- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Tek gecelik bir ilişkiden bahsediyorum.
Vallahi benimde ilk aklıma bu geldi. Birde bu iş korunmasız oldu ise.....lütfen en yakın zamanda hepatit ve aids antikorlarına baktığın. Ne olur ne olmaz.ilk defa yaptığı ne malum. üstelık o kadınla cinsellık yaşadı size hastalık buluaştırmadı inşallah. asla afedilcek gibi değil. gerisi gelir bunun.
İnkar etmeyi denemedi bile. Tek gecelikmiş. Zaten doğru düzgün hatırlamıyormuş. Hataymış. Bebek için bir şans vermeliymişim
Aldatmayan erkek yokki
Hayır hiç samimi değilim bayanla. Eşim iş seyahatine bir grupla gitmişti bayan da arkadaşlarından biri. Yalvarsa da affetmem zaten eşimin de pişmanlıktan yalvardığı falan yok. Boşanma kararım kesin.
kesin mi kararınız ? hızlı karar vermeyin iyice oturup düşünün eşiniz sizi ikna etmeye çalışmadı mi ayrılmak isteğini ona söyledinmi çok üzücü bir durum
Aynen öyle..Birinin aldatıldığını falan ogrensem asla söylemem karısına bu saatten sonra. Burda bile kadına kocanda gözü vardır belki demişler. Kadının tek hatası geç söylemek olmuş ama söylemek de kolay değil. Çoğu ınsan mecburen susuyor.
söylemek hoş bi durum değil ben çok yakın bi tanıdığımın eşinin sevgilisini biliyordum 5 çocuklu bi kadındı nasıl söyleyecektim..Adamı çekip bi güzel haşladım o ayrı.Birinin aldatıldığını falan ogrensem asla söylemem karısına bu saatten sonra. Burda bile kadına kocanda gözü vardır belki demişler. Kadının tek hatası geç söylemek olmuş ama söylemek de kolay değil. Çoğu ınsan mecburen susuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?