- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
ne güzel söylüyorsun canım . . insanın içi huzur doluyor .
soğukkanlılıktan değildir o arkadaşım. senin affetmeyeceğini bildiği için burnundan kıl aldırmak işine gelmiyor bence. ne kadar yalvarsam da yalvardığımla kalırım düşüncesinde. Allah yardımcın olsun. duruşun çok güçlü maşallah, ben de olsam geri dönmezdim, çünkü asla böyle bir şeyi unutamam hayat boyu. yolun açık olsun, Allah iyi insanlar çıkarsın karşına.Çok teşekkürler, inşallah.
Olamaz çünkü ben aile eziyetinden kaçmak için 17 yaşında evi terk ettim ve hepsine şahit. Çalışıyorum, maddi durumum yerinde, boşanmak beni sadece manevi olarak etkileyecek. Neden soğukkanlı bilmiyorum, belki de kafasında bitirmişti ama çocuğu çok istedi. Bilmiyorum
Yeni üye üstelik, eşin olma ihtimali evet var... Yoksa bir kadın o zihniyette olamaz...
çok sağol canım allah razı olsunGerçekten düşünebilirsin bunları canım. Ablana da ac konuyu. Gizlice yapin boşanma anina kadar hazırlıklarınızi ama yolunuza taş koyan olmasin. Biliyorum şu an söylemesi kolay diyorsun uzak geliyor :) ama ne senin çocuğun (olursa) ne de ablaninkiler böyle bir ortamda büyümesinler. Psikolojilerini yıllar sonra bile etkileyecek. Hemde affedince, gidecek yeri olmadığını bilince yine aldatıyorlar malesef ( ki ben bikereye bile karşıyım ). Daha da abartarak. Ilk öğrendimde 7 yaşındaydım düşün. Kadin evi arayıp taciz ediyordu. Oyle bir ortamda çocuk da annesinin durumu ortaydayken nasıl mutlu olur ki huzur olmayınca ? Yani kendinizi düşünün tabi öncelikle ama adım atamiyorsaniz da çocuklardan cesaret alın.
Neyse inşallah bir çıkar yol bulur da ikiniz de mutlu olursunuz çocuklar da. Allah yardımcınız olsun.
Kpss düşündünüz mü?onlisans mezunuyum ve bir çok yere is başvurusu yaptım hiç biri de kabul edilmedi zaten doğru dürüst bi isim olsaydı ne ailemi nde başka birini düşünürdüm
Ahh keşke olmasa da oluyor işte. Tüm kadınların ayni fikirde olmasi gereken şiddet ve aldatma durumlarıni içeren her konuda yine hemcinsimizle zıt fikirlerde olmak çok tuhaf geliyor :/ hemfikir olmamiz gerekirken.
girdim canım yeterli puanı alamadım bu sene yine girdim bakalımKpss düşündünüz mü?
Hayatınızın bundan sonraki kısmında kendinize yatırım yapın. Elinizden geldiğince bilgi ve becerilerinizi arttırın. Dil kursuna, bilgisayar kursuna falan gidin.
girdim canım yeterli puanı alamadım bu sene yine girdim bakalım
sanal ortam da aldattı canım cinsel bir birleşme değil ben adettikce o yaptıOlsun siz ümidinizi yitirmeyin. Kpss kursuna da gidin. Ödesin eşiniz. Allah sizi en kısa sürede kurtarsın inşallah.
Açıkçası aldatılmanızın detaylarını bilmiyorum ama keşke prezervatifle korunsanız. Bu adam size bir de hastalık getirmesin Allah korusun. Çünkü aldatılmanın devamı geldi demişsiniz.
Bakın anlıyorum çocuk böyle toz pembe geliyor. Ama siz bu adamı istemedikçe sevmedikçe bir yerden patlayacak, mutsuzluk huzursuzluk olacak. Bütün karaktei ilk 3 yılda oturan bir canlıdan bahsediyoruz, en mutlu en huzurlu anneyi ortamı haketmez mi? Babasının kopyası bir erkek çocuk ya da babası yüzünden erkeklerden tiksinmiş bir kız çocuk yetiştirmek üzmez mi? İlerde size karşı bile negatif duygular hissetmeleri olası. Yani çocuk olayını iyice düşünün.
