Hayattan soğudum, yeter artık....!!!

hepiniz ayrı ayrı cook cok haklsınz kzlar tabiki ama ben dayanamıyorum burda çürüdüm gittim psikolojim bozuldu hergun 4duvar arasnda bi tek bilgisayar ekranına bakarak yaşayın 2 sene boyunca sizin de bozulur psklojiniz sabredeyim sabredeyim diyorum dayanamıyorum bavullarımı alıp gideyim seneye çalısır baska yeri kazanırım diyorum ?? akıl verin evet belki cok cok iyi durumdayım bazı insanlara gore ama bu sekilde hissetmemek elimde değil hergun sabahtan kalkarken küfrede küfrede uyanıyorum bunaldmmm intiharın eşiğindeyim!...

senin sözüne bakarsak benim çoktan bitti gençliğim 25 yaşındayım ve buyıl mezun oluyorum :) hemde senin soğuk dediğin o ankaradan daha soğuk biyerden - 'leri gören doğunun küçük bir şehrinden ya ben napayım okul yurt arasında mekik dokuyarak hiç bir imkanı olmayan adeta unutulmuş bu şehirde geleceğim için sabrediyorum.haline şükret arkadaşlık denen bu kelime bile yok olmuş buralarda.

ewet bencede şükret ilerde evlendiğin zaman kendi ayaklarının üstünde durabileceksin her iniin bi çıkışı vardır derslerine konsantre ol ki uzamasın okul yılların

hepiniz ayrı ayrı cook cok haklsınz kzlar tabiki ama ben dayanamıyorum burda çürüdüm gittim psikolojim bozuldu hergun 4duvar arasnda bi tek bilgisayar ekranına bakarak yaşayın 2 sene boyunca sizin de bozulur psklojiniz sabredeyim sabredeyim diyorum dayanamıyorum bavullarımı alıp gideyim seneye çalısır baska yeri kazanırım diyorum ?? akıl verin evet belki cok cok iyi durumdayım bazı insanlara gore ama bu sekilde hissetmemek elimde değil hergun sabahtan kalkarken küfrede küfrede uyanıyorum bunaldmmm intiharın eşiğindeyim!...

kendine acilen bi hobi yada arkş. bulman lazım ankara o kadr da kötü değil hem bahar da geliyo artıkkk

hangi bölümde okuyorsun,sevmiyormusun okugun bölümü :26:

bilkentte okuyorum iç mimarlık şimdi diceksiniz paran var imkanların var okulun güzel falan filan ama inanın hiç öyle değil zar zor okuyorum anca karnımı doyurcak sigara alcak param oluor durumumz ii allaha skür ama kadar da değil.. bölümden okuldan nefret ediyorum burda durmak istemiyorum...duramam kzlar anlayın beni içim çürüyor hergun..her sbh aglayarak gidiyorum derslere..derslerden geliyorum işimiz bitmior 17 18 saat proje yap eşşekler gibi.sonra sıfır uykuyla yine derse git.bu yani başka hiçbişey yok hayatmda 2 yıldır..ve önümdeki 3 yılda böyle gececek.psikolojm gencliğim mahvolms bi halde zar zor mezun olucam.ne gecicek elime? bu guzel zamanlarımı istediğim gibi yasayamadıktan sonra ne manası var ki hayatın..

Canını sıkan başka şeyler yok değil mi? Ankara sevilmeyecek bir şehir değil. Orada yaşamıyorum ama en azından biliyorum. Bu yıl İstanbul'da çok soğuk.. Her yer aynı yani..:) Bu günlerinin kıymetini bil.. Kıymetini bilmek, gezmek tozmak eğlenmekten ibaret değil..
Şu anda tek sorumluluğun ders çalışmak ve okulunu bitirmek, başka bir şey yok.. Sen bu ruh haliyle UCLA'da okusan memnun olmazsın..Anlatmak istediğim, bu bulunduğun şehirle ilgili değil gibi geldi...
Okulun bitince yaşın 24 olacakmış. Gençliğin gitmiş mi olacak ?:))
24 yaş gençliğin ilk adımı olan yaşlar.. öncesi benim için ergenlik dönemi (:
Asıl sorunu bul bence..belki okuduğun bölümden memnun değilsin..Ailenden ayrı olmak canını sıkıyor, onlardan ayrı kalmaya alışamamış olabilirsin vs. ?

hangi bölümde okuyorsun,sevmiyormusun okugun bölümü :26:

Bende onu sormuştum...

