Hayatınızdan hangi yılı çıkarmak isterdiniz

Ben 2000 den sonrasını 8 yılı sildirirdim.Milenyum bana hiç uğurlu gelmedi ,gülen gözlerimden göz yaşı hiç eksilmedi.Şansım dönsün diye bekliyorum.senağlama

2007 ve şuanın 1 ay öncesini çıkarmak isterdim.
o kadar üzücü şeyler yaşadım ki nişanlanmak dışında. allah bi daha göstermesin o günleri. cıvıl cıvıl ses gelen evimden artık ağlama sesleri yükselir olmuştu.
yine de Rabbim sana şükürler olsun

bende 1998'den başlayıp taaaa ki 2006 yılın daki yılları hayatımdan tamamen
çıkarmak isterdim benim için hala unutulmayacak ve unutamayacagım
acı ve kötü günlerim saklı:çok üzgünüm:

1998, 1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005.2006 hayatımdan çıkmanı ne çok isterdim bir bilsen ah ahhhhhhh:çok üzgünüm:
çıkın hayatımdan çıkınki herşeyi unutayım

Son düzenleme:
Ben hayatımdan 2007 senesini çıkarmak isterdim.2007nin ilk 6 ayı çok kötüydü aşk acısı çekiyordum o zmanlar 10 kilo vermiştim üzüntüden.üstüne çok sevdiğim babaannemi kaybettik temmuzda en sonda kasımda babamın hastalığı ortaya çıktı.babam şimdi ii ama Allah o günleri tekrar yaşatmasın.

7 YASIMDAN 18 YASIMA YANI BU GUNE KADAR OLAN TUM YILLARI SILMEK ISTERDIMMM yenıden yasayıp elımde guc olsa duzeltmek
babacımı kaybettım kucucuk yasta en onemlısı o
sonra dedem gıttı sonra cewremdekı tum erkekler bana kotu dawrandı cewremden uzaklastı
annem kardesım ben yalnız kaldık elımde olsa gıden herseyı gerı getırır
yaptıım bır cok hatayı yapamazdım sımdıkı aklımla benı 1997 yılına dondur yarabbım bı kere sevdıklerıme sarılayım yuzlerını goreyım
eger ızın verırsen yaptıklarımı da temızleyım en buyuk duam hep bu oldu zaten

Son düzenleme:
1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007yasadigim en zor senelerdi,hepmi mutsuzdum hayir ama cok kötü günlerim oldu

ben hayatımndan2004 yılını çıkarmak istiyorum benin için çok zor bi dönmdi. sonrda 2006 yılını çünkü canımın yarsı olan birick dedemi o yıl kybetim onu hala çok özlüyrum ama daha bitmdedi 2007 ylında silip atmak istiyorum o yılda babam hastalanmıştı 1 yıl çekti kansr illetni canım babam ve2008 onuda kaybttk hayatta iken bilemedim kıymetini şimdi çok pişmanım ve ona çok ihtiyacım var. 2008in mayıs ayınıda maalesfki bu ay çok isteyip ve bekledigim bebgimi aldrmak zorunda kalmıştım 2008 benim için hiçde mutlu başlamadı bilmemki daha neeler gösterir.allahım bana sevdiklermn acısı göstermesin.Rabbim hepimize daha mutlu yııllar geçirmeyi nasip etsin inşaalha.s

2003 ekim 17 keske yasanmasaydı.hatta ben o haftayı uyuyarak gecirseydım belkıde hayatımı bu kadar zora sokmamıs olurdum kim bilir

Bu yılı çıkarmak değil de başa sarmak isterdim. Herşeyi baştan disiplinlice halletmek bitirmek isterdim aah ah hayatımın ilk duraklamasını yaşıycam (( Ama hayırlısı böyleymiş napalım.

senağlama 2007/2008 senesini hayatımdan silinmesini isterdim.14 yıllık evliliğim bitmek üzereydi.hala da sarsıntılı.:çok üzgünüm: ama hayat işte bize nezaman oyun oynica ne yaşataca belli değil.hayat sana inat ayakda duracam......Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…