Hayattan hiç tat almıyorum..

Iyide sevgi sadece seviyorum demeyle olmaz. Gosterio mu sevgisini? Fedakarlik yapio mu? Birlikte sadece otursanz tv karsisinda bile sessizce zevk aliomusunuz? Bunlar gercekten onemli

Kollarını isterse 2 tur çevirsin etrafında ya da sevgisini belli etsin. Konu sahibinin kalbi atmadıkça bunların önemi var mı ki?

bazi konularda diyrolar ya evlendikten sonra seversin buraya da gelir sen kendin yaptin derler :KK12: sevmedigin icin batiyordur herseyi
Hangi konuymus o :) evlenince sevilir minya? Nikahta keramet var derlerde.. gunumuz icin hic gecerli degil bence

Neden sevmediğiniz bir adamla evlendiniz?
Yada eşiniz sizi ilgi manyağı yaptı
Bu durumdan şımardınız
Şimdide kesince ilgi istiyorsunuz
Kimse ömür boyu peşinizden koşmaz bunu bilin sevmek kadar sevilmekte bir ihtiyaç

Eşinizin size mesaj atmamasi, aramamasini onemsemeyin. Ben ne esime mesaj atarim ne de ararim. Hatta o mesaj yazdiginda cevap vermeye usenirim, aradiginda kim konuscak diye dertlenirim. Ama onu cok seviyorum. Bu onu sevmediyim anlaminina gelmiyor. Boyle kucuk seyleri dert etmeyin kendinize ...

Bilmiyorum.. ben takıyorum bu durumu ya.. lanet telefonum ayda sayılı defa onun aramasıyla çalıyor..
Ama evlenmeden önce böyle değildi.. sevmiyordum zaten, ve böyle ilgisiz gibi davransa zaten bu yola girmezdim ..

Bilmiyorum.. ben takıyorum bu durumu ya.. lanet telefonum ayda sayılı defa onun aramasıyla çalıyor..
Ama evlenmeden önce böyle değildi.. sevmiyordum zaten, ve böyle ilgisiz gibi davransa zaten bu yola girmezdim ..
Erkekler zaten evlenmeden once ve evlendikten sonraya ayriliyo ))) Evlenmeden once hep merak ederler evlendikten sonra evde oldugumuzu bildiklerini icin aramalar, mesajlar kesilir ))(

genel olarak bana oyle diyorlar yanlis dusunuyorsun seversin diyorlar.. halbuki karsidaki bana asiri itici geliyor baskasini dinleyecek olsaydim coktam evlenmistim
Yok be ne alakasi var.. sevince daha kolay tolere ediosun. Ztn evliliklerin basinda gormediklerimiz sonralari gozumuze batiyo ya cogu zmn. O zmnda ipler kopuyo ztn.. hic sevmeden evlenmeyi dusunemedim.. ayni yataga gireceksin kolay degil.

Iiki o kisileri dinlememissin. Gunumuzde evlilik yurutmek cok daha zor. Cunku sabir az

Neden sevmediğiniz bir adamla evlendiniz?
Yada eşiniz sizi ilgi manyağı yaptı
Bu durumdan şımardınız
Şimdide kesince ilgi istiyorsunuz
Kimse ömür boyu peşinizden koşmaz bunu bilin sevmek kadar sevilmekte bir ihtiyaç

İlgi manyağı yapıldığım gibi bir durum yok, sadecegün içinde arar, beni sevdiğini özlediğini söylerdi.. güzel sözler yazardı..
Bunlar şuan neden yok ben buna takılıyorum sadece üzülüyorum, ve belki de tüm gün evde olduğum ders çalışmaktan başka yaptığım bir şey olmadığı İçin takacak yer arıyorum ..

Aynen.. ders çalışıyorum, hayatımda başka hiçbir aktivite vs bir şey yok.. dediğiniz gibi insan sevdiği şeyi yapınca mutlu olur..

Evlenmeden once sevmedigime ragmen ugrasti diyorsun.Simdi ilgisizlik var.

Erkeklerde su dusunce var :
"Artik nikah kiyildi kolay kolay gitmez cepte artik"

Bu dusuncede de olabilir.O zaman kendini cekmen lazim.Evli olan sensin bunu sen bilirsin.

Ya da artik yorulmustur ve senden ilgi bekliyordur.Hangi durum varsa ona gore hareket et.

