Teşekkür ederim ufkumu açtınızSevdiğim seyleri yaparak :)
Ahşap boyama yapıyorum. Ekmekliğimi yaptım, şimdi de raf boyayıp üstüne cup kek kavanozlarımı koyucam :) bana heyecan veriyor. Hatta en iştah açıcı cup kek resimlerini bulup yeni kavanozlarıma yapıştırıcam..
Kitap okuyorum. Elime alıp önce güzeeel bir kokluyorum :) kitap kokusuna bayılırım.. Sonra kapağının o kadifemsi yumuşak dokusunda elimi gezdirdikten sonra başlıyorum okumaya :) kitaba dokunmak önemli :))
Şiir yazıyorum.. İçimi dökmeme yardımcı oluyor. Caddelere sokaklara ilginç benzetmeler yapmak tam da benim işim :)
Bebeğimle oynuyorum.. Arabalarını birlikte sürüyoruz. Ama siz bekar olabilirsiniz..
Alışveriş yapıyorum! :) Öyle pahalı şeyler de almıyorum. Mesela bugün bir çift küpe, iki saç bandı aldım. İçimde küçük bir heyecan var :) tertemiz banyo yaptıktan sonra hemen takmak istiyorum :)
Not: Hep zor bir hayatım oldu. Çocukluk, gençlik, kısmen evlilik, kv.. Sinirsel damarlarımdan biri bu yüzden tıkandı. Panik atak oldum, atlattım.
Artık takmamayı öğrendim. Bir şeylerden keyif alabilmemi sağladı. Kendi zevklerinizi, kimsenin göremediği yanlarınızı hafife almayın. Sizi iyi edecek şey o küçük ayrıntılar çünkü. Kitabın kapağı, hobi fırçası, saç tokası, bir küpe, bir etek, bir şarkı, bir gezi, bir film. Hatta bir çocuk filmi :) küçükken izlediğiniz ve tekrar görmek istediğiniz.. Ben çok film izlerim.
İnşallah sizde bir şekilde kendinize sorular sorar ve ne istediğinize karar verirsiniz. Size neyin iyi geleceğine..
Cocuklarimla hoplayip ziplayip ve her turlu cocukca oyunlari oynayarak,aradavonlarla birlikte yaramazlik yapip evin duvarlarini boyayarak(sonrasi sil dur cok zor oluyor ama o an egleniyoruz iste)tatli canim kedimi sevip minciklayarak ve onun hareket ettirdigim ipin pesinden heyecanla kosusunu izleyerek(kestane sekerim o benim yemelere doyamaz insan)sokaktaki hayvanlara yemek indirerek(bu acayip mutlu ediyor beni)haftasonlari cocuklarimla birlikte hayvan barinaklarini gezip oradaki muhtac hayvanlara ufak tefek yardimlar yapip yapamiyorsam bile bolca baslarini oksayarak(bazen de fazlasiyla huzunlendirebiliyor)balkonuma yuva yapip yumurtlayan kumrunun yavrusuna yemek tasimasini izleyerek(cok cabuk buyudu su an ucma cabalari icinde gidecek diye biraz uzuluyorum.evet balkonu rahatca acabilecegiz su an kediden dolayi kullanimini kisitladik ama cok alismistik ailecek ona ya gitmesen olmaz mi diyorum ona bakiyor oyleye yuzume)puzzle yaparak,orgu orerek(1 yildir 1 kazak cikaramadim ortaya.hayir hergun oruyorum ama yok olmuyor arkadas.ya kolu uzun oluyor ya dikisi olmuyor ya ilmek kaciyor.ama olacak inaniyorum.o kazagi giyeegim ben)1000 nokta birlestirme yaparak(internette satiliyor 1000 nokta yaz cikar vallahi cok zevkli.oyle minik minik bit kadar noktalar caninizi okuyor ama eglenceli iste.yalniz sonrasinda goz doktoru ziyaret garantisi var soyleyeyim)buyukler icin boyama kitaplarini boyayarak(rengarenk kuru boyalar aldim kendime.tipki cocuklugumdaki gibi.hangimiz cocukken boyama yapmayi sevmezdikki?boyalarin yarisi kayip bir kismini koltuk altlarindan tuvalette klozetin yanindan ve mutfakta kasikligimdan cikardim ama olsun cocuklarimin cani sagolsun.birkac tanede yatagin altinda gorunuyor ama uzanamadim.vileda sopasida ise yaramadi,iyice geriye dogru yuvarlandi.dur bakalim bir yolunu bulacagiz elbet)bulmaca cozerek(tamam bu biraz baydi ama idare ediyor simdilik)kitap okumak.ahh iste bayilirim.ozellikle polisiye olacak hani su katilin en ummadigimiz kisilerden ciktigi.