Hayattan soğudum, yeter artık....!!!

geçmiyoo işte 2 senedir böyleyim butun gun bilgisayar sigara bilgisayar sigara okul ders ..hayatmda baska bişey yok burda kalmaya devam edersem 2 sene daha böyle gecicek ..okulm 1 sene uzadı ztn mezun olduumda 24 yasına gelmis olucam ozaman da gencliğm coktan bitmiş olucak böyle olmasını istemiorum eve gıtmek herşeyi bırakmak istiyorum!!!!..oooof of.... size de olmadı mı??!
24 yasında genclık mı bıtermıs yenı genc oluyosn o yasta sen suan cocuksun :)
2 sene daha dayan sona bol bol eglenırsın ayrıca ankarada rock barlar coktr oralarda takl bazı aksamlar emn ol cok eglenırsın

Allah aşkına ben küçük bir ilçede doğdum büyüdüm ailemden hiç ayrılmamışken üniversitenin koğuşunda buldum kendimi tabiri caizse çünkü 8 kişilik oda da kalıyordum düşünün bırak bilgisayarı internet cafe bile yoktu tek eğlencemiz oda da kızlarla çay keyfi yapmaktı :( şimdi size gelelim bence siz bölümünüzü sevmiyorsunuz ve buyüzden kaçmak istiyorsunuz bende dönem uzatmıştım ve deliriyorum sanmıştım çünkü daha önceleri derslerim çok iyiydi biraz değişikliğe ihtiyacınız var ailenizle görüşme imkanınız var mı buarada bölümünüz ne ?

siz de haklsınz insanlar ne şartlarda ne koşullarda okuyor...sükretmem gerekior biliorum ama iiçim acıyor artık o kadar batıyor ki bana herşey sabahn 8inde derse git gel odev yp bıktm yemin ediorum bunaldım..bölümüm içmimarlık projeden maketten başımızı kaldıramıyorz zten.. onceden yine mutlu bi insan olduum söylenebilirdi.ama şimdi tükenmiş bitmiş bi vaziyetteyim.....yüzümü gorseniz anlarsnz kzlar noldu bu kıza dersiniz....:!(((

tek iç mimarlık okuyan siz değilsiniz. Bu bölümün zorluklarını bilerek girmişsinizdir ki ne güzel bir bölüme sahipsiniz.Ankarada okumak her babayiğidinde harcı değildir isteyen çok ama girmesi zor. Ben nelerimi verirdim büyük şehirde okumak için. Benimde burda ufak yerde okuduğum için şikayetim var ama bunalım derecesindede değil. Benim burda maddi durumu çok kötü olupta sabah 8 de işe gidip hiç dinlenmeden akşam 5 te derse giren arkadaşlarm var. Bence yersiz bir bunalım ya da psikolojik sorunlarınız var bu üni zorluğu sizi tetikliyor. Uzmana başwurmalısnz

haklsnz ..insanlar ne kosullarda yasıyor hak veriyorum ben sükretmem gerektiği yerde böyle yapıyorum...ama tak etti canıma bütün gün aynı geciyor, sıkntı dert mutsuzluk depresyon..kendimden skldm artk ya..onceden mtlydm cocukluk hallerimi özlüyorum bisürü hobim aktivitem vardı, gzeldim simdi cöktüm..cirknlestim...

Bence bir anlık öfkeye kapılıp sakın okulu bırakmaya kalkma....Senin bulunduğun durumdan çok daha kötü durumda olanlar var okumak isteyip de maddi gücü yetmediğinden okuyamayanlar....Bak sen ne kadar güzel bir okulda okuyorsun.. Seni anlıyorum ama olumlu yanlarını da düşünmeye çalış çünkü eğer okulu bırakırsan ileride çok pişman olursun keşke okusaydım diye....

haklsnz ..insanlar ne kosullarda yasıyor hak veriyorum ben sükretmem gerektiği yerde böyle yapıyorum...ama tak etti canıma bütün gün aynı geciyor, sıkntı dert mutsuzluk depresyon..kendimden skldm artk ya..onceden mtlydm cocukluk hallerimi özlüyorum bisürü hobim aktivitem vardı, gzeldim simdi cöktüm..cirknlestim...

peki ne yapmak istiyorsun simdi,okulu birakamam diyorsun okulu sevmiyorsun ne yapmayi dusunuyorsun...:26:

okuldaki kulüplere katılmayı deneyebilirsiniz. üni gayet sosyal bir ortamdır siz çabalamıyorsunuz demekki. keşke bizim ünininde imkanları olsa bizde kulüplere katılsak valla hergün ev okul bizde. yani senin durumundan farklı olan çok büyük bir öğrenci kesimi yok. herkes senin gibi

sosyallik olmuyo iste baska sehirde olsam sosyal olurdum eminim...burda içim sklıor..szi de anlıyorm...:(

ben ankaralıyım ve şu anda ankarada okuyorum maddi durumum iyi değil demişsin bence cebinde yol paran olduktan sonra nakrada sıkılacağını hiç zannetmiyorum . avmlere git bahçelide tunalıda gez dolaş . eğer para olmadan olmuyo dersen benim çoğu arkadaşlarım ajanslara kayıtlı tadım hostesliği yapıyor günlüğü 40 tl alıyolar hem cep harçlığını kazanırsın hemde bu işlerde çalışanlar öğrenci olduğunda kendine arkadaş çevresi edinirsin. ayrıca üniverstelerin ünlü kişilerle söyleşileri , veya seminer eğitim gibi organizasyonları oluyor onlara takip et bence

