Tatlım bu aralar erkek arkadaşına fazla ilgi gösterme belli ki ya bir derdi var ya da sen ilgileniyorsun diye senin üstüne fazla düşmüyor.Bırak sabahları sana o mesaj atsın, buluştuğunuzda sende telefonunla oyalan o da nasıl olduğunu anlasın.
Insanlar bazen hayattta sikisip kaldiklarini hissederler o yuzden seni cok iyi anliyorum ama inan bana seninkisi boyle bir durum degil.isinden sikildiysan degistirirsin olur biter belki zor olur ama sonucta caresiz degil.bence sen asil konuyu erkek arkadasin icin acmissin ben durustce fikrimi soliyim ben boyle davranan bir erkegi aninda kapinin onune koyarim sizin miyadiniz dolmus anliycagin... Ayril ve sana deger veren dogru duzgun bir erkek bul.boyle bor tarafi kalkmis kari kilikli nazli erkekler gercekten birine asik olduklarinda o kizin gidip kopegi oluyolar yani seninki sana asik degil
Söylemeye çekiniyorum ama sanırım ayrılma aşamasına girmişsiniz .
Terk edilmektense terk etmek daha mı iyi ?
neden böyle birisini çekmek zorundasınız ki. bırakın o ilgilensin sizinle. bu ilgi işini biz kadınlar fazla abartıyoruz sevdiklerimize karşı. sonra onlar da kendilerini bir şey sanıyor. değer mi kendini üzmeye. sen burada kendini yer bitirirken onun umurunda bile değil belki. ya da zamana bırak üstüne gitme sessize al kendini. biliyorum zordur ama kendini düşün biraz da
terkedilmeye karşı çok büyük tepkiler veriyorum çok üzülüyorum bir türlü olgunlukla karşılayamadım bi durum. seviyorum bırakmakta istemiyorum şimdilik aramadan sormadan oluruna bırakmak istiyorum.bu sürede yokluğuna da alışırım belki
Yapabilirsen iyi olur .
Uzak dur .
Konuşma o istemedikçe buluşma .
Mesaj atma, arama .
Elbet görürsün tepkisini .
Ama terkedilmek zor olsa gerek .
çok haklısın ilgi gösterdiğim için bu halde. şu an bütün kızların kendi peşinden koşacağını sanan bi ahmak. çünkü ben ona göre elde edilmesi zor biriydim adama güven geldi ben bunu tavladıysam kimleri tavlamam diye. oysa bi baksa geçmişine daha düne kadar arkadaşlarına yalvarıyordu bana kız ayarlayın diye.
çok zor daha önce ayrılmıştık çok üzgündüm terkedilmek zor baya zor.
görüşmeyelim demiyor zaten mutlaka hergün iş çıkışıma geliyor ama konuşmuyor susuyor.
şimdi bırak yere çakılsın. biz kızlar onlara göre sanki daha merhametliyiz. düşünüyoruz. sevdiğimizi daha çok gösteriyoruz. sen onu bırakırsan ne oluyor diyecektir. sana yönelmezse de zaten değmiyordur. bırak belki bir başkası daha çok mutlu edecek. sırtında taşıyacak seni. kimse için üzülmeye değer mi. zor olacak ama inan senin için daha iyi olacak
Ayrılmaya gelip söyleyemiyor olabilir mi ?
Konuşmamaya çalış .
Gülümseme telefonla uğraş .
İşim var de hatta .
Böyle yaptıkça emin ol sinirden kudurur .
canım yok çok kolay ayrılalım diyen biri
çünkü elli kere söylediği laf
sonra ne oluyorsa vazgeçiyor
çok fazla hatam var evet adam çantada keklik görüyor çünkü bu duruma ben getirdim her ayrıldığında barımak istedimbak şekerim şu an ki duruma göre adam seni ya çantada keklik görüyor yada ayrılmak istiyor söyleyemiyor.
ben olsam ayrılırdım herhalde ama öncesinde kendinize bi şans vermek adına küçük bi taktik yapardım. kaçan kovalanır misali.
işyerine çıkışına gelmesin mesela, işim var arkadaşlarımla buluşucam derdim.
buluştuğumuzda tlfla uğrasır başka arkadaşlarımla tlfla konuşurdum.
msj atmazdım onun atmasını beklerdim.
yani tamamen kendimi geri çekerdim. böyle yaparsan adam senin onun avucu içinde olmadığının farkına varır ve kendine çeki düzen verir. haa tam tersi bir durum olursa zaten sende onu sallamadığını belli ettiğin için ayrılma konuşması sırasında tam bende bunu söyleyecektim gibisinden kur cümleyi, yapıştır yüzüne. şaşsın kalsın, görsün hint kumaşı sanılmadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?