- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Sizlerde hoşgeldiniz topikimiz hayırlıhoşgeldiiinn
HoşbuldumHosgeldinnn :) saglikla alirsin InsAllah kucagina bebisini
Biz camla kapattk zor oluyo diye ksin kapatiyoz yazın da otururken açıyoruz hali komple var kolay temizlikayyy çok severim teraslari. ama temizlemek beni gıcık ediyo. zorlaniyo musun temizlerken yoksa severek yikayanlardan misin
Bende kendimi tanıtayim bari bende 26 yaşındayım bursaliyimçalışmıyorum uzun süredir ev hanımı oldum normalde pazarlama okudum bide çalışma ekonomisi malesef çocuğum. Yok
Kendimizi mi tanıtıyoruz
Çook merak ettim ne öğretmenisin sennnYalnız ayağımı hakketen iyi sürtmüşüm, pazarda 10 tl'ye Jennifer Lopez donları satan tezgah önü gibi dolup taştı topik. Demin buralar hep dutluktuBen arada belirir, ayak sürer giderim. Beni özleyin, elveda
Limonsuzzcay her yerde ikimiz
Aynen kiz bereketli geldinnn gitme nereyeeee daha karpuz kesecüükkYalnız ayağımı hakketen iyi sürtmüşüm, pazarda 10 tl'ye Jennifer Lopez donları satan tezgah önü gibi dolup taştı topik. Demin buralar hep dutluktuBen arada belirir, ayak sürer giderim. Beni özleyin, elveda
Limonsuzzcay her yerde ikimiz
memnuun oldukkkbir tek bana mıı zor geliyor acaba evv, çalışırken daha az yoruluyordum sankiii, şimdi bi süredir evdeyiim yaşlandım resmen
23 yaşındayım ahçılık şef eğitimleri aldım kendi dükkanımızi açtık kapattım evlendim 4 senelik evliyim kocasını seven delüü hatunnn eeee sizleri de çokk seviyorummmkısmet olursa bir ay sonra iki tane bebek alıp gelicem buraya
Biz camla kapattk zor oluyo diye ksin kapatiyoz yazın da otururken açıyoruz hali komple var kolay temizlik
Hep beraber olalım bebişimYalnız ayağımı hakketen iyi sürtmüşüm, pazarda 10 tl'ye Jennifer Lopez donları satan tezgah önü gibi dolup taştı topik. Demin buralar hep dutluktuBen arada belirir, ayak sürer giderim. Beni özleyin, elveda
Limonsuzzcay yalnız her yerde ikimiz
yok ev yaşayan bi varlık bence. evdeki hanımın da ruhunu emiyo kesinlikle
ücretsiz izindeyim ordan biliyorum ben de
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz23 yaşındayım ahçılık şef eğitimleri aldım kendi dükkanımızi açtık kapattım evlendim 4 senelik evliyim kocasını seven delüü hatunnn eeee sizleri de çokk seviyorummmkısmet olursa bir ay sonra iki tane bebek alıp gelicem buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?