Hayatla ilgili sohbetler ..

Benim uykum yokkkiii
Kullan canim o hem tutunmayq yardimci derler orasini bilemiyorumda icindeki vitaminler acisindan.iyi hamilelik dusundugum zaman doktor korunmayi birakmadan 1 ay once baslatmisti bana .Allah im hayirlisiyla yakinda bize mujdeni verdirir insallah cnm

Iskender demeyeydiniz hersey iyiydi varya bu cikolata yyzunden 2 gndur hepimizij akli bogazimzda yaaa

Kullan canim o hem tutunmayq yardimci derler orasini bilemiyorumda icindeki vitaminler acisindan.iyi hamilelik dusundugum zaman doktor korunmayi birakmadan 1 ay once baslatmisti bana .Allah im hayirlisiyla yakinda bize mujdeni verdirir insallah cnm
Evet kuzum bana da doktor başlattı ilk gittiğim de ama bir ay kullandıktan sonra ben sürekli olacağını bilmiyordum bi kutu bitimce başlamamıştım, tekrar başladım 2 aydır kullanıyorum. İnşallah bu ay güzel haberler alır size de verrrim kuzumm

Insaallah cnm Allah gonlune gore versinnn... yarin iskenderini de ye nollur nolmaz

Folik asit hamile kalirsan da birakma doktora gidene kadar filan ilk 3 ay gebeliktede kullaniliyor

Insaallah cnm Allah gonlune gore versinnn... yarin iskenderini de ye nollur nolmaz

Folik asit hamile kalirsan da birakma doktora gidene kadar filan ilk 3 ay gebeliktede kullaniliyor
Yok zaten kutu bitene kadar içerim kuzum oda bayağı sürer iskenderi de ancaa hafta sonu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…