- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
amacım 2 aylık anne karnındaki canı bebeği düşünmekti ama kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorgulasın dedim..Ayrıca eşimi hiç yakalayamadım...çünkü uğraşmadım kendi vicdanına bıraktım umrumda da değil açıkçası çünkü aldatma bedenle değil ruhla yapılır..bedenle yapılan bi anlık hatadır şehvettir...Bu erkek bunu eğer kabullenip susuyorsa geri adım dönüş istemiyorsa bebeği varken düşünmüyorsa zaten o da ayrılmayı dünden istiyormuş bahane olmuş diyorum...Herkesin hakkında hayırlısı diyeyim..
Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez
ben bu .hayata mecbur olduğum için
Kardesim var ama kucuk o da. Henuz kimseye anlatamadim cevremden ama yarin terapistime gidiyorum. Once ona anlatip sonra adimlarimi atmam daha dogru gibi geliyor. O beni en zor zamanlarimda hayata donduren kisidir cunku eminim beni yanlisa sevketmez
Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez
Değil mi?? Ancak aldatmış bir erkek "Bütün erkekler aldatır. Kendinizi kandırmayın" diye cümle kurar. Zira Bir kadının söylemesini hala aklım almıyo benim.
bacım sen git iran da yaşa zira bu dediğin kılıflara inanman orada daha kolay..
utanmasa kendi bulacak birini kocasına pes
En iyisini düşünmussun canım. Çevrenden birilerine anlatsan her kafadan bir ses çıkacak. Once kendi içinde adımlarını hesaplaman daha iyi.
Bana da hep oyle geliyor böyle konularda affetme konusunda üstlenince :)
hayır birde erkeğin doğasında var bıdı bıdısına çok gülüyorum...
bilimsel araştırmalar var bu konuda kadının daha çok doğasında var yani :))
hayır birde erkeğin doğasında var bıdı bıdısına çok gülüyorum...
bilimsel araştırmalar var bu konuda kadının daha çok doğasında var yani :))
kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorg
tabi ki her erkeğin doğasında var diyecek
kendi kocasını nasıl haklı çıkaracak yoksa
hayır konu sahibine de beddua ediyor bir de boşanacağı için
kocasından alamadığı hırsı
burada çıkarıyor
Iste dogasinda varsa ben biraktim gitsin istedigi kadar kisiyle beraber olsun. Ama o arkadasa bunu da begendiremedim, yasayip gorecekmisim
siz güçlü bir kadınsınız.. yaşayıp göreceğiniz güzel günler olduğundan eminim..
Bence bebegimi bu kadar dusunen insan o lafi etmemeliydi asil. Ben hamile kalmadan once de bendim, ayni dusuncelerdeydim, yine bosanirdim. Ama bundan sonra 'yasayip goreceklerim' bebegimi de etkileyecek, bu nasil bir laf inanamiyorum
Bence bebegimi bu kadar dusunen insan o lafi etmemeliydi asil. Ben hamile kalmadan once de bendim, ayni dusuncelerdeydim, yine bosanirdim. Ama bundan sonra 'yasayip goreceklerim' bebegimi de etkileyecek, bu nasil bir laf inanamiyorum
ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracak
ne güzel söylüyorsun canım . . insanın içi huzur doluyor .Aslında ablanla aynı durumdaymizsiniz. Ne güzel beraber bir hayat kurun. Biriniz çocuklarla evle ilgilenir, biriniz çalışırsiniz kreş veya bakıcı olmazsa tabi. Yoksa ikinizde çalışir kimseye de muhtac olmazsınız. Anne babanin ne dediğinin gram degeri yok bu noktada çocuklarini düşünmüyorlarsa. Aslında hic zor değil bu düzeni kurmak.
Benimle hic iletisime gecmedi evden gittiginden beri. Buraya uye oldugumu biliyor nickimi bilmiyordu ama oysa konudan cok rahat anlamistir
ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?