(bazen kendime caktirmadan sonuna bakiyorum yalan degil.bir yandan da aman sakinbgormeyeyim kimmis diyorum.tadi kaciyor sonra)tek basima herhangi bir kafeye gidip kwndime kahve ismarlayarak(kendi kendinin falina bakmak fena olmuyor hani.ne istersem onu goruyorum falda)sonra oje surmek,hayal kurmak(bayilirim),cocuklarimla birlikte banyo yapmak(dusluktan yagmur yagdiriyoruz)bazen kendime birsey aldigim zaman hediye paketi yaptirmak(denemeni tavsiye ederim mutlu oluyor insan acarken.heleki okuz bir kocaniz varsa kendi hediyeni kendin alacaksin arkadas)esimle sarap gecesi yapmak,sonra sarhos olup......gece evdeki herkes uyuyunca o sessizlikte nescafemi yudumlamak(sonra uyuyamayip sabah ise giderken soylene soylene uyanmak),dua etmek,internetten bilmem kac odali sahane evlere bakmak ve umarim bir gun kiradan kurtulurum demek(daha cok beklersin izmirim,once bir ay sonunu nasil getirecegini hesaplada ev isi kalsin hele)daha sayacak bir dolu sey var ama simdi nescafe zamani:))opuyorum hep mutlu kalin ya da yaratin mutlulugu.inanin sizin elinizde.ha bir de iyi hissetmek diye bir kitap var.okumanizi siddetle tavsiye ederimDaha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?
Buna alisabilirsin çünkü şuan hepimiz sosyal medyada gayet mutluda gözükmsek aslında çok sorunlarımız var ve çözemiyoruz kabulleniyoruz ama içimizde kalıyor hep onunla yasiyamiyoruz hedef belirle ve onları yapmaya başla bunlar gerçekleştirmek seni mutlu edebilir ve yanlız kalma bunları düşünecek çok az zamanın olsunDaha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınızCocuklarimla hoplayip ziplayip ve her turlu cocukca oyunlari oynayarak,aradavonlarla birlikte yaramazlik yapip evin duvarlarini boyayarak(sonrasi sil dur cok zor oluyor ama o an egleniyoruz iste)tatli canim kedimi sevip minciklayarak ve onun hareket ettirdigim ipin pesinden heyecanla kosusunu izleyerek(kestane sekerim o benim yemelere doyamaz insan)sokaktaki hayvanlara yemek indirerek(bu acayip mutlu ediyor beni)haftasonlari cocuklarimla birlikte hayvan barinaklarini gezip oradaki muhtac hayvanlara ufak tefek yardimlar yapip yapamiyorsam bile bolca baslarini oksayarak(bazen de fazlasiyla huzunlendirebiliyor)balkonuma yuva yapip yumurtlayan kumrunun yavrusuna yemek tasimasini izleyerek(cok cabuk buyudu su an ucma cabalari icinde gidecek diye biraz uzuluyorum.evet balkonu rahatca acabilecegiz su an kediden dolayi kullanimini kisitladik ama cok alismistik ailecek ona ya gitmesen olmaz mi diyorum ona bakiyor oyleye yuzume)puzzle yaparak,orgu orerek(1 yildir 1 kazak cikaramadim ortaya.hayir hergun oruyorum ama yok olmuyor arkadas.ya kolu uzun oluyor ya dikisi olmuyor ya ilmek kaciyor.ama olacak inaniyorum.o kazagi giyeegim ben)1000 nokta birlestirme yaparak(internette satiliyor 1000 nokta yaz cikar vallahi cok zevkli.oyle minik minik bit kadar noktalar caninizi okuyor ama eglenceli iste.yalniz sonrasinda goz doktoru ziyaret garantisi var soyleyeyim)buyukler icin boyama kitaplarini boyayarak(rengarenk kuru boyalar aldim kendime.tipki cocuklugumdaki gibi.hangimiz cocukken boyama yapmayi sevmezdikki?boyalarin yarisi kayip bir kismini koltuk altlarindan tuvalette klozetin yanindan ve mutfakta kasikligimdan cikardim ama olsun cocuklarimin cani sagolsun.birkac tanede yatagin altinda gorunuyor ama uzanamadim.vileda sopasida ise yaramadi,iyice geriye dogru yuvarlandi.dur bakalim bir yolunu bulacagiz elbet)bulmaca cozerek(tamam bu biraz baydi ama idare ediyor simdilik)kitap okumak.ahh iste bayilirim.ozellikle polisiye olacak hani su katilin en ummadigimiz kisilerden ciktigi.