hayatta sıkıştığımı hissediyorum

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
çok fazla konu açtım biliyorum
ama tek başıma halledemiyorum ve kimseylede konuşamıyorum.
çalıştığım işten çok sıkıldım hafta sonu da dahil olmak üzere devamlı çalışıyorum yoruldum.
sevgilim zaten varlığı mı iyi yokluğumu bilemedim
sürekli laflarıyla rahatsız ettiği yetmiyor gibi
pazartesi gününden beri de anlayamadığım bi şekilde garip davranmaya başladı
ilgisiz,tepkili,kızgın
niye böyle yapıyorsun diyorum yorgunum diyor ama aynı akşam arkadaşlarıyla okey oynamaya gidiyor
akşam arıyorum niye hiç aramıyorsun diyorum belki konuşmak istemiyorum beni kendi halime bırak diyor
ertesi gün buluşuyoruz sürekli telefonuyla uğraşıyor işte sosyal siteleri geziyor ben duvara bakıp dalıp gidyorum
sabah mesaj atıyorum her mesajıma tamam ok evet yazıyor
artık daraldım çok daraldım.

Tatlım bu aralar erkek arkadaşına fazla ilgi gösterme belli ki ya bir derdi var ya da sen ilgileniyorsun diye senin üstüne fazla düşmüyor.Bırak sabahları sana o mesaj atsın, buluştuğunuzda sende telefonunla oyalan o da nasıl olduğunu anlasın.

Insanlar bazen hayattta sikisip kaldiklarini hissederler o yuzden seni cok iyi anliyorum ama inan bana seninkisi boyle bir durum degil.isinden sikildiysan degistirirsin olur biter belki zor olur ama sonucta caresiz degil.bence sen asil konuyu erkek arkadasin icin acmissin ben durustce fikrimi soliyim ben boyle davranan bir erkegi aninda kapinin onune koyarim sizin miyadiniz dolmus anliycagin... Ayril ve sana deger veren dogru duzgun bir erkek bul.boyle bor tarafi kalkmis kari kilikli nazli erkekler gercekten birine asik olduklarinda o kizin gidip kopegi oluyolar yani seninki sana asik degil

Söylemeye çekiniyorum ama sanırım ayrılma aşamasına girmişsiniz .
Terk edilmektense terk etmek daha mı iyi ?

ilgilenmemeyi denedim ozamanda çok ilgisizsin diye bana tepki gösteriyor

neden böyle birisini çekmek zorundasınız ki. bırakın o ilgilensin sizinle. bu ilgi işini biz kadınlar fazla abartıyoruz sevdiklerimize karşı. sonra onlar da kendilerini bir şey sanıyor. değer mi kendini üzmeye. sen burada kendini yer bitirirken onun umurunda bile değil belki. ya da zamana bırak üstüne gitme sessize al kendini. biliyorum zordur ama kendini düşün biraz da

bu ilişki ben değil o beni sevdiği için başladı
bende zamanla alıştım sevdim
ama bakıyorum o başlardaki erkek değil
elde edince anlamı kalmıyor keşke hiç yüz vermeseydim

Söylemeye çekiniyorum ama sanırım ayrılma aşamasına girmişsiniz .
Terk edilmektense terk etmek daha mı iyi ?

terkedilmeye karşı çok büyük tepkiler veriyorum çok üzülüyorum bir türlü olgunlukla karşılayamadım bi durum. seviyorum bırakmakta istemiyorum şimdilik aramadan sormadan oluruna bırakmak istiyorum.bu sürede yokluğuna da alışırım belki

çok haklısın ilgi gösterdiğim için bu halde. şu an bütün kızların kendi peşinden koşacağını sanan bi ahmak. çünkü ben ona göre elde edilmesi zor biriydim adama güven geldi ben bunu tavladıysam kimleri tavlamam diye. oysa bi baksa geçmişine daha düne kadar arkadaşlarına yalvarıyordu bana kız ayarlayın diye.

Yapabilirsen iyi olur .
Uzak dur .
Konuşma o istemedikçe buluşma .
Mesaj atma, arama .
Elbet görürsün tepkisini .
Ama terkedilmek zor olsa gerek .

