hayatta sıkıştığımı hissediyorum

her akşam geliyor bu akşamda gelecek
bu akşam konuşayım o zaman

eğer bunu gerçekten istiyorsan yap sonra vicdan yapacaksan bende kendimi kötü hissederim... zaten gelince davranışları seni yönlendirir...

inşallah düzelir konuşarak çözersiniz.. ama hepsinden önce kendinin de kıymetini bil senden değerli değil hiç kimse..

Canım işinide sevgilinide bir süreliğine önemseme akışına bırak

Son düzenleyen: Moderatör:
canım felaket tellallığı yapmak istemem ama başka biri olma ihtimali varmı ?
sevgilinin davranışı o yönde gibi...
inşallah yoktur ama şüphelenmelisin bence..normal değil bu tutumu...

kontrol edebildiğim kadar yok
iş dışındakini bütün vaktini benimle geçirir
varsa da biri nereye sıkıştırdıysa tebrik etmem lazım

önce onun davranışlarına bakmak daha iyi olacak
bir sorunu da olabilir paylaşmak istemediği
iyi anlamam lazım
bir kaç gün daha bakayım hal ve tavırlarına

son sayfaya kadar okumadım...daraldım cunku...sebebine gelınce...defalarca ayrılalım demış sonra yıne vaz gecmış...sızce bu dogrumu...degıl tabıkı...dıyorsunuzkı pışman olmamak ıcın son ana kadar dırenıyorum belkılerım olmasın dıye..bana gore belkın kalmamış...hıc konuşmayan şarkılarına ,kıtaplarına soz söyleyen...bırı var karşında..adı ne ılışkınızın..

Konu sahibesi ben bir onceki konunuzu da okumustum. Bunu soylemek bana dusmez eminim ama bence bu adam size deger vermiyor ve siz de bunu icten ice biliyorsunuz.

Yazdiginiz seyler bana bir iccekisme gibi geldi, yani siz de durumun farkindasiniz, ama bir cozumunuz yok. terk etmek gibi bir dusunceniz yok, adamin duzgun davranmasini istiyorsunuz ama adamin sizinle fazla ilgilenmedigini de biliyorsunuz.

Sizin yerinizde olsam terk ederdim. Onceki konunuzdan anladigim kadariyla siz kendinizi begenmiyorsunuz, yas yuzunden de baskasini bulamam yalniz kalirim seklinde cekinceleriniz var. Ben sizden bir yas kucugum, inanin yasla ilgili ayni korkular bende de var ama size ilgi gostermeyen bir adamla mutlu nasil olabilirsiniz? Sevgililerinin deger verdigi, ozen gosterdigi, gozunun icine baktigi kadinlari gordugunuzde hayiflanmayacak misiniz?

Bir sureligine en azindan adami arayip sormayin, bakalim geri arayacak mi? Kafanizi dinleyin derim, ne adami ne baska seyleri dusunun. Arkadaslarinizi arayin, bulusun, evde kitap okuyun, yuruyuse cikin.......ne bileyim, kendinizi yipratmayacak sekilde biraz zaman gecirin.

Yazdiklarim umarim sizi uzmemistir, ama bu adamla ilgili 2. konunuz oldugu icin artik yazma ihtiyaci hissettim.

Bu islerden anladigim icin soyleyebilirim ki turkiyedeki iliskilerin bircogu sadece erkeklik egosu yuzunden basliyor yani sevgili olmadan once kovalayan erkek gercek bir ask hissettigi icin degil egosu icin kovaliyor sonra egosu istedigini alip kadin baglaninca elde etti bitti oluyor.gercek ask elde edince bitmez gercek ask iletisimle buyur zamanla daha da buyur ve gercek askta asla kacma kovalama gibi durumlar olmaz bunlar sadece bir erkegin egosuna hitap etmek istiyorsaniz ise yarar..yani arkadasa verilen kac kovalasin kendini cek gibi akillar eminim sevgilisinin egosunu tetikler bir sure pesine duser ama bu arada gercek bir ask olmadigi gercegini degistirmez.dilerim bu bagimli iliski halinden cikip gercek askinla karsilasir ve kadinin biri kk da bana bunlari yazmisti diye beni hatirlarsin :)

