Hayatta hiçbir şey elde edememiş olmak

Hangi bölümleri okuyorsunuz?

ne iş yapıyorsunuz ?

Eş bir nasip olayı , ev almakta şu ekonomik dönemde çok zor

Ama sevdiğiniz işi yapabilirsiniz

25 sene daha çalışacaksınız nasıl olsa o yüzden hayatınızı o noktada değiştirecek bir hamle yapabilirsiniz.

Mesela ne iş yapmak isterdiniz ?

Bir de şöyle düşünün

Dolu tarafından bakın

Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz , yasınız var ve özgür birisiniz

Yeyin , için , güzel güzel giyinin , turlara katılın her iki üç ayda bir farklı farklı yerler görün , gezin

Derneklere , kurslara , klüplere katılın.

Sevdiğiniz şeylere daha çok zaman ayırın.

Belli mi olur

Belki de aradığınız aşk oralardadır.

Neyden mutlu olamadınız evlilikte? 35 ve üstü olarak açarsanız haber verin bize de.
Aynı ben işte. Bi başarıymış gibi evlendim hah ne oldu. Ne geçti eline diyorum
En korktuğum şey yanlış bir evlilik yapmak.

40 gec bir yas degil tekrar bu saydiklarinizi yasamak icin hayatin sunduklarina izin verin.ama bilin ki biz evlilerde kah guluyoruz kah kavgada ediyoruz cocuklarla mutluysakda bozusuyoruzda hicbirsey oyle ista fotograflari gibi degil.

Evlenmek hic de bası göğe erdirmiyor zaten..Ben de hep bekar hayatımı,mis gibi rahat evimi ,ailemi özgürlüğümü,sorumsuzluğumu özlüyorum..Evlenen pisman,evlenmeyen pişman.Ama acıkcası ben konuyu açan bekar arkadaşa özendim..Size özenenler de var,emin olun evlenmek de matah bir sey değil.Ayrıca evlenmek cocuk yapmak da asla bir başarı değil
Keşke sizin yerinizde olsam.Aile evinde bekar mis

aile evinde değilim kendi evim ama teşekkür ederim.

Üzüldüm sizin. Durumunuza değil. Böyle hissetmenize.o arkadaşlarınız sadece hayatlarının güzel yanlarını gösteriyor. E ne yapsınlar şimdi, hastalıkları, acıları, kavgaları paylaşmak istemeyebilirler. Ve ne bedeller ödediler o noktaya gelmek için bilemeyiz . Kıyas yapmakla başta hata yapmışsınız. Herkes biricik, siz de öyle. Sizin şartlarınizda belki sizin kadar bile ilerleyemeyecklerdi onlar. Öyle dusunmek lazim. Aslında mesele kişilerden bağımsız kendinizi sevmenizle ilgili. Kendinizin , kendiniz tarafından ve başkası tarafından sevilmeye değer olduğunu hatirlatin lütfen kendinize . Bulamıyorsanız sebep, biraz kafa yormak lazım bunun izlerine. Düşünün biraz daha yani üzerine. Sevgiler

Evlenmek çoluk çocuk sahibi olmak birşeyler basardigimiz anlamına gelmiyor kayıp değil yani ama işinizde yükselmeye çalışın 1+0 da olsa ailenizden ayrı bir eve çıkın bunlar başarı bana göre bende 40 yaşımdayım 23 yaşında evlendim iki çocuğum var evliliğimde sorunum yok ama kendim için ne yaptım ne başardım koca bir hiç şimdi de ehliyet almaya çalışıyorum ilk iki sınavdan kaldım ama alana kadar birakmiycam çünkü kendim için ilk defa bişeye karar verdim basarirsam inşallah kendimi iyi hissetcem hepimiz insanız hepimizin kaygıları zaafları var depresif bir insanım ben bu arada çabuk pes edip boşluğa düşerim onu yenmeye çalışıyorum takmayın kafanıza hayatınızın tadını çıkarmanın yollarını arayım kimsenin hayatıyla kendi hayatınızı karsilastirmayin

Bişey dicem evlenip de mutlu olan yok mu ya ciddi ciddi?
vardır tabii ki
ayrıca evlenmeden de sevip sevilip mutlu olunabilir bence, ben ilişkiyi sadece = evlilik diye algılamak istemiyorum
ya da hayatında kimse olmadan da insan tek mutlu olmalı, ben biraz kendimle fazla didişen bir insanım mesela yine de çok öyle mutsuz değilim yalnızken. evlenince otamatik mutluluk düğmesi de açılmaz, bence.

ha kendi kendimi çok şımartmam ben. öyle bir tipim maalasef...
sevgilim bana sen insanüstü bir varlıksın diyince mutlu oluyorm, sırıtıyorum böyle bi kendi kendime misal.

Ya tabi ki ilişki = evlilik değil ama evliliğe gidiyor. Ben ilişkimde çok mutluyum mesela ileriyi de güzel düşünüyorum haliyle ama etrafıma bakıyorum herkes sevgiliyken çok iyiydi evlenince değişti vs gibi yorumlar yapıyor. İllaki kötü ve zor taraflar olur ilişkiler de toz pembe değil sonuçta ama, insan bi durup ya hiç mi mutlu olmadınız diyor işte

"İşimde başarılı bir akademisyenim" diye özellikle belirttiğiniz için yazıyorum. Yazım kurallarına da biraz dikkat etseniz keşke.

Bişey dicem evlenip de mutlu olan yok mu ya ciddi ciddi?
Evliyim, mutluyum.

İlerde hayatın ne getireceğini bilemem büyük konuşmam hiç bir zaman ama şimdiye kadar geçen yıllarımdan (evlilik adına) memnunum. İlla ki sıkıntılı zamanlar da oluyor ama insan doğası gereği zaten 7-24 mükemmel olamaz. Ailesiyle de olsa, eşiyle de olsa, yalnız da olsa..

Sevme- sevilmenin de bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ruhsal açıdan.
Kariyer, maddiyat, aile ve arkadaş gibi kavramlardan daha farklı bir olgu evlilik ve eş. Doğru kişiyle berabersen çok güzel bir yol arkadaşlığı. Seçimlerimizi yaparken iyi düşünmek lazım elbet.
Merhametli, saygılı, çalışkan, sorumluluk sahibi bir adam güzel yürütür evliliği diye düşünüyorum.
Çünkü merhametli bir insan eşine şiddet uygulamaz.
Saygılı insan eşine ve eşinin ailesine iyi davranır.
Çalışkan insan işsiz kalsa bile taşı sıksa suyunu çıkartır.
Sorumluluk sahibi insan az kazansa bile evine çok harcar.

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Güzel evliliği olanları ölüme kadar daim etsin. Yanlış seçimlerden dolayı ayrılmış olan kişilerin de önüne daha aydınlık yollar çıkartsın inşallah

Evlilik hicbirseyi değiştirmez.dediginiz gibi çok matah bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…