- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.781
Kullan canim o hem tutunmayq yardimci derler orasini bilemiyorumda icindeki vitaminler acisindan.iyi hamilelik dusundugum zaman doktor korunmayi birakmadan 1 ay once baslatmisti bana .Allah im hayirlisiyla yakinda bize mujdeni verdirir insallah cnmBenim uykum yokkkiii
Evet kuzum bana da doktor başlattı ilk gittiğim de ama bir ay kullandıktan sonra ben sürekli olacağını bilmiyordum bi kutu bitimce başlamamıştım, tekrar başladım 2 aydır kullanıyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alır size de verrrim kuzummKullan canim o hem tutunmayq yardimci derler orasini bilemiyorumda icindeki vitaminler acisindan.iyi hamilelik dusundugum zaman doktor korunmayi birakmadan 1 ay once baslatmisti bana .Allah im hayirlisiyla yakinda bize mujdeni verdirir insallah cnm
Ama canım nasıl istyor şuan anlatamamIskender demeyeydiniz hersey iyiydi varya bu cikolata yyzunden 2 gndur hepimizij akli bogazimzda yaaa
Sus gı zırlama gece geceAma canım nasıl istyor şuan anlatamam
Insaallah cnm Allah gonlune gore versinnn... yarin iskenderini de ye nollur nolmazEvet kuzum bana da doktor başlattı ilk gittiğim de ama bir ay kullandıktan sonra ben sürekli olacağını bilmiyordum bi kutu bitimce başlamamıştım, tekrar başladım 2 aydır kullanıyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alır size de verrrim kuzumm
Kıyamam sana söz ısmarliycamBeni üzüyon haa
Yok zaten kutu bitene kadar içerim kuzum oda bayağı sürerInsaallah cnm Allah gonlune gore versinnn... yarin iskenderini de ye nollur nolmaz
Folik asit hamile kalirsan da birakma doktora gidene kadar filan ilk 3 ay gebeliktede kullaniliyor
İban atıyorumKıyamam sana söz ısmarliycam
At bitekim at tr siyle beraber 26 haneli olsun emiİban atıyorum
Yüce gönüllü Nur’umm benimmmAt bitekim at tr siyle beraber 26 haneli olsun emi
Aglamada kac porsiyon yersen ye2 porsiyon yerim artıkın
Doydun demi gercek soyleYüce gönüllü Nur’umm benimmmyemiş kadar oldummmmm kuzuuuuu
Senin oğlan uyudu mu kızz çıkmıyon burdanValla olmaz darılırim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?