Hayattan hiç tat almıyorum..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba hanımlar,

Aslında çok büyük dert, sıkıntılarım yok şükür, sadece içimi dökmek için yazıyorum..
Eşimle artık eskisi kadar sık , büyük tartışmalar yapmıyoruz..
Biraz benim uyumlu davranmam, biraz onunki ile biraz durulduk. Bazılarınız biliyordur, ben eşimi sevmeden evlendim..
Fakat duygularım evlendikten sonra değişti, ve yaklaşık olarak 6-7 aydın onu seviyordum, fakat bunu ona hiç söylemedim, aramızdaki gerginlikler, tartışmalardan buna fırsat bile olmadı..

Bunu ona 1 hafta önce hiç beklemediği bir anda ansızın söyledim, çok sevindi mi dersiniz .. onu pek göremedim, çok önemi yoktu sanırım.. sevinmedin mi bu duruma diye sorduğumda dediği tek şey; bitmesinden korkuyorum oldu..

Bunu ona söyledim, ama mutlu muyum dersiniz, hiçbir şey değişmedi.. o yine bana karşı aynı davranan insan.. gün içinde yoğun olduğunu gerekçe göstererek pek yazmayan, aramayan sormayan..
Çok üzülüyorum biliyor musunuz.. telefonunda 1000 dk lık tarifesi var ve ayda belki 10 dk sı bile bana gitmiyordur..
Gün içinde sabahları günaydın, gün ortasında da bir tane napıyorsun mesajı...

Geçenlerde gün içinde aradım onu, ve şakaya vurarak sen hiç merak edip aramıyorsuna getirdim olayı, işlerinin olduğunu kattı araya yine. Tamam dedim..

Ben işte çalışmıyorum...
Akşamları derseniz, ben sınava çalışıyorum gün içinde de akşamları da fırsat buldukça ders çalışıyorum zaten..
Akşamları da öyle pek bir iletişimimiz yok..

Sevdiğimi hissediyorum , ama hiç mutlu değilim :KK43: neden sizce? İçimde hep bir şeylerin eksikliği, hep bir depresif ruh hali..
Bunalmışlık, bitkinlik ne derseniz..
Ama tüm bunlara rağmen tartışma yaratacak hiçbir şey yapmıyorum, bir boşvermişlik hali..
Sonum ne olacak hiç bilmiyorum, şuan tek istediğim hem KPSS yi , hem Mühendisliği kazanmak ALLAH IN izniyle..
Yorumlarınız olursa şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyorsun ama tutku yok gibi geldi bana.
6-7 ay olmuş evleneli.
Severek evlenmediniz ama sonuçta aynı yatağı paylaştıktan sonra sevmeniz normal.
Ama aşk ? Daha doğrusu tutku ?
Aşk deyince böyle deli deli bir şeyden bahsetmiyorum.
Eve gelsin istiyor musunuz mesela? Özlüyor musunuz onu işteyken ? Birlikte eğlenebiliyor musunuz ? Sürekli dokunmak istiyor musunuz ?

Çağımızın rahatsızlığı hayattan zevk alamama , hissizlik , hiç bir şeyin keyif vermemesi , boşluk hissi . Hayatın da değişiklik yap . Ne bileyim hafta sonu bir yerlere kaçın , yeni yerler görün , kendinize farklı hobiler edinin uğraşlar edinin spor yapın mutlaka . Maneviyata yönelmenizi de öneririm kesinlikle . Dualar edin dini kitaplar özellikle tasavvufi eserler okuyun eğer dini inancınız varsa .

Seviyorsun ama tutku yok gibi geldi bana.
6-7 ay olmuş evleneli.
Severek evlenmediniz ama sonuçta aynı yatağı paylaştıktan sonra sevmeniz normal.
Ama aşk ? Daha doğrusu tutku ?
Aşk deyince böyle deli deli bir şeyden bahsetmiyorum.
Eve gelsin istiyor musunuz mesela? Özlüyor musunuz onu işteyken ? Birlikte eğlenebiliyor musunuz ? Sürekli dokunmak istiyor musunuz ?

