Anket Hayatta en gıcık olduğunuz sesler hangileridir ?

Gıcık Olduğunuz Sesler

• Ankete Katılan
    211
Yemek yenirken çatal ve kaşığının ağzındaki dişlere değip ses çıkarması
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy sinir olurum:dilcikar:

hepsini seçtim ayrıca kapı gıcırtısı birde üst komşumun ve çocuklarının sesi...

ben metal sesine gıcık olurum
bir de kumrunun sevine tamam sevimli bir hayvan kumru ama sabahları gelip penceremin önünde ötüp beni sabahın köründe uyandırmasına dayanamıyorum
bir de üst kat komşunun sabaha kadar tepemde tıkır tıkır çıkardığı sese sinir oluyorum hiç mi uyumazsın be kadın bir de öğretmen sabah kalkıp okula gidip nasıl ders anlatıyo şaşıyorum doğrusu zira ben onun yüzünden uykusuz kalıp derste uyuklayarak ders anlatıyorum da
klava:

herhangi birşey içerken bazı kişilerin çıkarttığı höpürdetme sesi ağzı açık sakız çiğneyenlerin çıkardığı çakçak sesi

çalar saat sesi,sivrisinek sesi(uykumdan uyandırdıkları için:)

strafora dokunulduğunda çıkan ses:bbo:

kağıt ya da tahta gibi şeylere sürten tırnak sesi ıiyyyyyykafamçokkarıştı

kapı gıcırtısı,gittiğim başka evlerin kapıları,eğer gıcırdarsada hemen sıvı yağla olsun ister,yağlarım ve ortadan kaldırırım o sesi.hayatta dayanamam

horlama klava:

damlayan su sesi,helede içinde su olan bir kovaya damlıyorsa,artık sayarım,

şıp,şıp,şıp,şıp......

ağız şapırdatma..
erkeklerin boğazlarını temizlerken çıkardıkları ses ve sonrasında yola bıraktıkları görüntü...
birinin tik olarak sürekli burnunu çekmesi ( ki bir ara eşimde tikti bu)
tv yada bilgisayarın cep telefonu yakınındayken çıkardığı ses....
okulda karatahtaya tırnak sürtme...

metal bir şeye tırnak sürtmek ve geğirme iğrenççç sesler ya tahammül edemiyorum

Metal bişeye tırnak sürmek...
Damlayan su sesi...
Tik-tak yapan saat sesi.....
Arabesk müzik sesi...
Vee gece ben yatarken çıkan herhangi bir sese gıcık olurum çünkü uyuyamam :1ninca:

tırnak sesi dedim ama hepsine gıcık olurum horlamada falan uyuyamam musluktan akan su beynimi tırlmalar falan fıstık işteen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…