Ayrıca intiharın eşiğindeyim ne demek yaa Allah aşkına yapma böyle.. Annen mi öldü baban mı öldü, kardeşin mi kocan mı? İntiharın eşiğine gelecek kadar ne olabilir ( bu saydıklarım bile bir sebep değil). Hepimiz ergenken ( 14-18) bunalıp hayat ışığımızın söndüğü bir dönem olmuştur ama artık sen 21 yaşında kocaman insansın. Zorlukların üstesinden gelmeyi bilmen lazım.. Böyle intiharın eşiğindeyim filan diyorsunuz ya ben deli oluyorum yeminle..

Son düzenleme:
annem babam ayrı kardesimin büyüdüğünü bile izleyemiyorum..zaten çekingen bir yapım var mutsuz olmaya çok meyilli bi insanım, önceleri hep psikolojk yardm alırdım..buraya gelince iyice kötüleştim..hayattan hiç keyif almıyorum butun gun sigara bilgisayar internet, sanal arkadaslklar, sanal yaşam..gerçek bişey yok...hayat diye bişey yok benim için.....!

bilkentte okuyorum iç mimarlık şimdi diceksiniz paran var imkanların var okulun güzel falan filan ama inanın hiç öyle değil zar zor okuyorum anca karnımı doyurcak sigara alcak param oluor durumumz ii allaha skür ama kadar da değil.. bölümden okuldan nefret ediyorum burda durmak istemiyorum...duramam kzlar anlayın beni içim çürüyor hergun..her sbh aglayarak gidiyorum derslere..derslerden geliyorum işimiz bitmior 17 18 saat proje yap eşşekler gibi.sonra sıfır uykuyla yine derse git.bu yani başka hiçbişey yok hayatmda 2 yıldır..ve önümdeki 3 yılda böyle gececek.psikolojm gencliğim mahvolms bi halde zar zor mezun olucam.ne gecicek elime? bu guzel zamanlarımı istediğim gibi yasayamadıktan sonra ne manası var ki hayatın..

bu kadar biktiysan birak okulunu dön memleketine,
okudugun bölüm iyi bir bölüm gibi,
ama hic birseyde senden kiymetli degil madem harap olacaksin dondur okulunu,
git memleketine toparla kendini:40:

ben hayatimin en guzel yillarini ankara'da uni okurken gecirdim keske o gunlere donebilsem diyorum o kadar ozluyorum.. olaya nasil baktiginla alakali bence. biraz sosyallesmeye calis okuldan sonra neden kendini odaya kapatiyorsun? film festivalleri oluyor veya git arkadaslarinla sakaryaya canli muzik dinle eglen.. bir kursa yazil mesela fotografcilik veya gitar falan ogren. universite yillarini ot gibi gecirmek hem de ankara gibi bir sehirde... bu da meziyet ister yani onca etkinligin ortasinda bir ot gibi yasayabilmek..
ister ankara'da ol, ister ailenin yasadigi sehirde ol, ister pariste ol.. 4 duvara kendini hapsettigin surece depresif olmaya mahkumsun. biraz sosyallesmen lazim. kalmis surada 2 senen zaten degil mi.. biraz degerlendir bu elindeki firsatlari. mezun olunca calisma hayatina baslayinca bu gunleri mumla arayacaksin. odaya kendini kapatip da heba etme en guzel yillarin senin universite yillarin... cok pisman olursun sonra

bırakılmıyor da allah kahretsin, tazminat istiyormus okul..!! yatay gecisi dusunuyorum ama derslerin ii olması lzm onun içinde... ooof of.... cok bunaldım aylardır yüzüm gülmüyor gören hastamısın diyo..yetti canıma...onceden inthara kalkısmıstım tekrar cesaret edemem...pskolojm bozuk anlayn iste...burda durmaya devam edersem kotulesiyorum