Evleneli 1.5 seneyi geçti..
Dedikleriniz yok maalesef, yalan söyleyemem

Çağımızın rahatsızlığı hayattan zevk alamama , hissizlik , hiç bir şeyin keyif vermemesi , boşluk hissi . Hayatın da değişiklik yap . Ne bileyim hafta sonu bir yerlere kaçın , yeni yerler görün , kendinize farklı hobiler edinin uğraşlar edinin spor yapın mutlaka . Maneviyata yönelmenizi de öneririm kesinlikle . Dualar edin dini kitaplar özellikle tasavvufi eserler okuyun eğer dini inancınız varsa .

Teşekkür ederim önerileriniz için..
Maddi sıkıntılarımız var şuan.. dediğiniz gibi kaçamaklar çok uzak bize şuan..
Onun dışında devamlı dua ediyorum zaten, bana sadece Allah yardım edebilir :( içime genişliği sadece O verebilir..

Merhaba hanımlar,

Aslında çok büyük dert, sıkıntılarım yok şükür, sadece içimi dökmek için yazıyorum..
Eşimle artık eskisi kadar sık , büyük tartışmalar yapmıyoruz..
Biraz benim uyumlu davranmam, biraz onunki ile biraz durulduk. Bazılarınız biliyordur, ben eşimi sevmeden evlendim..
Fakat duygularım evlendikten sonra değişti, ve yaklaşık olarak 6-7 aydın onu seviyordum, fakat bunu ona hiç söylemedim, aramızdaki gerginlikler, tartışmalardan buna fırsat bile olmadı..

Bunu ona 1 hafta önce hiç beklemediği bir anda ansızın söyledim, çok sevindi mi dersiniz .. onu pek göremedim, çok önemi yoktu sanırım.. sevinmedin mi bu duruma diye sorduğumda dediği tek şey; bitmesinden korkuyorum oldu..

Bunu ona söyledim, ama mutlu muyum dersiniz, hiçbir şey değişmedi.. o yine bana karşı aynı davranan insan.. gün içinde yoğun olduğunu gerekçe göstererek pek yazmayan, aramayan sormayan..
Çok üzülüyorum biliyor musunuz.. telefonunda 1000 dk lık tarifesi var ve ayda belki 10 dk sı bile bana gitmiyordur..
Gün içinde sabahları günaydın, gün ortasında da bir tane napıyorsun mesajı...

Geçenlerde gün içinde aradım onu, ve şakaya vurarak sen hiç merak edip aramıyorsuna getirdim olayı, işlerinin olduğunu kattı araya yine. Tamam dedim..

Ben işte çalışmıyorum...
Akşamları derseniz, ben sınava çalışıyorum gün içinde de akşamları da fırsat buldukça ders çalışıyorum zaten..
Akşamları da öyle pek bir iletişimimiz yok..

Sevdiğimi hissediyorum , ama hiç mutlu değilim :KK43: neden sizce? İçimde hep bir şeylerin eksikliği, hep bir depresif ruh hali..
Bunalmışlık, bitkinlik ne derseniz..
Ama tüm bunlara rağmen tartışma yaratacak hiçbir şey yapmıyorum, bir boşvermişlik hali..
Sonum ne olacak hiç bilmiyorum, şuan tek istediğim hem KPSS yi , hem Mühendisliği kazanmak ALLAH IN izniyle..
Yorumlarınız olursa şimdiden teşekkür ederim..

Sizi mutsuz eden şey, evliliğinizde sevginin olmaması.

Bir insan sevmediği bir insanla nasıl evlenebilir, bunu nasıl yapar kendisine?