Canim oncelikle canini sikma dunyanin sonu degil is hayatinda mutsuz olmak herseye bin beter birde erkek arkds eklenince insanin herseye karsi hevesi gidiyor seni cok iyi anliyorum. Erkek arkdasinin neden boyle davrandigiyla ilgli biraz fikir yurut ve kendini onun yerine koy o iliskiyi siz yasiyorsunuz ben senden dinliyorum bu sekilde cok yardimci olamasamda dedgmi yap elbet bir zamanlar sana asik insanin smdi degismesinde bir sebep vardir. Kendini uzme sen uzup eve kapattikca o daha cok bosverir hayatini yasamaya bak 5dk oncesi geri gelmiyor oda sende biraz degisim ve umursamazlik hissetsin o zaman ustune dusucektir. Elindeymis hissini verme 😊

Diğer konularınızı bilemiyorum ama sevgilinizi aşkınızla hapsetmişsiniz anladığım kadarıyla. Hapse giren kimsenin durumundan memnun olacağını söyleyebilir misiniz? Elbette her fırsatta isyan edecektir durumuna.

Biraz düşünmemeye çalışın, aramayın, mesaj atmayın. İlgisiz olun ve bunu hissettirin bakın işin rengi nasıl değişiyor, eğer bu süreç size olan duygularını çoktan değiştirmediyse. Diyelim ki değiştirdi, eee?. Ne olur ki?. Hiçbir şey olmaz. Takmaya bile değmez. Bu hem kadın, hem de erkekler için geçerli. Kimse eşsiz değildir.

Canınızı sıkan başka şeylerde var sanırım ama sevgilinize olan can sıkkınlığını hayatınızın geneline yansıttığınızı düşünüyorum. Dediğim gibi diğer konularınızı okumadım. Hayat, kendisini takanlarla uğraşmayı çok sever. Takmayın, salın gitsin demiyorum ama her şeye üzülmek çare mi?.

Okul, sevgili, iş vs. hepsinin genelde ortak bir çıkmazı vardır. Bu sizde olabilirsiniz karşınızdaki de, her iki türlüsü de sizin hayatınızı ilgilendirir ve çıkış yolu bulmak size düşer. Canınızı sıkarak sadece daha fazla üzülür durursunuz. Bisiklet zinciri gibi, dönüp dolaşıp aynı yerde yine selam verir durursunuz olumsuzluklara.

Canım keşke ortak bir arkadaşınız olsaymış onunla konuşup fikir edinebilirdin.ben başka birnin olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi nereye sıkıştıracak bir kız arkadaşı varsa yani normal arkadaşı işte sende tanıyorsan özellikle onunla konuşabilirsin faydası olur.ya bir de ben bir erkeğin sevmediği biriyle neden vakit geçireceğine anlam veremediğimden sevmediğini de düşünmüyorum.bence naz yapıyor ya bu genel erkek profili değil mi, kızı tavlayana kadar deli divane tavladıktan sonra hele de kız ona her şeyini anlatıyorsa bana çok alıştı hatta takıntı yaptı artık bırakamaz diye rahatlıyorlar halbuki bıraksan görcek gününü.hıı diyeceksinki sevgili olunca hala eskisi gibi sevilisnin üstüne düşen erkekler de var.evet var bu belki de yanlış anlama ama senden kaynaklanıyor yani bende öyleyim her şeyden bıkmış enerjisi verirsen sevgiline onda da huzursuzluk oluyor haliyle, yani zevk almaya bak her şeyden enerjin dolu dolu olsun daha bakımlı ol arkadaş ortamın yoksa edinmeye bak edinemiyorsan kuzenin falan varsa davet et yatılı kalsın sende iyi hissedeceksindir.yani normal arkadaşlarımızla da öyle değil midir capcanlı insanların yanında daha çok vakit geçirmek isteriz, yani ben kendimden yola çıkarak yorumladım.sana yazdığım şeyleri bende denemeye çalışacağım bu arada iş konusunda bir şey diyemiyorum umarım daha güzel şartlarda bir iş bulursun

Akşam görüşelim dedim hastasın eve git dedi dayanamadım işyerine gittim.birlikte çıktık kafeye gittik sanki kaç gündür kü adam değil ilgili keyifli uzun uzun sohbet ettik

aklımdan geçiriyodum tam da ne yaptınız diye?

demek ki dediğiniz gibi başka birşeyeymiş tavrı inşallaah böyle olur her geçen gününüzde

aklımdan geçiriyodum tam da ne yaptınız diye?

demek ki dediğiniz gibi başka birşeyeymiş tavrı inşallaah böyle olur her geçen gününüzde

canım sorun neyse artık söylemedi sigarayı bırakmış o da olabilir birde aşırı kıskanç biri anlık bişeyi kafayı takıp hayatı zehir edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…