Hayatla ilgili sohbetler ..

Yalnız ayağımı hakketen iyi sürtmüşüm, pazarda 10 tl'ye Jennifer Lopez donları satan tezgah önü gibi dolup taştı topik. Demin buralar hep dutluktu Ben arada belirir, ayak sürer giderim. Beni özleyin, elveda
Limonsuzzcay yalnız her yerde ikimiz

ayyy çok severim teraslari. ama temizlemek beni gıcık ediyo. zorlaniyo musun temizlerken yoksa severek yikayanlardan misin
Biz camla kapattk zor oluyo diye ksin kapatiyoz yazın da otururken açıyoruz hali komple var kolay temizlik

Bende kendimi tanıtayim bari bende 26 yaşındayım bursaliyim çalışmıyorum uzun süredir ev hanımı oldum normalde pazarlama okudum bide çalışma ekonomisi malesef çocuğum. Yok

memnuun oldukkk bir tek bana mıı zor geliyor acaba evv, çalışırken daha az yoruluyordum sankiii, şimdi bi süredir evdeyiim yaşlandım resmen

Merhaba son beş senedir hayattaki öncelikli hedefim 2.kez anneliği tatmaktı ...çok şükür tekrar hamileyim...
diğer hedeflerimde biraz her telden
* iyi bir eş arkadaş anne abla evlat olmak ...
*Çocuklarıma güzel bir gelecek hazırlamak
*Etrafımdaki herkesin insan hayvan ayırt etmeden hayatına muhakkak az çok demeden dokunabilmek maddi manevi bir fayda sağlayabilmek ...
*Ruhumuza iyi gelmeyen samimiyetsiz insanları hayatımızdan uzak tutabilmek
*Huzurlu sağlıklı Bilge bir yaşlılık yaşayabilmek
*her fırsatta kendimi geliştirmeme yardımcı olacak şeylerle meşkul olmaya çalışmak (dil öğrenmek -pilates yüzme yapmak -kuran öğrenmek -motor ehliyeti kursuna gitmek vs...)
*anladığım kadarıyla borsa yatırım vs...meşkul olmak
*umreye gitmek
*daha önce görmediğim rotalara seyahat etmek
*bol bol fotoğraf arşivi oluşturmak

Hayırlı akşamlarr. İyi oldu canım açtığın. Bende 23 yaşındayım iki kız çocuğu annesiyim,hep iki kızım olsun istemişimdir. Varlıklarına çok şükür. Hayattaki tek hedefim kızlarımı elimden geldiğince her konuda geliştirmek çünkü onlara yeni şeyler öğrettikçe kendimde bundan faydalanıyorum. Rabbim anneliği isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşAllah.

Çook merak ettim ne öğretmenisin sennn

Aynen kiz bereketli geldinnn gitme nereyeeee daha karpuz kesecüükk

memnuun oldukkk bir tek bana mıı zor geliyor acaba evv, çalışırken daha az yoruluyordum sankiii, şimdi bi süredir evdeyiim yaşlandım resmen

yok ev yaşayan bi varlık bence. evdeki hanımın da ruhunu emiyo kesinlikle

ücretsiz izindeyim ordan biliyorum ben de

bekliiyoruuuuzzz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canıım

Biz camla kapattk zor oluyo diye ksin kapatiyoz yazın da otururken açıyoruz hali komple var kolay temizlik

evet zeki ev sahibinin hali baska tabiki :) keyifle oturun inşallah. bazen bahçeli bi ev alamazsam terasli bi ev mi alsam diyorum. ama o camlar da "silmek ya da silmemek iste bütün mesele bu" noktasına getiriyo beni

Hep beraber olalım bebişim

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…