Hayattan hiç tat almıyorum..

Yalnız bana kızmayın ama belki ben yanlış anladım.

Size ısrarla “neden sevmediğiniz adamla evlendiniz ?” Diye soranlara, nedenini söylememişsiniz.

Başka yorumlar yapmışsınız :)

Bilmiyorum.. ben takıyorum bu durumu ya.. lanet telefonum ayda sayılı defa onun aramasıyla çalıyor..
Ama evlenmeden önce böyle değildi.. sevmiyordum zaten, ve böyle ilgisiz gibi davransa zaten bu yola girmezdim ..
Hevesi kaçmış olamaz mı? Seni sevmeyen biriyle evlenmek ne kadar kötü bir şey aslında. Kendisi diyormuş bitmesinden korkuyorum. Bence cesareti, hevesi de kalmamış. Bak çiftler aslında o ilk flört döneminde birbirime aşık olur, tanışarak birlikte gezerek konuşarak ve en önemlisi keşfederek birbirine aşık oluyor ve bağlanıyor. Siz aşkı tadamadan monotonlaşmışsınız. Çünkü birbirinizin varlığına alışmışsınız. Ona aşık olmamı gerektirecek birşeyler göremiyor mısın onda? Ne bileyim sana bakışı, sen bir şey anlattığında seni dinlemesi, seni merak etmesi, belki yürüyüşü konuşması gülmesi zekası? Tartışırken verdiği tepkiler? Farklı bir gözle bakmaya çalış ona, Yeni keşfediyormuş gibi. Bunun içinde hiç yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz. Ne bileyim fArklı şehirler gezin, sinemaya gidin sonra güzel bir yemek. Onunla daha önce hiç konuşmadığın şeyleri konuş. Neşe kat ilişkinize. Bence sizin canlanmanıza ihtiyacınız var adamın hevesi kırılmış haklı olarak sen bunu düzeltebilirsin sanki

Yalnız bana kızmayın ama belki ben yanlış anladım.

Size ısrarla “neden sevmediğiniz adamla evlendiniz ?” Diye soranlara, nedenini söylememişsiniz.

Başka yorumlar yapmışsınız :)

Estagfurullah neden kızayım..
Yukarıda bir üyeye yazmıştım; beni çok sevdiğini, çok değer verdiğini.. ve bunu bana fazlasıyla hissettirdiğini..
Mevlana ya sormuşlar ya; sevgili nasıl olmalı ? Diye; cevap vermiş; en çekilmez olunan zamanlarda size katlanmalı diye..
Anlamışsınızdır umarım.

İlgi manyağı yapıldığım gibi bir durum yok, sadecegün içinde arar, beni sevdiğini özlediğini söylerdi.. güzel sözler yazardı..
Bunlar şuan neden yok ben buna takılıyorum sadece üzülüyorum, ve belki de tüm gün evde olduğum ders çalışmaktan başka yaptığım bir şey olmadığı İçin takacak yer arıyorum ..
Çünkü insan bunun karşılığı olup olmadığını hissediyor! Adam zamanında yapmış karşılık pek görememiş şimdi içimden gelmemesi çok doğal bence. Sıra sende, dök bakalım içini başla çilvelere.. bakalım ne kadar tepkisiz kalabilecek

Çünkü insan bunun karşılığı olup olmadığını hissediyor! Adam zamanında yapmış karşılık pek görememiş şimdi içimden gelmemesi çok doğal bence. Sıra sende, dök bakalım içini başla çilvelere.. bakalım ne kadar tepkisiz kalabilecek

Cilve vs tarzı şeyler hiç yok bende yaa, nasıl yapılır ki onu bile bilmem, ki doğal olarak yapmayınca yapmacık ta olabilir :)

Estagfurullah neden kızayım..
Yukarıda bir üyeye yazmıştım; beni çok sevdiğini, çok değer verdiğini.. ve bunu bana fazlasıyla hissettirdiğini..
Mevlana ya sormuşlar ya; sevgili nasıl olmalı ? Diye; cevap vermiş; en çekilmez olunan zamanlarda size katlanmalı diye..
Anlamışsınızdır umarım.

Anladım. Çok teşekkür ederim :)
Umarım içinizdeki mutsuzluk geçer Allahın izniyle.

Cilve vs tarzı şeyler hiç yok bende yaa, nasıl yapılır ki onu bile bilmem, ki doğal olarak yapmayınca yapmacık ta olabilir :)
Yok be kuzu öğrenirsin :) tabi ki hemen olacak bir şey değil ama aramızda ki enerjiyi yakınlaştır bak Eminim şu anda top semde her şeyi sen değiştirebilirsin :) onun beklemediği şeyleri yapmaya başla bak gör nasıl ilgisini çekeceksin :)

Tutku yok Özlem yok aşk yok bu nedenle mi tam mutlu olamıyorsunuz ? Ödev gibi bir evlilik mi ?

1000 dakikalık tarifenin 10 dakikasını size kullanmasına niye üzüldünüz ki? Zaten aynı evde yaşıyorsunuz. Günaydın mesajı bile gereksiz bence:halay: Birlikte puzzle falan yapın akşamları, paylaşımınız artar.

Tutku yok Özlem yok aşk yok bu nedenle mi tam mutlu olamıyorsunuz ? Ödev gibi bir evlilik mi ?

