- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.741
Diyet diyet olalı böyle diyet görmedi 1 güncükkoz varya hani pantolon ne giydiğin de yanlardan çıkar
kızlar ben diyeti şuan itibari ile bozuyorumnetten araştırdık eşimle de tek ürün beslenmek, şok diyetler falan yumurtlamaya engel oluyormuş. Sağlıklı düzenli beslenmek gerekiyormuşşş
Hehehh aynen öyle kız.Diyet diyet olalı böyle diyet görmedi 1 güncük
Saol kuzummmOhh afiyet olsun gülümm hahaha nerden geldi kiz aklina
Gel beraber olsun diyecem emme midese suan onlar Kizcemmooo hamburgerler yeniyoooo, kahveler içiliyooo, afiyet olsuuun kızçeleer
Gel beraber olsun canmmm bnm :)ooo hamburgerler yeniyoooo, kahveler içiliyooo, afiyet olsuuun kızçeleer
Yakisir benim Rossummaaa cekilin Rossumm oynuyüüürrSaol kuzummmBana eser arada oynarm oyleee aynı tarkan gbi oynuyirm ama haaa o ayrıntıya dikkat edelim
hahahaha
Ahahahaha o kdr da duyurma kızYakisir benim Rossummaaa cekilin Rossumm oynuyüüürr
Benenee beneeneeee!!! Ben hamburger isteriiimmGel beraber olsun diyecem emme midese suan onlar Kizcemm
Ayyy sesli güldümm vallaAhahahaha o kdr da duyurma kız
Şimdi bazara gidiyorum
Gece bazarina
Artist falan var mi bakacaaaaz
Sonra diycez ki artist ne arar laaaa bazarda hahsbshshsja
Gel kiz sanada ismarlayimmBenenee beneeneeee!!! Ben hamburger isteriiimm
Gel beraber olsun canmmm bnm :)
Gönlüü güzelGel kiz sanada ismarlayimm
Ahahahahahaha o kdr nazara gidip artist aramazsak olmazdı bacımAyyy sesli güldümm vallasen cok yasa emiii bacimm Allah seni napmasin
Kürklum.diyet kaç saat sürdü 24 saat _ 12 saat uyudun elde var 12 saat ondada yogurt sevmem yesemmi yemesemmi elde var 0.Hehehh aynen öyle kız.
Bende çok severm kahve yi çayıTeşekkür ettiimm canımtam bii kahve bağımlısıyım her ne kadar sabaha kadar uyutmasa daa her vakit asla hayır demem
Hahaha aktif içicilerdeniz bizzBende çok severm kahve yi çayıama kahve daha agir basıyor bana da çayı da icerm de kahve KDr değil ama yine de iciciyim
Artis mi ne artisi artis ne arar la bazardaaaAhahahahahaha o kdr nazara gidip artist aramazsak olmazdı bacım
Bakalım belki tarkani falan görürüz bebeğiyle
Bazarsa artist gelir pazarsa domatesArtis mi ne artisi artis ne arar la bazardaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?