Kızlar herkese merhaba, konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama birilerine mutlaka umut olacağıma Emin’im :) 4 senelik evliyim 2 senedir bebek düşünüyoruz doktora kontrol amaçlı gittiğim de her iki kasığımda da ikişer tane çikolata kisti olduğunu öğrendim doktorum 3 ay denememiz gerektiğini doğal yolla hamilelik mümkün olduğunu eğer olmazsa tekrar doktora gelebileceğimizi söyledi bu arada doktora gittiğimizde 4 aydır istiyorduk. Bizde bekledik olur diye ama maalesef olmadı hatta verdiği zamandanda bir ay sonra gittik bu süreçte Burada okuduğum her şeyi denedim çikolata kisti için yapılan kürler vs vs. Doktora gittiğimizde bizi tüp bebek merkezine sevketti orayla görüşmemiz gerektiğini söyledi. Bizde doktor ne derse yaptık gittik. Bana kanallarım açıksa eğer aşılama yapışıklılık vs varsa da direk tüp bebek yapılacağını söyleyip kan alındı sperm testi verildi eşimde bir problem çıkmadı benim amh değerim falan gayet iyi ama hamile kalamıyorum. Ben kabullenemedim henüz erken olduğunu beklememiz gerektiğini düşündüm o sıra fitoterapi diye bir şey duydum bir sürü paralar vererek aldım ilaçları fakat yine olmadı geçen süre 6 ay bu arada. Yavaş yavaş kabullenmeye başlamıştım