Sende her seferinde affettin .
O da kendini üstün görmeye başladı .
Ne yapsam affeder dedi .
Seni avucunun içinde görüyor .
Ve ayrılacakta .
Eminim bundan .
Sen umursama .
Bak ne seni tanıyorum ne onu ama araya mesafe koy .
Hatta sen terk et .
Terkedilme psikolojisini o yaşasın .
Yetmez mi kendine yaptıkların ?
arkadaşların hepsine katılıyorum..
o aramadan arama, o mesajt atmadan atma, sende hım ok diye cevap ver..
mesela iş cıkısıma gelme arkadaslarımla plan yaptım de oturdugunuzda sende teli al oyna hatta gazete dergi koy cantana cıkar oku
tepki gösterince de sen yapınca birşey yok ben yapınca ne oluyor de bundan sonra böyle sen böyle hoşlanıyorsun bende böyle yapacam de.. bu erkekler sadece kısasa kısas tan anlıyor...
çok fazla konu açtım biliyorum
ama tek başıma halledemiyorum ve kimseylede konuşamıyorum.
çalıştığım işten çok sıkıldım hafta sonu da dahil olmak üzere devamlı çalışıyorum yoruldum.
Sevgilim zaten varlığı mı iyi yokluğumu bilemedim
sürekli laflarıyla rahatsız ettiği yetmiyor gibi
pazartesi gününden beri de anlayamadığım bi şekilde garip davranmaya başladı
ilgisiz,tepkili,kızgın
niye böyle yapıyorsun diyorum yorgunum diyor ama aynı akşam arkadaşlarıyla okey oynamaya gidiyor
akşam arıyorum niye hiç aramıyorsun diyorum belki konuşmak istemiyorum beni kendi halime bırak diyor
ertesi gün buluşuyoruz sürekli telefonuyla uğraşıyor işte sosyal siteleri geziyor ben duvara bakıp dalıp gidyorum
sabah mesaj atıyorum her mesajıma tamam ok evet yazıyor
artık daraldım çok daraldım.
şunu çok iyi biliyorum ki ayrılırsam geri gelmeyecek
kendimi bu iş bitti artıka inandırırsam eğer
o zaman işte ayrılabilirim
yani ayrılıyım burnu sürttsün geri gelsin istemiyorum
çünkü gelmez biliyorum.
buna benzer birşey bende yaşamıştım yıllar önce. 6 yıllık bi ilişkim var ve 4. Yılımızda aynı bende bu yaşadıklarını yaşadım.sevgilim umursamaz keskin cevaplar verir ayrılmaktan ve beni kaybetmekten hiç korkmayan bi adam olup çıkmıştı. O kaçıyor resmen ben kovalıyordum. Tam 2 ay sürdü. Acaba bi sorun mu var bi derdin mi var dedikçe daha çok öfkelniyor saldırıyordu bana. Sonunda ne oldu biliyormusun. Ucundan başka bi kız çıktı. Fatura dökümanını kendi mail adresime yönlendirdim ve aramızın bozulduğu zamanlarda başlayan bi muhabbet serisi. Terkettim tabi. Sonra neler yapmadı. Mesajlarının içerigine kadar getirdi önüme. Kızla benimle ilgili konuşmalarını kayıt edip mail olarak atmalar vs vs 3 ayımızda böyle duygusal hiç bişey yaşamadıklarına dair kendini ispatlama çalışmalarıyla geçti. Sonucunda affettim tabi.
O günden beri de artık o degil ben umursamaz ve çekimserim eyvallahım yok. Oyun tersine döndü yani.
Demem o ki, sevgilimin bunu neden yaptın dediğimde bana verdiği cevap, insan bazen nerden sıcaklık alırsa oraya yönleniyordu. Altından bişeyler çıkabilir yani belki çıkmazda ama sen yine gözlerini üstünden çekme. Canını sıkma eninde sonunda herşey ortaya çıkıyor. Umarım en kısa zamanda çözersiniz durumu.
ne iyi kızdı dedirttireceğim diye ne yapışkandı naptıysam bırakmadı dedirtmede.
belli ki sen ayrıl diye bekliyor, bundan sonra devam etmek kızma ama gurursuzluk olur. vicdan azabı çekecek adam bu kadar boşlamaz.
her ayrılıkta sen barışmak istemişsin. kısasa kısas yapıncada kızıyorsa diyordurki aklından ; yanında olduğum için şükretsin bide ilgi mi göstereyim.
böyle düşündüğünden şüphem yok
ne iyi kızdı demeyecek emin ol.. senin aramaını işstemediği halde aradığında o telefona bakıp off bıktım diye geçirecek içinde ah canım ya kıyamıyor da arıyor bak ne aptalım demeyecek emin ol.. yaşadım biliyorumm..
ya al karşına derdin ne senin ayrılıksa ayrılalım...yok ayrılmak istemiyorsan kendine gel de yada üstüne düşme..
eğer ayrılırsanız kendini daha kötü hissedyor insan... ne aptalmışım niye aramışım diyorsun.. yani bunlar kendı dusuncelerım tabı yine de sen bilirsin .. inşallah düzelirsiniz..
Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki yine düşer deli divane gönlün aşka... şu an sana yabancı olan bilmediğin tanımadığın bir erkek belki seni mutlu edecek ne diye bununla kendini yıpratıp zaman kaybediyorsun
dün ayrılmayı düşündüm evet ama ne bileyim elimi tutuyor öpüyor felan
ama bi sıkıntı var bilemiyorum
madem ayrılmayı düşündün alacağın cevaptan korkma sor
ayrılmak mı istiyorsun eğer öyleyse hadi medenice oturup konusup ayrılalım de
istemiyor mu? o zaman kendine gel de... ben artık şu güne kadar çektim ama artık kaldıramıyorum de..
eğer ayrılmak istemezse hiç olmazsa artık senin için bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlar kendine çeki düzen verir..
mesaj attım bu aralar biraz ilgisizsin bana karşı sanki dedim cevap bekliyorum
bu şekilde çözüme ulaşamazsın... ne diyelim ki başka:S
bugün gelmez mi iş çıkışına telefonda halletme bence mesaj at buluşabilceiğimiz bir zaman ayarla haber ver konuşacaklarım var de bir daha da ne ara ne msj at elbet anlayacaktır ve o döner sana saat gün olarak..
gelince de sakince konuş ağlama yalvarma ayrılmak mı istiyorsun diye sor eğer istiyorsan bence de ayrılalım ben yoruldum de... geri adım atacaktır senin böyle düşüneceğini tahmin bile etmiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?