- 29 Nisan 2015
- 31.466
- 105.746
- 798
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.541
Sakiiiin diloş kız kusura kaşık sallayacaz daha yarılma :))Ayyyy yarıldım yaaaa
Insallah guzel haberler aliriz dilosumŞu anlık iyi canım böyle devammm
biz ikimiz yiyelim boşverelim gerisiniSanada yedirecem ya nolacagdii yiyecen burnundan tutup agzina tikacam
Giiit mandaaaaak kendin yiiiii ben neydi azönce kızın adı bi tabak yapayım yiyelim dedi gördüm ona gitcem benSanada yedirecem ya nolacagdii yiyecen burnundan tutup agzina tikacam
Yohh perii yiyecek o tam bir kisir canavaribiz ikimiz yiyelim boşverelim gerisini
Gıız ben sana gelmeyi düşündüydüm degettbiz ikimiz yiyelim boşverelim gerisini
gel bacım gelGiiit mandaaaaak kendin yiiiii ben neydi azönce kızın adı bi tabak yapayım yiyelim dedi gördüm ona gitcem ben
Bak o süpürgenin ayariyla oynadim ben dogru benim evime gelecek o dimedi dimeGiiit mandaaaaak kendin yiiiii ben neydi azönce kızın adı bi tabak yapayım yiyelim dedi gördüm ona gitcem ben
verecem verecem gelGıız ben sana gelmeyi düşündüydüm degett
Aynen diloşcum bunlar kısırlan avunsunPerimle biz yemuyükkkkkk biz çiğköfte yicezzzz dimi perimmmmm
Azönce choooo ya biz yiyelim dedin gelmiyüüm çok daruldummm coooohhhgel bacım geliki tabak demiştim 1 tabağını veririm
Bende diyom diloşa gidiyom süpürgnin toto başka yere kayıyooBak o süpürgenin ayariyla oynadim ben dogru benim evime gelecek o dimedi dime
hatlar karışmıştırAynen diloşcum bunlar kısırlan avunsun
Azönce choooo ya biz yiyelim dedin gelmiyüüm çok daruldummm coooohhh
Bende diyom diloşa gidiyom süpürgnin toto başka yere kayıyoo
Ben nolacam banane bende gelecemPerimle biz yemuyükkkkkk biz çiğköfte yicezzzz dimi perimmmmm
Bana gelecen Sen Cilekli Milkshakem benimAynen diloşcum bunlar kısırlan avunsun
Azönce choooo ya biz yiyelim dedin gelmiyüüm çok daruldummm coooohhh
Bende diyom diloşa gidiyom süpürgnin toto başka yere kayıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?