduğu yerde kahkalarla gülmeye devam etti Allah başına beterini verir inşallah klava:

'cıvık ne dediğini bilmeyen söylediği lafın nereye gitttiğini bilmeyen insanlar' bu zümreyle muhatap olmasam bile varlıkları beni uyuz ediyor.

'beni yüzüme öven' insanlara da kıl oluyorum.öyleleri genelde arkamdan kuyumu kazıyorlar.

horlayan veya sesli tıs tıs nefes alıp veren insanlara kıl oluyorum diyeceksiniz bunların ne suçu var biliyorum suçları yok fakat sevmediğim bikaç insanda bu özellikler mevcut olduğundan onlarında her dakika yok oluşunu hayal ettiğimden ötekilerden de gıcık kapabiliyorum.tıs tıs nefes alan erkeklere de uyuz olup yaklaşmıyorum fazla aklıma zevk alan bir erkek modeli geliyor bilmiyorumkismile küçükken geçirdiğim bi travma olsa gerek...

ve 'mantıksız' insanlardan hayatında mantık yok saçma davranışlar sergileyen saçma konuşan insanlar böyleleri çok var aile çevremde.
psikolojim bozuk kabul ediyorum ufak tefek şeyler bile beni çileden çıkartıyor.ama kötü ve zararlı bir insan değilim..

sinir oldugum kımse yok kımse ıcın sınırlerımı bozamam zaten sınır oluyosam demekkı hayatımda onemlıdır onemlı olmadıgına gore nedıye takıcam kı..

kayınvalıdem kayınpederım:) bu ara kendı aıleme de cok sınırlenıyorum

kaynıma ve eltime gıcığım
hayatımda önemleri yok ama bir şekilde dolaylı da olsa eşimle tartışmama sebep oldukları için sinirleniyorum
eşim biraz akıllansa tınladığım yok onları aslında ama akıllanmıyor ki benim kocam

AnGaralıya gıcığım bu aralar Türkçesi bozuk , pis şey Her lafına , her sözüne, her hareketine gıcığım işte.. Kendisine gıcık ettirdi beni, kendisi arandı ..Şimdi de bir numaralı kara listemde , gözü aydın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…