Eşimle sık tartışırdık, ve günlerce konuşulmazdı..
1 ay gibi bir zamandır bunu aştık.. tartışmalar minimuma indi, önümde önemli 2 tane sınavım var ve ben akşamları falan genelde ona çalışıyorum, arada yanıma gelip gidiyor, o içeride tv izliyor, ben dediğim gibi..
Her şeyden çok çabuk etkilenip soğuyabilen bir yapım var , bu saydıklarınızın olmamasında 1 ,5 yıla yakındır sıklıkla süren tartışmaların etkisi olabilir..

Eşimle sık tartışırdık, ve günlerce konuşulmazdı..
1 ay gibi bir zamandır bunu aştık.. tartışmalar minimuma indi, önümde önemli 2 tane sınavım var ve ben akşamları falan genelde ona çalışıyorum, arada yanıma gelip gidiyor, o içeride tv izliyor, ben dediğim gibi..
Her şeyden çok çabuk etkilenip soğuyabilen bir yapım var , bu saydıklarınızın olmamasında 1 ,5 yıla yakındır sıklıkla süren tartışmaların etkisi olabilir..

Peki tartismalarinizin nedeni ne?

1000 dakikalık tarifenin 10 dakikasını size kullanmasına niye üzüldünüz ki? Zaten aynı evde yaşıyorsunuz. Günaydın mesajı bile gereksiz bence:halay: Birlikte puzzle falan yapın akşamları, paylaşımınız artar.

Ya hani gün içinde haberdar olmak aramak gibi bir şey yok, demek istediğim bu..
Belkide hep evdeyim, ve ders çalışıyorum bunj bildiği için içi rahat, çalışıyor olsam belki arardı bilmiyorum ki..
3000 parçalık bir puzzle aldık zaten ama genelde ben yaptım, kendisinin bir yere dikkatli bakınca başı ağrıyor..

İkimizin de zıtlaşması, uzlaşamamak, benimle iddialaşması..
Kıyafetime vs karışması, daha 1 yıllık evliyken emekli amcalar gibi uyumak isteyip, her şeyi baştan monotonlaştırması gibi gibi ...

Bu monotonlasma uyuma meseleseni cogu evli yasiyor galiba burda okuyoruz.

Diger konularda zannetmiyorum ki zitlasma uzlasamama ciftlerde yok cogu insan yasar bunu kaldi ki anne babayla kardesle de insan uzlasamiyor ama fazlasi tabi zarar.

Bu monotonlasma uyuma meseleseni cogu evli yasiyor galiba burda okuyoruz.

Diger konularda zannetmiyorum ki zitlasma uzlasamama ciftlerde yok cogu insan yasar bunu kaldi ki anne babayla kardesle de insan uzlasamiyor ama fazlasi tabi zarar.

Öyle tabiki..
Problemlerimiz ihanet, şiddet,içki,küfür vb şeyler değil.. Allah ım korusun bunlardan, bunlarla yaşayanlara da bir an önce ferahlık versin inşallah..
Genel anlamda söylediğim gibi, beni eleştirel davranışları vs.
Ama mesela onu son birkaç aydır seviyorum ve bunu ona huzurlu bir ortam olup ta söyleyememiştim şimdi söyledim,içim rahatladı.. sadece bende kalmasın o da bilsin en azından..

Ablacığım senin eski konularini hatirliyorum, ve bu yorumu özür dileyerek ve affına sığınarak yapıyorumki eşinin ikinci doğum günü senden kurtulduğu gün olacak. Kusura bakma ama durum bu.
Eşini sevmen çok guzel olmuş, ve bunu ona soylemende buyuk bir adim, fakat onun asıl degerini onu kaybettiginde anlayacaksin, umarim bunu anlar ve olaylari o raddeye getirmezsin.

İlgi manyağı yapıldığım gibi bir durum yok, sadecegün içinde arar, beni sevdiğini özlediğini söylerdi.. güzel sözler yazardı..
Bunlar şuan neden yok ben buna takılıyorum sadece üzülüyorum, ve belki de tüm gün evde olduğum ders çalışmaktan başka yaptığım bir şey olmadığı İçin takacak yer arıyorum ..
Çünkü sıkılmış artık
Adam seni evliliğe ikna edene kadar zaten uğraşmış sen hala seviyorum ama aşk yok tutku yok cart yok curt yok derdindesin
Bende diyorum sevmek kadar sevilmekte ihtiyaç o yüzden ilgini sen belli et sen çabala biraz bu evlilik yürüsün istiyorsan

Ablacığım senin eski konularini hatirliyorum, ve bu yorumu özür dileyerek ve affına sığınarak yapıyorumki eşinin ikinci doğum günü senden kurtulduğu gün olacak. Kusura bakma ama durum bu.
Eşini sevmen çok guzel olmuş, ve bunu ona soylemende buyuk bir adim, fakat onun asıl degerini onu kaybettiginde anlayacaksin, umarim bunu anlar ve olaylari o raddeye getirmezsin.

Sizin yorumunuzdur saygı duyarım..
Yalnız şunu da unutmayın ki buraya anlatılanlar hayatta yaşananların çok küçük bir kesiti..
Ayrıca ikinci Doğum günü olacakmış ya benden kurtuluşu.. ben o kadar da kötü bir insan değilim... onu sevmeden seviyorum bile diyen bir insan değildim.. belki rol yapsam her şey daha güzel olacaktı, bu kadar dürüst davranmışken yorumunuzu bir kez daha düşünün..

Back
X