Bence sizin adım atmanız lazım. Tatil olur küçük süprizler olur bişeyler yapın mesela güzel bi akşam yemeği hazırlayın mum ışığında sonrasında da güzel bi film seçerek onu şaşırtın sarılıp film izlemek istedim vs diyin. karşılık bulacağınıza eminim.
Kim olsa sevilmeyerek evlendiği kişiye karşı soğuk hisseder yani mecnun olsa bile.
Bu yüzden biraz siz sıcak davranın bişey kaybetmezsiniz en kötü denedim çaba sarfettim dersiniz en kötü

Sizi mutsuz eden şey, evliliğinizde sevginin olmaması.

Bir insan sevmediği bir insanla nasıl evlenebilir, bunu nasıl yapar kendisine?

Çok haklısınız..
Balayında bile tartıştık, ve eve döndükten 3 gün sonra annemi arayıp ben ayrılacağım diye nasıl ağladım..
Ben geri dönüşü olmayan hatalar yaptım :(

Niye sevmeden evlendin cnm ya? Sevip deli gibi asik olanlar bile kaybediyi bazen o duyguyu.. seninki bile bile lades olmus. Sen artik seviosun ana esin seni sevmiyo demekki mutlu degilsin?

Son düzenleme:
Sevmeden evlendiginiz icin hissettikleriniz normal dicem ama artik sevdiginizi soyluyorsunuz.
Ama bu sefer de karsi taraf da ilgi yok.
Ondan boylesiniz galiba biraz daha cabalayin bence cunku o cabalamis emek verme sirasi sizde.

Bir de hayatta insan sevdigi seyleri yapinca mutlu oluyor.Sizin evliliginiz sikintili calismiyorsunuz da severek yaptiginiz bir seyler olmayinca insan tabi zevk alamaz.

Niye sevmeden evlendin cnm ya? Sevip seli gibi asik olanlar bile kaybediyi bazen o duyguyu.. seninki bile bile lades olmus. Sen artik seviosun ana esin seni sevmiyo demekki mutlu degilsin?

Bana beni seviyor musun diyo, eve diyorum ne kadar diyo, seviyorum işte sen ne kadar diyorum kollarını arkasında iki yana açıyor bu kadar gidiyo daha fazlasını gösteremiyorum diyor, küçük çocuklar gibi..
Tabi yalan söyler mi bilmiyorum..

Bana beni seviyor musun diyo, eve diyorum ne kadar diyo, seviyorum işte sen ne kadar diyorum kollarını arkasında iki yana açıyor bu kadar gidiyo daha fazlasını gösteremiyorum diyor, küçük çocuklar gibi..
Tabi yalan söyler mi bilmiyorum..
Iyide sevgi sadece seviyorum demeyle olmaz. Gosterio mu sevgisini? Fedakarlik yapio mu? Birlikte sadece otursanz tv karsisinda bile sessizce zevk aliomusunuz? Bunlar gercekten onemli

Eşinizin size mesaj atmamasi, aramamasini onemsemeyin. Ben ne esime mesaj atarim ne de ararim. Hatta o mesaj yazdiginda cevap vermeye usenirim, aradiginda kim konuscak diye dertlenirim. Ama onu cok seviyorum. Bu onu sevmediyim anlaminina gelmiyor. Boyle kucuk seyleri dert etmeyin kendinize ...

Sevmeden evlendiginiz icin hissettikleriniz normal dicem ama artik sevdiginizi soyluyorsunuz.
Ama bu sefer de karsi taraf da ilgi yok.
Ondan boylesiniz galiba biraz daha cabalayin bence cunku o cabalamis emek verme sirasi sizde.

Birde hayatta insan sevdigi seyleri yapinca mutlu oluyor.Sizin evliliginiz sikintili calismiyorsunuz da severek yaptiginiz birseyler olmayinca insan tabi zevk alamaz.

Aynen.. ders çalışıyorum, hayatımda başka hiçbir aktivite vs bir şey yok.. dediğiniz gibi insan sevdiği şeyi yapınca mutlu olur..

Back
X