Kızlar merhaba , 21 yasındayım ankarada öğrenciyim 2 senedir..Çok mutsuzum ankarayı sevmiyorum en ufak bişey için bile paran olması lzm burda durumum cok iyi değil hadi onu geçtim bi şekilde halledilir..Ama ankaradan ve okulumdan nefret ediyorum ankaraya hiç alışkın olmadığıım içindir belki. Ben deniz kenarında büyüdüm, sahil kokusu, küçük bi kent ve samimi insanlar, burası büyük gelior, ve de soğuk, Çok soğukk!!....
Okul çoook ama çok zor, yapamıyorum. Her allahın günü ödev sunum proje, 8 saat ders..Hiç birşeye vakit kalmıyor, okuldan kalan vaktimi de küçücük yurt odasında bilgisayar basnda geçiriorum, başka bişey ypmıyorum..2 senedir bu sekilde yasıyorum kzlar...Bıktım artık,,hayattan soğudum 2 yıldır ot gbi yaşamaktan ankaranın soğuğundan derslerden herşeyden bıktımm!!...Okulu bırakmayı dusundum evime dönmek istedim oda olmuyor!!...Bi çıkış yolu bulamıyorum hayattan zerre kadar keyif alamaz oldum..
Yaşamak için bi nedenim yok mutlu olmak için keyif almak için..Sürekli mutsuzum yalnzım .Böyle hayatmı geçer!!!!
Universite demek eglence yeni bi yasam yeni insanlar mutluluk keyif gencliğini yasamak demek ama ben hayatımı yaşayamıyorum daha 21 yaşındayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi..Yaşlandım çöktümm!!...Napıcam ben kızlar bi okul için bütün gencliğimi güzelliğimi mutluluğumu ve yaşama sevincimi harcamam mı lazıım?? Eriyip gidiyorum günden güne, YAŞAMIYORUM!!..nefes alıyorum ama yaşamıyorum ...ölmek istiyorum !!!!!!!!
yardm edin akıl verin nolur cok mutsuzum evime dönmek istiyorum....

allah aşkına canım bunlar dertmi? Çok şükür ne güzel üniversitede okuyorsun eline ekmeğini alıcaksn. Adı olan bir ünidesin.Ayrıca üni demek eğlence gezmek tozmak diil bunu hep böyle gösteriyorlar. Ünide tamam hoş ortama sahp olursun eğlenirsin ama zamanının çoğunu yine dersler alır tabi bölüme göre değişir. Sen bu kadar negatif düşündüğünden belki eğlenceli bir ortama sahip değilsin. Ben ankaralıyım ve küçük bir şehirde okuyorum şuan deniz kenarı. Okuduğum okul üni demeye bin şahit ister ve ben 4 yıldır burdayım. Kötü şeyleri bile insan eğlenceli hale getirebilir. Bende bir memur çocuğuyum maddi durumum benimde iyi değil ama bukadar şikayet etmek yersiz. Yerinizde olmak isteyen binlerce genç var şanslısınz

Son düzenleme:
ben kucuk bir sehirde okudum hatta koy diyebiliriz birde agir kis sartlari:))gezecek gidecek bir yer yok okul ve yurt arasindaydim amacim okumak oldugu icin katlandim.bazen eve geldim bazen sevgilimle vakit gecirdim bir sekilde idare ettim.
ankara gbi bir yerde olsamm cok mutlu olurdum evet bende denizi seviyorum ama ankaranin da havasi bir baska..guzel yanlarini gor yoksa gercekten mutlu olamazsin okul biter is,evlilik derken neler neler yasarsin nefes almaya zamanin olmaz okulu inan ararsin..bunlar en guzel zamanlarin.tadini cikart..

ben universite okumadim,lise yillarimda okul bitsede kurtulsam diyordum ama simdi o kadar ozluorum ki keske okusaydim iyi kotu bi universite kazansaydim ama artik gec kaldim,evlendim yine mutluyum ama okul zamanlari baska oluyor,suan ankaradan uzagim ama orda olmayi cok isterdim ozledim ankarayi :16:

annem babam ayrı kardesimin büyüdüğünü bile izleyemiyorum..zaten çekingen bir yapım var mutsuz olmaya çok meyilli bi insanım, önceleri hep psikolojk yardm alırdım..buraya gelince iyice kötüleştim..hayattan hiç keyif almıyorum butun gun sigara bilgisayar internet, sanal arkadaslklar, sanal yaşam..gerçek bişey yok...hayat diye bişey yok benim için.....!

Tekrar psikolojik destek alma imkanın yok mu? Hiç değilse okul bitene kadar belki bir faydası olurdu ne bilim. Körü körüne de okulu bırak git demek istemiyorum ama böyle de sen kendini kaybedeceksin. Kendini bu denli kötü hissediyorsan zaten Ankara da özel bir okuldasın ( burslu mu tabi bilemiyorum) yaşadığın yerde de özel bir okulda daha rahat bir bölüme gitme imkanın vardır o zaman. Sil baştan yapman gerekecek sana zor gelmeyecekse...

