- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.241
canim ben işitme engelli olduğum için eşimin halalari bu sagir kızla nasıl anlaşacak demiş.Bir kadın başarısız bi evlilik yaşamış ayrılmış ve 2.'yi yapabilme cesaretini göstermişse zaten çok güçlüdür neden sürekli bi ığneleme laf söyleme derdindeler bilmiyorum bnm görümceler hiç bisey demedi şimdiye kadar ama eşimin şeytan bi yengesi var dayısının eşi beni istemeye geldiklerinde herşeye karıştı eleştirdi bende siz kendi kızınızda istediğiniz gibi yaparsınız biz böyle yapıyoruz dedim diye sozlenmemin ertesi günü kaynanama gelip beni kötülemiş zaten evlendi ayrıldı bilmem ne demiş birazda kendi sallamış terbiyesiz
bende dedim kayın nerden çıktıYok kız, kaynım yok
Pislikler yacanim ben işitme engelli olduğum için eşimin halalari bu sagir kızla nasıl anlaşacak demiş.
konuştuğumu duyunca ŞOKlar içinde kalmiş
bi gün anlaşamiycak kavga edecek diye bekliyor evleneli çok şükür 5 yıl oldu:)Pislikler ya
Ne kadar güzel :)bi gün anlaşamiycak kavga edecek diye bekliyor evleneli çok şükür 5 yıl oldu:)
Şeytanlar!canim ben işitme engelli olduğum için eşimin halalari bu sagir kızla nasıl anlaşacak demiş.
konuştuğumu duyunca ŞOKlar içinde kalmiş
umrumda degil:)Şeytanlar!
kk nin rengi degişmiş
Kızlar ne yapıyorsunuzevet bende diyorum bir yeremi dokundum
tuhafrenk nasıl sizce
Ben yeşil çay içmekle meşgulüm kızlar,
2 gündür diyetteyim de
çok morallerim bozuk
Diyete başladığım içinNiye bozk
ben içemiyorum ya yeşil çay falanBen yeşil çay içmekle meşgulüm kızlar,
2 gündür diyetteyim de
çok morallerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?