hayatta sıkıştığımı hissediyorum

şunu çok iyi biliyorum ki ayrılırsam geri gelmeyecek
kendimi bu iş bitti artıka inandırırsam eğer
o zaman işte ayrılabilirim
yani ayrılıyım burnu sürttsün geri gelsin istemiyorum
çünkü gelmez biliyorum.

şimdi bu adam belliki ayrılacak benden
koz vermek istemiyorum
yani eğer öyle davranırsam zaten ayrılacak oh bak zaten yanlış insanmış iyi karar vermişim diyecek
ayrılacak
ama beni her hatırladığında vicdan rahatlığı değil
vicdan azabı çeksin istiyorum
ne iyi kızdı boşuna bıraktım diye

buna benzer birşey bende yaşamıştım yıllar önce. 6 yıllık bi ilişkim var ve 4. Yılımızda aynı bende bu yaşadıklarını yaşadım.sevgilim umursamaz keskin cevaplar verir ayrılmaktan ve beni kaybetmekten hiç korkmayan bi adam olup çıkmıştı. O kaçıyor resmen ben kovalıyordum. Tam 2 ay sürdü. Acaba bi sorun mu var bi derdin mi var dedikçe daha çok öfkelniyor saldırıyordu bana. Sonunda ne oldu biliyormusun. Ucundan başka bi kız çıktı. Fatura dökümanını kendi mail adresime yönlendirdim ve aramızın bozulduğu zamanlarda başlayan bi muhabbet serisi. Terkettim tabi. Sonra neler yapmadı. Mesajlarının içerigine kadar getirdi önüme. Kızla benimle ilgili konuşmalarını kayıt edip mail olarak atmalar vs vs 3 ayımızda böyle duygusal hiç bişey yaşamadıklarına dair kendini ispatlama çalışmalarıyla geçti. Sonucunda affettim tabi.
O günden beri de artık o degil ben umursamaz ve çekimserim eyvallahım yok. Oyun tersine döndü yani.

Demem o ki, sevgilimin bunu neden yaptın dediğimde bana verdiği cevap, insan bazen nerden sıcaklık alırsa oraya yönleniyordu. Altından bişeyler çıkabilir yani belki çıkmazda ama sen yine gözlerini üstünden çekme. Canını sıkma eninde sonunda herşey ortaya çıkıyor. Umarım en kısa zamanda çözersiniz durumu.

Gelmesin arkadaşım gelmesin .
Niye kendini ona muhtaç hissediyorsun .
Üstelik seni umursamıyor .
İşin varmış, çalışıyorsun .
Yeni arkadaşlar bul kendine, yeni ortam yap .
Umursama artık ya .
Gitsin ne yaparsa yapsın .
Onun gözünde nasıl olduğunun farkında mısın ?
Ne yapsam gelir ne dersem yapar .
Allah bilir arkadaş ortamında seninle dalga geçiyorlardır .
Yapma bunu kendine.

ne iyi kızdı dedirttireceğim diye ne yapışkandı naptıysam bırakmadı dedirtmede.

belli ki sen ayrıl diye bekliyor, bundan sonra devam etmek kızma ama gurursuzluk olur. vicdan azabı çekecek adam bu kadar boşlamaz.

her ayrılıkta sen barışmak istemişsin. kısasa kısas yapıncada kızıyorsa diyordurki aklından ; yanında olduğum için şükretsin bide ilgi mi göstereyim.

böyle düşündüğünden şüphem yok

ne iyi kızdı demeyecek emin ol.. senin aramaını işstemediği halde aradığında o telefona bakıp off bıktım diye geçirecek içinde ah canım ya kıyamıyor da arıyor bak ne aptalım demeyecek emin ol.. yaşadım biliyorumm..

ya al karşına derdin ne senin ayrılıksa ayrılalım...yok ayrılmak istemiyorsan kendine gel de yada üstüne düşme..

eğer ayrılırsanız kendini daha kötü hissedyor insan... ne aptalmışım niye aramışım diyorsun.. yani bunlar kendı dusuncelerım tabı yine de sen bilirsin .. inşallah düzelirsiniz..

bi kız varmı bilmiyorum ama uyanık olduğumu bilir
açık vermemek için iyi çabalaması lazım çünkü bütün sosyal medya şifreleri elimde
bir kısma kadar kontrol altına alabiliyorum ama çok sıkmadan karışmadan

dün buluştuk elimi tuttu sarıldı ne bileyim ama konuşmuyor konuşmuyor

dün ayrılmayı düşündüm evet ama ne bileyim elimi tutuyor öpüyor felan
ama bi sıkıntı var bilemiyorum

o kadar buluşmuşsunuz bi öpeyim bi sarılayım demiştir, erkek beyni sonuçta ne yaşasa kar.

neyse çok üstüne geldik galiba ama bence zamanını harcıyorsun arkadaşım. iyi şanslar sana.

Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki yine düşer deli divane gönlün aşka... şu an sana yabancı olan bilmediğin tanımadığın bir erkek belki seni mutlu edecek ne diye bununla kendini yıpratıp zaman kaybediyorsun

beni artık birşey yaşayacak gücüm kalmadı yaş olacak 27 yıldım artık bıktım.

dün ayrılmayı düşündüm evet ama ne bileyim elimi tutuyor öpüyor felan
ama bi sıkıntı var bilemiyorum

madem ayrılmayı düşündün alacağın cevaptan korkma sor

ayrılmak mı istiyorsun eğer öyleyse hadi medenice oturup konusup ayrılalım de

istemiyor mu? o zaman kendine gel de... ben artık şu güne kadar çektim ama artık kaldıramıyorum de..

eğer ayrılmak istemezse hiç olmazsa artık senin için bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlar kendine çeki düzen verir..

mesaj attım bu aralar biraz ilgisizsin bana karşı sanki dedim cevap bekliyorum

bugün gelmez mi iş çıkışına telefonda halletme bence mesaj at buluşabilceiğimiz bir zaman ayarla haber ver konuşacaklarım var de bir daha da ne ara ne msj at elbet anlayacaktır ve o döner sana saat gün olarak..

gelince de sakince konuş ağlama yalvarma ayrılmak mı istiyorsun diye sor eğer istiyorsan bence de ayrılalım ben yoruldum de... geri adım atacaktır senin böyle düşüneceğini tahmin bile etmiyordur..

her akşam geliyor bu akşamda gelecek
bu akşam konuşayım o zaman

canım felaket tellallığı yapmak istemem ama başka biri olma ihtimali varmı ?
sevgilinin davranışı o yönde gibi...
inşallah yoktur ama şüphelenmelisin bence..normal değil bu tutumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…