- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.341
Ben diyetteyim kısır yiyememmmmGel gel kizlarida cagirir bi kisir partisi yapariz
yapalım valla patilibirhayat kızmasın o diyetteGel gel kizlarida cagirir bi kisir partisi yapariz
Yin yin can bogazdan gelir yinn garii ne diyetiymis yaBen diyetteyim kısır yiyememmmm
ucundan azıcık olmaz mı kokmuştur derler yaBen diyetteyim kısır yiyememmmm
Ölüm diyetiYin yin can bogazdan gelir yinn garii ne diyetiymis ya
Yok walla olmazucundan azıcık olmaz mı kokmuştur derler ya
Ben sana zorla yediricem kisiriÖlüm diyeti
neyse ben yeşil elma yerim
tövbe tövbe ye işte bir yerin şişer mazallahYok walla olmaz
bizler tutar açarız ağzını sende yedirirsinBen sana zorla yediricem kisiri
Ama ben iddiaya girdimBen sana zorla yediricem kisiri
Esim banada takiliyordu hamile olmadan önce ben hic aldirmiyordum valla banane yicem diyordum yiyordumWallahi eşim benim verebileceğime inanmadıonunla iddiaya girdim asla yiyemem 1 ay boyunca ağustos sonuna kadar zamanım var 1 ay da 8 kilo vermem şartttt
yok yiyeceksin yemezsen halsiz düşersinWallahi eşim benim verebileceğime inanmadıonunla iddiaya girdim asla yiyemem 1 ay boyunca ağustos sonuna kadar zamanım var 1 ay da 8 kilo vermem şartttt
Benim de öylee ye bosver diyor ama yok inat ettimEsim banada takiliyordu hamile olmadan önce ben hic aldirmiyordum valla banane yicem diyordum yiyordum
sen yede sondaki gram küsüratlarını söylemezsinAma ben iddiaya girdimucun da iddiayı kaybetmek var :d
kadın güçlüdürkadın tuttuğunu koparır
yedirmeyin bana
Bak ekmek kadayifiii böyle gaymakliii sonra ispanakli gözlemeeee mhhh sonra soslu iskendeeer adana kebapAma ben iddiaya girdimucun da iddiayı kaybetmek var :d
kadın güçlüdürkadın tuttuğunu koparır
yedirmeyin bana
Hamile olsam çocuuum düşmüştüüüüüüüBak ekmek kadayifiii böyle gaymakliii sonra ispanakli gözlemeeee mhhh sonra soslu iskendeeer adana kebap
Nesine iddialastinizBenim de öylee ye bosver diyor ama yok inat ettimbir de daha önceden 1-2 denemişliğim var hep bıraktım
o yüzden şimdide yapamayacağım sanıyorama çok pis kafaya koydum yapıcam
o da görecek iddiayı kazanıcam hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?