- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.281
sonundakini katmayalım lütfenbide bana sor
ben 76 ile evlendim şimdi 88,7
vermeye çalışıyorum gitmiyor bu kilocuklar valla gitmiyor sinirimi bozuyor
buranin kurucusu benim yazi rengime göre degiştirmiş ayni olsun demiş heradesizin yazı rengiuyumlu gayet
hadi yine torpillisinizburanin kurucusu benim yazi rengime göre degiştirmiş ayni olsun demiş herade
hiç degilizhadi yine torpillisiniz
Sen iyisin canım, çok değilsin...Ben 1.60 a 56 58 arası gidip geliyorum
Amann herkes zayıf olmak zorunda değil bosverhiç beceremiyorum ki diyet yapmayı
Hmmmm siziii siziiiiii :)bide bana sor
ben 76 ile evlendim şimdi 88,7
vermeye çalışıyorum gitmiyor bu kilocuklar valla gitmiyor sinirimi bozuyor
53 kilo olmak istiyorum açıkçası ama hicbir çabam yokSen iyisin canım, çok değilsin...
ben de istikrarla devam etmeye calısıyorum valaa
ya ben nette görmüşüm kadinlar sık sık spor yapıyor nasıl da özeniyorum..Amann herkes zayıf olmak zorunda değil bosver
gitmiyoHmmmm siziii siziiiiii :)
Sizden de biraz kilo gitmesiii şarttt :)
Geçen sene 53 kiloydum bu zamanlarya ben nette görmüşüm kadinlar sık sık spor yapıyor nasıl da özeniyorum..
jennifer lopez gibi kalçasina sahip
ben onun gibi olmak istemem
57 kg olmak benim hayalim.. en iyi olan 57-60 olmak..
Yani bi 3-4 kilo verebilirsin ama vermesende çokta sıkıntı olmaz bence , sanmıyorum yanii53 kilo olmak istiyorum açıkçası ama hicbir çabam yok
ben 18 imde 52 ydim:) 12 yıldır 70-90 arasi git gel.Geçen sene 53 kiloydum bu zamanlar
Şimdi kaç yaşındasın kiben 18 imde 52 ydim:)
Yo kötü değil ama daha iyi olabilirYani bi 3-4 kilo verebilirsin ama vermesende çokta sıkıntı olmaz bence , sanmıyorum yanii
Yaparsan gider, spor yaparsan, diyet yaparsan, tuz şeker ekmek bırak..gitmiyo
Bencede yemeyince gidiyor zor degilYaparsan gider, spor yaparsan, diyet yaparsan, tuz şeker ekmek bırak..
Akşam 7den sonra asla yemek yeme ve günde 3 lt su iç..
ben 1 ay da 9 kilo verdiğimi biliyorum.. hafta da 3 gün spora gidiyordum.. akşam 7den sonra yemek yemiyordum ve günde 3 ltden az su içmiyordum 3 ay da tam 21 kilo verdim. :)
sonra evlendim tekrar kilo aldım sürprizzzzz
ama itiraf ediyorum, yedim de aldım. hemde baya bayaaa yedim
ben bogaza çok düşkünüm.. hele tatlılari.. birakma zamani geldiğimi düşünüyorum vucudum çok titriyor çok tuhaf..akşam yemek yemek istemiyorum 9 u buluyorum :/Yaparsan gider, spor yaparsan, diyet yaparsan, tuz şeker ekmek bırak..
Akşam 7den sonra asla yemek yeme ve günde 3 lt su iç..
ben 1 ay da 9 kilo verdiğimi biliyorum.. hafta da 3 gün spora gidiyordum.. akşam 7den sonra yemek yemiyordum ve günde 3 ltden az su içmiyordum 3 ay da tam 21 kilo verdim. :)
sonra evlendim tekrar kilo aldım sürprizzzzz
ama itiraf ediyorum, yedim de aldım. hemde baya bayaaa yedim
Akşam 9 da mı yiyorsunnnben bogaza çok düşkünüm.. hele tatlılari.. birakma zamani geldiğimi düşünüyorum vucudum çok titriyor çok tuhaf..akşam yemek yemek istemiyorum 9 u buluyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?