Son düzenleme:
Erkekler zaten evlenmeden once ve evlendikten sonraya ayriliyo ))) Evlenmeden once hep merak ederler evlendikten sonra evde oldugumuzu bildiklerini icin aramalar, mesajlar kesilir ))(

kuzenim karisini surekli ariyor hele disari ciksin sanki kapacaklarmis gibi davranip surekli arayip kizi aglatir..yani boyle erkeklerde var

Dogruda seviyorum artik diyor.. esinden ilgi goremiyomus.. ben ole anladim. Yanlis mi ankadim?

Konu sahibi 1,5 yıldır evli. Bu 1,5 yılın son 6-7 ayında bu adamı sevdiğini söylüyor ki ben sevdiğine inanmıyorum. Adam ilk zamanlarda sevgisi oranında ilgi göstermiştir ama karşılığını alamayınca bir süre sonra ilgisi azalmaya başlamıştır.

Yok be ne alakasi var.. sevince daha kolay tolere ediosun. Ztn evliliklerin basinda gormediklerimiz sonralari gozumuze batiyo ya cogu zmn. O zmnda ipler kopuyo ztn.. hic sevmeden evlenmeyi dusunemedim.. ayni yataga gireceksin kolay degil.

Iiki o kisileri dinlememissin. Gunumuzde evlilik yurutmek cok daha zor. Cunku sabir az

bazen ruyamda sevmedigim biriyle evleniyorum agliyorum nasil kurtulacam diye :KK43:

Evlenmeden once sevmedigime ragmen ugrasti diyorsun.Simdi ilgisizlik var.

Erkeklerde su dusunce var :
"Artik nikah kiyildi kolay kolay gitmez cepte artik"

Bu dusuncede de olabilir.O zaman kendini cekmen lazim.Evli olan sensin bunu sen bilirsin.
Ya da artik yorulmustur ve senden ilgi bekliyordur.Hangi durum varsa ona gore hareket et.

Aynen demek istediğim yazdığınız ilk cümle idi..
Sevmediğimi bildiği zamanlarda bile ısrarla çaba harcar, beni kaybetmemek için uğraşırdı..
Şİmdi seviyorum, ve bunu ara ara dile getiriyorum..
Ama artık onun İçin önemi yok sanırım, bunu zaman gösterecek.. ne olursa hakkımda hayırlısı olsun..

Konu sahibi 1,5 yıldır evli. Bu 1,5 yılın son 6-7 ayında bu adamı sevdiğini söylüyor ki ben sevdiğine inanmıyorum. Adam ilk zamanlarda sevgisi oranında ilgi göstermiştir ama karşılığını alamayınca bir süre sonra ilgisi azalmaya başlamıştır.
Hic kimse vazgecilmez degildir yani...sevmiosa neden seviyorum desinki? Adam bikmis usanmstrbtekrar isinamiyodur belki hepsi olabilir

Aynen demek istediğim yazdığınız ilk cümle idi..
Sevmediğimi bildiği zamanlarda bile ısrarla çaba harcar, beni kaybetmemek için uğraşırdı..
Şİmdi seviyorum, ve bunu ara ara dile getiriyorum..
Ama artık onun İçin önemi yok sanırım, bunu zaman gösterecek.. ne olursa hakkımda hayırlısı olsun..

insan ulastiginin nankorudur derler ...ben bunu birinde yasamistim yillarca sevdim dedi ilgi gosterincede artik sevmiyorum dedi ..bunun ilaci umursamiyormus gibi davranmak

Konu sahibi 1,5 yıldır evli. Bu 1,5 yılın son 6-7 ayında bu adamı sevdiğini söylüyor ki ben sevdiğine inanmıyorum. Adam ilk zamanlarda sevgisi oranında ilgi göstermiştir ama karşılığını alamayınca bir süre sonra ilgisi azalmaya başlamıştır.[/QUOTE

Sevdiğimi hissetmeden seviyorum demedim bugüne kadar.. sevmediğim birine seviyorum diyemem, ve bunu diyorsam da gerçekten seviyorumdur

insan ulastiginin nankorudur derler ...ben bunu birinde yasamistim yillarca sevdim dedi ilgi gosterincede artik sevmiyorum dedi ..bunun ilaci umursamiyormus gibi davranmak

Evet, çok doğru. Umursamıyormuş gibi davranan, cool takılan kişi her zaman kazanıyor.

Back
X