- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.381
Günaydin adelimmmGünaydın güzeller
Bi bakayım dedim
elmanın yarısı nerde pekiYarısını yemicem
bu kadar dı kahvaltı
Kiz buna can mi dayanir yaaYarısını yemicem
bu kadar dı kahvaltı
valla okurken listeyi acıktırıyorKiz buna can mi dayanir yaa
Ama niden öyle diyorsun öğlen de 3 köfte ve bol salata yicemKiz buna can mi dayanir yaa
diyetisyeninde maşallahı varmış yani diyetisyen diyetisyen değil laf ebesi mübarekAma niden öyle diyorsun öğlen de 3 köfte ve bol salata yicem
valla napayım diyetisyetn böyle verdi,ben bunlarla bayılmayayım dedim kan şekerim düşer felan dedim.
Bişey olmaz şimdiye kadar yediklerine say,73 kilo olmuş gelmişsin dedi
Günaydn cnmOoo sohbet koyu beni kimse görmüyor
Resmen lafi yemis gitmissin bacimdiyetisyeninde maşallahı varmış yani diyetisyen diyetisyen değil laf ebesi mübarek
Evet biraz açık sözlüdiyetisyeninde maşallahı varmış yani diyetisyen diyetisyen değil laf ebesi mübarek73kilo olmuş gelmişsin
kız ben değil patiliye demişlerResmen lafi yemis gitmissin bacim
Sonra bide bana dediki olman gereken maksimum kilo 65 , sende 8 kilo fazla var nerden baksan hiçbirşey yemesen 2 ay tutar seniResmen lafi yemis gitmissin bacim
Frekanslar karismis ya giikız ben değil patiliye demişler
Yemiyorum canımm, tutuyorum kndimiiiiiponcikvegece arkandayım kuzu yeme hiçbişey kuyumcuda en pahalı şeyi beğen sonrada
Bide dövseydin deseydinSonra bide bana dediki olman gereken maksimum kilo 65 , sende 8 kilo fazla var nerden baksan hiçbirşey yemesen 2 ay tutar senipeki dedim ve çıktım sözün bittiği yer
valla bizim diyetisyen hocamız vardı hastanede hastaları kilo veremeyince kontrole gelemezlerdi doktor hanım azarlardı millet tartılıp kilo verirse gelir vermezse korkudan gelemezdiEvet biraz açık sözlü
Sade kahve iç ödem attiriyorYemiyorum canımm, tutuyorum kndimiiiii
Kız valla adam resmen mındar etti beniBide dövseydin deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?