Yapabilirsen iyi olur .
Uzak dur .
Konuşma o istemedikçe buluşma .
Mesaj atma, arama .
Elbet görürsün tepkisini .
Ama terkedilmek zor olsa gerek .

çok zor daha önce ayrılmıştık çok üzgündüm terkedilmek zor baya zor.
görüşmeyelim demiyor zaten mutlaka hergün iş çıkışıma geliyor ama konuşmuyor susuyor.

şimdi bırak yere çakılsın. biz kızlar onlara göre sanki daha merhametliyiz. düşünüyoruz. sevdiğimizi daha çok gösteriyoruz. sen onu bırakırsan ne oluyor diyecektir. sana yönelmezse de zaten değmiyordur. bırak belki bir başkası daha çok mutlu edecek. sırtında taşıyacak seni. kimse için üzülmeye değer mi. zor olacak ama inan senin için daha iyi olacak

Son düzenleme:
çok zor daha önce ayrılmıştık çok üzgündüm terkedilmek zor baya zor.
görüşmeyelim demiyor zaten mutlaka hergün iş çıkışıma geliyor ama konuşmuyor susuyor.

Ayrılmaya gelip söyleyemiyor olabilir mi ?
Konuşmamaya çalış .
Gülümseme telefonla uğraş .
İşim var de hatta .
Böyle yaptıkça emin ol sinirden kudurur .

oysa konuşmayı çok seviyorum gün içinde bir sürü şeyler oluyor anlatmak istiyorum ilgisizce dinliyor
bi kitap okuyorum anlatmak istiyorum okuya okuya kafayı yedin diyor
bi müzik dinliyorum ne biçim şarkı diyor
biz aynı dünyanın insanı değiliz galiba

en kötü huy bu olsa gerek son noktaya kadar direniyorum direnmek istiyorum
içimde keşke kalmasın istiyorum

bak şekerim şu an ki duruma göre adam seni ya çantada keklik görüyor yada ayrılmak istiyor söyleyemiyor.

ben olsam ayrılırdım herhalde ama öncesinde kendinize bi şans vermek adına küçük bi taktik yapardım. kaçan kovalanır misali.

işyerine çıkışına gelmesin mesela, işim var arkadaşlarımla buluşucam derdim.

buluştuğumuzda tlfla uğrasır başka arkadaşlarımla tlfla konuşurdum.

msj atmazdım onun atmasını beklerdim.

yani tamamen kendimi geri çekerdim. böyle yaparsan adam senin onun avucu içinde olmadığının farkına varır ve kendine çeki düzen verir. haa tam tersi bir durum olursa zaten sende onu sallamadığını belli ettiğin için ayrılma konuşması sırasında tam bende bunu söyleyecektim gibisinden kur cümleyi, yapıştır yüzüne. şaşsın kalsın, görsün hint kumaşı sanılmadığını.

canım yok çok kolay ayrılalım diyen biri
çünkü elli kere söylediği laf
sonra ne oluyorsa vazgeçiyor

Sende her seferinde affettin .
O da kendini üstün görmeye başladı .
Ne yapsam affeder dedi .
Seni avucunun içinde görüyor .
Ve ayrılacakta .
Eminim bundan .
Sen umursama .
Bak ne seni tanıyorum ne onu ama araya mesafe koy .
Hatta sen terk et .
Terkedilme psikolojisini o yaşasın .
Yetmez mi kendine yaptıkların ?

arkadaşların hepsine katılıyorum..

o aramadan arama, o mesajt atmadan atma, sende hım ok diye cevap ver..

mesela iş cıkısıma gelme arkadaslarımla plan yaptım de oturdugunuzda sende teli al oyna hatta gazete dergi koy cantana cıkar oku

tepki gösterince de sen yapınca birşey yok ben yapınca ne oluyor de bundan sonra böyle sen böyle hoşlanıyorsun bende böyle yapacam de.. bu erkekler sadece kısasa kısas tan anlıyor...

çok fazla hatam var evet adam çantada keklik görüyor çünkü bu duruma ben getirdim her ayrıldığında barımak istedim
son ayrılıkta ben bulunmaz hint kumaşı değilim dedi
demekki kendini öyle görüyor
senin söylediğin şekilde davrandım ama bu onu çok öfkelendiriyor
onu öfkelendirmeden
varla yok arası bi yerde durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…