bırakılmıyor da allah kahretsin, tazminat istiyormus okul..!! yatay gecisi dusunuyorum ama derslerin ii olması lzm onun içinde... ooof of.... cok bunaldım aylardır yüzüm gülmüyor gören hastamısın diyo..yetti canıma...onceden inthara kalkısmıstım tekrar cesaret edemem...pskolojm bozuk anlayn iste...burda durmaya devam edersem kotulesiyorum

o zaman derslerine iyi calis yatay gecisini gerceklestir canim caba goster biraz,
bu kadar bunaltma kendini karartma icini pozitif dusun gune mutlu basla kufederek degil:25:

ben hayatimin en guzel yillarini ankara'da uni okurken gecirdim keske o gunlere donebilsem diyorum o kadar ozluyorum.. olaya nasil baktiginla alakali bence. biraz sosyallesmeye calis okuldan sonra neden kendini odaya kapatiyorsun? film festivalleri oluyor veya git arkadaslarinla sakaryaya canli muzik dinle eglen.. bir kursa yazil mesela fotografcilik veya gitar falan ogren. universite yillarini ot gibi gecirmek hem de ankara gibi bir sehirde... bu da meziyet ister yani onca etkinligin ortasinda bir ot gibi yasayabilmek..
ister ankara'da ol, ister ailenin yasadigi sehirde ol, ister pariste ol.. 4 duvara kendini hapsettigin surece depresif olmaya mahkumsun. biraz sosyallesmen lazim. kalmis surada 2 senen zaten degil mi.. biraz degerlendir bu elindeki firsatlari. mezun olunca calisma hayatina baslayinca bu gunleri mumla arayacaksin. odaya kendini kapatip da heba etme en guzel yillarin senin universite yillarin... cok pisman olursun sonra

okul butun zamanı aldığı için sosyallesmeye vakit kalmadı..ben de istedim binicilik kursu yunanca dil ogrenme hayallerim vardı hobilerim vardı piano calıordum resim ypıordm müzikle ugrasıordum dans ediyordm.ama artık hiçbiri yok, içimden de gelmiyor zaten....bşey yapacak oluorum donuyorum dısrda kat kat kazak giysem de üşüyorum dısarda da keyif alacaım bi şey bulamıyorum yani...yurttayım hep, öyle internet anca tek sosyalliğim bu....en güzel yıllarmn olması gereken donemde ben hayatımn en korkunc en kotu donemini geciriyorum...ztn depresif bi insanm dha da kotu oldm burda.ankaraya laf etmiyorum sadece ben zorlanıorum burda yapamıyorum

Bu bunalim sana ozgu degil bir cok arkasim oldu senin gibi. Sorununu altinda baska sorunlarda olabilir

Okulu birakip evde takilmak seni cokmu mutlu edecek gozlerini kapatip ve hayal etmelisin

O mevkide olmayi sen istedin kimse seni zorlamadi kim bilir nasil ders calistin hayaller kurdun.simdi ordasin mutsuzsun

Ya sonrada mutsuz olursan var olan dertlerine birdeokulu biraktim derdi eklenecek

Yapma bence bu gecici bir donem okumalisin. Suan daha caresiz baska sorunu olan bes parasiz biride olabilirdin.

Bilkenti kazanip okuduguna gore hayattaki bunalimlarin coktan ustesinden gelirsin sen. Kimbilir baska ne bunalimlarin oldu atlattigin. Bence silkelen psikolojik destek al. Kendine guven 24. Yasina daha guclunve kariyerli gir. Aileninde senin gibi guclu bir kiza ihtiyaci var. Daha uzuun hayatin var senin. Bide bisi dicem aşk yok sanirim hayatinda. Koccaman aşkli basarili bir hayat dilerim sana

pskolojik yardım da pek bi işe yaramaz sonucta derdim burda olmak bu okulda bu sehirde olmak...sizi de sıktım kzlar kusura bakmayn belki diğer şeylere oranla benim sorunum çok çok kücük gibi gelior ama o kadar kotuyum ki yaşlandım ruhum çöktü bi tebessüm bile edemez hale geldim....

Allah aşkına ben küçük bir ilçede doğdum büyüdüm ailemden hiç ayrılmamışken üniversitenin koğuşunda buldum kendimi tabiri caizse çünkü 8 kişilik oda da kalıyordum düşünün bırak bilgisayarı internet cafe bile yoktu tek eğlencemiz oda da kızlarla çay keyfi yapmaktı :( şimdi size gelelim bence siz bölümünüzü sevmiyorsunuz ve buyüzden kaçmak istiyorsunuz bende dönem uzatmıştım ve deliriyorum sanmıştım çünkü daha önceleri derslerim çok iyiydi biraz değişikliğe ihtiyacınız var ailenizle görüşme imkanınız var mı buarada bölümünüz ne ?

Back
X