(bazen kendime caktirmadan sonuna bakiyorum yalan degil.bir yandan da aman sakinbgormeyeyim kimmis diyorum.tadi kaciyor sonra)tek basima herhangi bir kafeye gidip kwndime kahve ismarlayarak(kendi kendinin falina bakmak fena olmuyor hani.ne istersem onu goruyorum falda)sonra oje surmek,hayal kurmak(bayilirim),cocuklarimla birlikte banyo yapmak(dusluktan yagmur yagdiriyoruz)bazen kendime birsey aldigim zaman hediye paketi yaptirmak(denemeni tavsiye ederim mutlu oluyor insan acarken.heleki okuz bir kocaniz varsa kendi hediyeni kendin alacaksin arkadas)esimle sarap gecesi yapmak,sonra sarhos olup......gece evdeki herkes uyuyunca o sessizlikte nescafemi yudumlamak(sonra uyuyamayip sabah ise giderken soylene soylene uyanmak),dua etmek,internetten bilmem kac odali sahane evlere bakmak ve umarim bir gun kiradan kurtulurum demek(daha cok beklersin izmirim,once bir ay sonunu nasil getirecegini hesaplada ev isi kalsin hele)daha sayacak bir dolu sey var ama simdi nescafe zamani:))opuyorum hep mutlu kalin ya da yaratin mutlulugu.inanin sizin elinizde.ha bir de iyi hissetmek diye bir kitap var.okumanizi siddetle tavsiye ederim
Daha bu yaşımda kendimi bitmiş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Güldüğüm anlar çok nadir. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yardım edin. Ne yapıyorsunuz? Nasıl mutlu oluyorsunuz?
Sevde nasil bir is buldun ki geziyorsun meslekdasim.Iyiymis.Super.Tr de bir karsiligi olmasa gerek dusunuyorum da.İşim gereği bol bol geziyorum. Gezdiğim yerlerde de bol bol geziyorum. Maddi durumum da yerinde olunca, böyle böyle zevk alıyorum. Tabii benim derdim de başka...
Siz direkt olarak derdinizi yazarsanız daha çok verim alırsınız buradan bence.
Türkiye'de karşılığı yok sanıyorum. Seyahat hemşiresi oldum, burada "travel nurse" deniliyor. Başka soruların varsa özelden yaz, arkadaşın konusunu dağıtmayalım. :)Sevde nasil bir is buldun ki geziyorsun meslekdasim.Iyiymis.Super.Tr de bir karsiligi olmasa gerek dusunuyorum da.
Sevdiğim seyleri yaparak :)
Ahşap boyama yapıyorum. Ekmekliğimi yaptım, şimdi de raf boyayıp üstüne cup kek kavanozlarımı koyucam :) bana heyecan veriyor. Hatta en iştah açıcı cup kek resimlerini bulup yeni kavanozlarıma yapıştırıcam..
Kitap okuyorum. Elime alıp önce güzeeel bir kokluyorum :) kitap kokusuna bayılırım.. Sonra kapağının o kadifemsi yumuşak dokusunda elimi gezdirdikten sonra başlıyorum okumaya :) kitaba dokunmak önemli :))
Şiir yazıyorum.. İçimi dökmeme yardımcı oluyor. Caddelere sokaklara ilginç benzetmeler yapmak tam da benim işim :)
Bebeğimle oynuyorum.. Arabalarını birlikte sürüyoruz. Ama siz bekar olabilirsiniz..
Alışveriş yapıyorum! :) Öyle pahalı şeyler de almıyorum. Mesela bugün bir çift küpe, iki saç bandı aldım. İçimde küçük bir heyecan var :) tertemiz banyo yaptıktan sonra hemen takmak istiyorum :)
Not: Hep zor bir hayatım oldu. Çocukluk, gençlik, kısmen evlilik, kv.. Sinirsel damarlarımdan biri bu yüzden tıkandı. Panik atak oldum, atlattım.
Artık takmamayı öğrendim. Bir şeylerden keyif alabilmemi sağladı. Kendi zevklerinizi, kimsenin göremediği yanlarınızı hafife almayın. Sizi iyi edecek şey o küçük ayrıntılar çünkü. Kitabın kapağı, hobi fırçası, saç tokası, bir küpe, bir etek, bir şarkı, bir gezi, bir film. Hatta bir çocuk filmi :) küçükken izlediğiniz ve tekrar görmek istediğiniz.. Ben çok film izlerim.
İnşallah sizde bir şekilde kendinize sorular sorar ve ne istediğinize karar verirsiniz. Size neyin iyi geleceğine..
Nobetten ciktim.Musait ara ozelden sorarim merak ettim:)Türkiye'de karşılığı yok sanıyorum. Seyahat hemşiresi oldum, burada "travel nurse" deniliyor. Başka soruların varsa özelden yaz, arkadaşın konusunu dağıtmayalım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?