- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.581
Ben gidem o zamandiyetliler giremezkapıda yazıyo
Bide ayran olsa ne güzel olurdu bew
Senin yerinede yirim sen çalış hadi bakiimgömüldüm çalışıyorum evraklaraaklım kısırda çaktırma
gel gel sen bendensinBen gidem o zaman
Wuhuuuuıuıuı afkdleşfösnjhdneneed nevrim dönüyoreweeeeeeeeee
Cağnımsınn ondangel gel sen bendensinbırakmam seni ben nerde sen orda
Ofaaa hemde köpüklüü ellerine saglik Dilosumm
ben bardakta içmem eski bakırlarda içerim ayranı
Canım valla bu soruyu en sorulmayacak kişiye sordun yani banaponcikvegece kuzuu bakale sende diyetteymişim, diyetisyene gidiyormuşun vardır belki bilgin. Yada bilgisi olanlar cüvap virin Hamile kalmak isteyenlerin sağlıklı beslenmesi gerekliymişya hani. Ben yoğurt hurma diyeti yapıyom 1 haftalık.Ama hamile de kalmak istiyorum aynı zamanda bal tarçın çörekotu kürüde yapıyom yumurta geliştirmek için demem o ki ben şuan sağlıksız mı besleniyomm. Yoğurt ve hurma dışında bişey yemiyorum çünküüümm
Aman ic gitsin gi agzina yan gitmez haaben bardakta içmem eski bakırlarda içerim ayranı
Bak heleee ayarani bulmuşlarda bakır bardak istiolaaaaaben bardakta içmem eski bakırlarda içerim ayranı
kız o bilmiş diyetisyencine soruver çöz şu kızın işiniCanım valla bu soruyu en sorulmayacak kişiye sordun yani bana
çünkü ben hiç yemiyorum gibi birşey
aslında yiyorum ama 5 kaşık sebze yemeği 2 ızgara köfte 1 su bardağı yoğurt 1 ince dilim ananas 1 tane kivi yeşil elma 3 yemek kaşığı nesfitben bu bu şekillerde besleniyorum yani
öyle daha soğuk oluyorBak heleee ayarani bulmuşlarda bakır bardak istiolaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?