Hayattaki en büyük korkum kızım olmasıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok tesekkur ederim. Yasamayanin anlamasi cok zor. Bazen muge anli yi izliyorum şoyle yapsaydin böyle yapsaydin diyorlar anlamiyorlar ama ben bakıslarindan utanclarindan anlıyorum. Rabbim kimseye kimsenin evladina yaşatması

Önce bir konuyu tamamen okuyın sonra yorum yapın olur mu ? Ondan sonra konu sahibi mi utanır sen mi bilemem.

Zaten kiz evlat korkum hamilelikten sonra ortaya ciktı. Öz babam biranda ortaya cikti ve pandoranın kutusu açıldı. yoksa ben kötü bir insan kötü bir anne değilim. Insallah iyi olacak

Erkek çocuklar ergenliği kızlara göre daha zor geçiriyor daha müdahale istemeyen arkadaş çevresine kendini kaptıran kızgın bireyler olabiliyorlar oysa ki kızınızla hemcins olarak daha iyi vakit geçirirsiniz ona daha iyi anlatabilirsiniz anlatacaklarınızı ve sizin en iyi yardımcınız olur üstelik siz kötü bir çocukluk geçirdiğiniz için ne yapmamanjz gerektiğini daha iyi bilirsiniz.oğlunuz evlenecek belki bağınız zayıflayacak ama kız evlat hep destek..anlayamadım sorunu hele eşinize hala cinsiyeti söylememenizi..doğunca bu düşünceleriniz değişir

Ya hu şu konuyu doğru dürüst okuyunca bir yorum yapın kadına ya ! Saçma sapan yorumlar yapacağınıza bir neler yaşadığını okuyun da neden istemediğini okuyun bir anlayım sonra linç edecekseniz edin ! Ay sinir bastı ya

Oyüzden linc edenlerede hakaret edenlerede kötü yorum yazmadim. Ben burda konumu açarım fikirleri okurum dersimi alırım. Sagolsun cok degerli üyeler var ne zaman konu açsam yardımcı oluyorlar

Esimin ailesi erkek çocuk delisi. Eşim kiz çocuklarini çok sever. Hatta kız çocuklariyla kötü ilgili haberleri izleyince öfkelenir üzülür. Ama kendi kızi olacağini duyduğunda eğer yüzünde bir burukluk hissedersen yıkılırım.

Zaten kiz evlat korkum hamilelikten sonra ortaya ciktı. Öz babam biranda ortaya cikti ve pandoranın kutusu açıldı. yoksa ben kötü bir insan kötü bir anne değilim. Insallah iyi olacak
yoo konunuzda yazdığınıza göre hamileyken ortaya çıkmamış siz daha 6 yıl önce oğlunuza hamileyken bile kız olacal diye dr da titrediğinizi ve erkek olduğunu öğrenince rahatladığınızı yazmışsınız..yani size denildiği gibi madem ilk gebelikte korktunuz 2.gebelikte kız olma ihtimali var niye göze aldınız belki erkek olur diye riske girilir mi? Öz babanız ortaya çıktıysa ne alaka sizin eşinizle babanız bir mi ayrıca çocuklukta yaşanacak şeyler sizin davranışızla alakalı kızınızın aynı şeyleri yaşama korkusu neden siz ayrı bir ailesiniz oğlunuzu sağlıklı yetiştirdiyseniz kızınız da yetişir pekala

Konı sahibi yaşadıkların çok ağır gerçekten çok üzüldüm bir destek almayı düşünmezmisin ? Ayrıca senin kızında olsa oglun da olsa mükemmel bir anne olacağını hissediyorum ❤

Oğlumdaki korkum eş ailesi yüzündendi.

Cok tesekkur ederim. Yasamayanin anlamasi cok zor. Bazen muge anli yi izliyorum şoyle yapsaydin böyle yapsaydin diyorlar anlamiyorlar ama ben bakıslarindan utanclarindan anlıyorum. Rabbim kimseye kimsenin evladina yaşatması
Bazıları sırf yorum yapmak için yapıyor, herkesi ciddiye almamak lazım.

Çok zor şeyler geçirmişsiniz. Bunları atlatmak zor ama siz başarmışsınız ki bir erkeğe güvenip evlenmişsiniz sonrasında. Ben de daha küçükken bir tanıdığımızın istismarına uğradım ve kimseye kendimi ifade edemedim. Ama bu demek değil ki ben güçsüzüm, hatalıyım. Bunu bana yaşatan insan kadar Anne babamda da hata buluyorum anlatmaya çalıştığımda inandıramadığım için. Buradan çıkardığım sonuç kendi çocuğuma kendini korumasını öğretmek ve benimle paylaştığı bir şeyde ona koşulsuz inanmak oldu. Ben güçlüyüm ama kızım benden daha güçlü, ayakları daha sağlam yere basan, daha özgüvenli biri olacak. Öyle olması için ona sonsuz sevgimizi veriyoruz çünkü aile olarak. İnsanın yanında iyi bir ailesi varsa hayata zaten çok şanslı başlıyor. Ben hayata bin kere gelsem yine kadın olmak isterim, bin tane çocuk doğursam hepsi kız olsa neden biri de oğlan olmadı demem. Bence dünyaya cinsiyeti kadın olarak gelmek çok büyük bir şans. Pozitif ayrımcılık ya da ne derseniz diyin adına :) dünyayı güçlü kadınlar kurtaracak

Konı sahibi yaşadıkların çok ağır gerçekten çok üzüldüm bir destek almayı düşünmezmisin ? Ayrıca senin kızında olsa oglun da olsa mükemmel bir anne olacağını hissediyorum ❤

Cok teşekkür ederim Allah razi olsun. Destek kesin alıcam şart. Zaten farkindayim birseyler ters gidiyor . Sizlet yaşamayin inşallah

Geçmişin bugünün sevinçlerini gölgelemesine izin vermeyin. Bu ruh haliyle devam ederseniz kızınıza karşı aşırı korumacı davranırsınız, bu da sağlıklı değil. Şu an yeni öğrendiğiniz için duygularınız böyle olabilir, bir de hamilelik insanı duygusallaştırıyor. Bir müddet daha böyle devam ederse uzman desteği alın, ya da size iyi gelen insanlarla vakit geçirin. Bahar da geliyor, yürüyüşlere çıkın. Dünyadaki iyiler geçmişinizdeki kötülerden çok, Allah iyilerle karşılaştırsın.

Hic olur mu,zaman israfi,basligi okuyan yorum dosuyor

Empati sıfır alt Metin okuma sıfır ön yargı ezber konuşma 10
Nerden biliyorsun okumayip ezbere konustugumu kiz cocuguna boyle seyler olabilir ama erkek cocugu dogustan Hulk galiba ona bisey olmaz ne yazdigini once oku sonra bana laf yetistir bence dunyada tek kiz cocuklari zarar gormuyor erkek cocuklarininda gordugu zararin haddi hesabi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…