sanal ortam da aldattı canım cinsel bir birleşme değil ben adettikce o yaptı
Öyle demek istemedim aslında ... Günümüzde erkeklerin çoğu aldatıyor daha iğrenç şekillerde ve bazıları gerçekten pişman olup değişiyor en azından kendini affettirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor konu sahibi hamile ve ben sadece eşine bir kere şans vermesi kanısındayım. Aldatılmanın en kötüsünü yaşadığımı düşünüyorum ben eşimi boşadım 8 ay oluyor ama son 2-3 aydır gerçekten aklı başına gelmiş çok pişman olmuş ve tövbe etmiş görüyorum sürekli kendisini.demfm şu ki konu sahibinin eşi her zaman ona destek olmuş her zaman yanında olmuş birisi benim eşim hiç bir zaman destek olmadı düşünmedi beni üstelik aylarca aldatırken ve ben hasta yatağımda ameliyat olmayı beklerken vicdanı bile sızlamadı ama Allah büyük boşanınca anladı herşeyi.O yüzden konu sahibinin eşi bana dürüst geldi itiraz etmeyerek konu sahibine yalanlar söyleyip dalga geçer gibi enayi yerine koymadı ve şuan konu sahibinin eşi ZAten affedilmeyeceğinin farkında ve aylar sonra bu olayın ortaya çıkmasında ki şokta.bence geçmişin hatırına ve bebek için bir şans verilmeli gerçekten pişmanlık görüyorsa eşinde konu sahibi.Ciddi misin ya :)
Konu sahibi de başka ülkeye gidip aldatsin o zaman. o sayilmaz ne de olsa.
Hem ödesmis olurlar :)
Kac erkekle birlikte is gezisine gidip bu durumu gozlemlediniz siz acaba?YA Bİ İLİSKİYE YORUM YAPARKEN CİFT TARAFLİ BAKMALİYİZ Kİ ANLAMALİYİZ ALDATMAYİ TABİİ Kİ DE KABUL EDİLEBİLİR SAYMAM,AMA BURDAKİ DURUMDA SUPHELER VAR.AYRİCA ALDATMANİN CİDDİ CİDDİ FARKLİ NEDENLERİ VAR...BAHANE YAPANDA COK OLDUGU GİBİ ..HAKİKATEN İS İCİN GEZİYE GİDİP ALDATMAYAN ERKEK SAYİSİ COK AZ..BU OLAYİ YASAYAN ERKEGİDE İYİCE Bİ DİNLEMELİYİZ KESTİRİP ATMADAN BUYUK YAZMAMİN SEBEBİ GOZLRRİM İYİ GORMUYOR TABLETTEN GİRİYORUM..KADİN GUCLU OLABİLİR YİNEDE BU ULKE SARTLARİ COK ZOR YANİ BASKA NE DENİR BİLMİYORUM AMA ALLAH YARDİMCİSİ OLSUN..
bebeğinin böyle güçlü annesi varken sırtı yere gelmez hiç takma
klavyesi olan konuşuyor işte karşımdaki alınır mı gücenir mi
zaten hassas demiyor kendi kocasına soramadığı hesabı sana soruyor
soğukkanlılıktan değildir o arkadaşım. senin affetmeyeceğini bildiği için burnundan kıl aldırmak işine gelmiyor bence. ne kadar yalvarsam da yalvardığımla kalırım düşüncesinde. Allah yardımcın olsun. duruşun çok güçlü maşallah, ben de olsam geri dönmezdim, çünkü asla böyle bir şeyi unutamam hayat boyu. yolun açık olsun, Allah iyi insanlar çıkarsın karşına.
bu arada şu erkektir yapar, aman tek gecelikmiş yeaa, çocuğun olacak hamilesin şans ver tarzı yorumları hayretler içinde okuyorum. pesss... başka bir şey diyemeyeceğim.
Bir de aldatılma konusunda erkeklerin neden aldattığını anladım demek. Kendince iki dırdır olunca bunalıp aldatabilirlermiş.
Hayır ben gene de herkes kendi yorumunu yapmakta özgür, müdahele etme falan diye kendi kendime telkin verirken, konu sahibi gayet kibar iyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama ben affetmeyi düşünmüyorum derken, yaşa ve gör demek neyin kafası. Nasıl bir hazımsızlık.
yav arkadaş
aldatmış mı aldatmış.
daha bunun sebebi bilmemnesi olsa nolur olmasa nolur
bu adam hayatında onu seven ve sevdiği bir kadın varken bir fırsat çıkınca kaçırmamış ve aldatmış
biraz utanması olsa pişmanlığı olsa döndükten sonra bu kadından çocuk yapacak kadar yüzsüz olmazdı
itiraf ederdi
af dilerdi
ya da çeker giderdi
ama onun yerine arsızca bi de karısıyla ilişkiyi sürdürüp çocuk yapmış.
hala adamı haklı çıkarmaya çalışanlar var
aklım almıyor
Çok üzüldüm.. Seni biliyorum ve hayrandım sana. Kardeşini o hayattan çekip çıkarmana, azmine, sevgine.. Eşin olacak insan senin gibi bir kadını kaybetti daha ne olsun.. Demekki çapı bu kadarmış.
Abuk subuk yorum yapan üyenin de ya erkek ya da eşin olduğunu düşünüyorum. Hiçbir kadın aldatılmaya bu kadar hevesli ve aldatılmaya karşı bu kadar aklayıcı olamaz. Belli ki bu kişi bir erkek. O yüzden "yaşa ve gör" minvalinde bir cümle kurabiliyor. Oraya takılma bence.
Sen çok güçlü ve özel bir kadınsın. Umarım tüm bu olanları en az hasarla atlatır doğru insanla hayalindeki yuvayı kurarsın. Allah bahtını, yolunu açık etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?