siz de haklsınz insanlar ne şartlarda ne koşullarda okuyor...sükretmem gerekior biliorum ama iiçim acıyor artık o kadar batıyor ki bana herşey sabahn 8inde derse git gel odev yp bıktm yemin ediorum bunaldım..bölümüm içmimarlık projeden maketten başımızı kaldıramıyorz zten.. Onceden yine mutlu bi insan olduum söylenebilirdi.ama şimdi tükenmiş bitmiş bi vaziyetteyim.....yüzümü gorseniz anlarsnz kzlar noldu bu kıza dersiniz....:!(((

aslında sende haklısın ! Ama şunu hatırlat kendine senden kıymetlimi çok mu sıkıldın önce kendine yeni bir yol çiz karar ver uygula böyle bocalama bu insanı daha çok yıpratır çünkü ben sevmediğim bölümü zorla okudum ve hala içimde uktedir bazı şeyler keşke bırakıp baştan yaşasaydım herşeyi!!!!!

canım öncelikle şunu belirteyim iç mimar olmak benim hayalimdi ama olamadım maalesef :( şuan sana imrendim çok güzel bir meslek kıymetini bil derim

sıkılmakta haklı olabilirsin ama eğlenceli hale getirmekte senin elinde hiç arkadaşın olmasa bile kendi kendine yap bazı şeyleri ne bileyim alışveriş merkezlerini dolaş,tiyatroya git, kitap oku bak mesela olumsuz düşündüğüm zamanlarda üniverste yıllarım da okudum harika bir kitap önereyim sana DÜŞÜN VE BAŞAR bu kitabı oku pişman olmazsın çoğu arkadaşıma önerdim hepsi bayıldı yazarın diğer kitaplarını da okudular okuyunca hayata okadar pozitif bakıyorsun ki dene derim

son olarakta eğer bırakmayı düşünüyorsan ki ben olsam asla bırakmazdım çünkü bu devirde mesleğin olmazsa hayat daha da zor olur senin için en azından yarım dönem dondur memleketine git bak ozaman daha da pişman olacak ve üniversiteye geri döneceksin emin oll

Son düzenleme:
Sizin gibi durumda olan insanlar vardır elbet..Yurtta kalıyordunuz galiba..Odada arkadaş yok mu? Bakış açınızı değiştirin, farklı bir gözle bakın mesela hayata.

ben ankaralıyım ve şu anda ankarada okuyorum maddi durumum iyi değil demişsin bence cebinde yol paran olduktan sonra nakrada sıkılacağını hiç zannetmiyorum . avmlere git bahçelide tunalıda gez dolaş . eğer para olmadan olmuyo dersen benim çoğu arkadaşlarım ajanslara kayıtlı tadım hostesliği yapıyor günlüğü 40 tl alıyolar hem cep harçlığını kazanırsın hemde bu işlerde çalışanlar öğrenci olduğunda kendine arkadaş çevresi edinirsin. ayrıca üniverstelerin ünlü kişilerle söyleşileri , veya seminer eğitim gibi organizasyonları oluyor onlara takip et bence

aynen öyle işte para olmadan hiçbişey olmuyo malsef bu dunya böyle bi dunya!:((( parası olan altna arabasını cekiyo estetk yaptrıp marka kyafetler alp güzelliği de satın alıo bizim gibiler böyle kendi çabalarıyla bişey yapmaya calısıo....adil değil bu dunya.. bilkentte okuduğum ve tanık olduğum şeylerden ötürü bunları soyluyorum..oyle kızlar varki 20000 tl lik kredi kartlarıyla hergun istediklerini yapıorlar, vucudunda sevmedikleri bi yer mi var hiç zor değil bi operasyon yetiyor..o kzları gordukce hayattan soğuyorum. babaları zengin diye istediklerini ypıorlar..biz mi şanssızız onlarmı bilmiyorum...ama bu dunya adil değil kzlar....belki okulu ve ankarayı sevmememin sebeplerinden biri bu da olabilir....dayanamıyorum iste bu ortama bu insanlara.!! zaten mutsuzdum iyice mtsuz oluyorum böyle şeylerle karsılastıkca.azıcık özgüvenim vardı oda yerle bir oldu..geldiğim yerde ne kadar mutluydum, eski günlerimi özlüyorum....

Başka bir şehir demişsiniz de, Ankara zaten çok büyük ve güzel bir şehir..Denizi yok diye böyle düşünüyorsunuz bence.Denize alışkın biri olarak elbette zor gelmiş olabilir bu durum..Ama dediğim gibi bakış açısı çok önemli..Bardağın yarısı dolu iken bunun yarısı boş derseniz karamsarlık sizi çökertir.Bu bardağın yarısı dolu demelisiniz ve bölümünüz de çok güzelmiş, Allah yardımcınız olsun.

aynen öyle işte para olmadan hiçbişey olmuyo malsef bu dunya böyle bi dunya!:((( parası olan altna arabasını cekiyo estetk yaptrıp marka kyafetler alp güzelliği de satın alıo bizim gibiler böyle kendi çabalarıyla bişey yapmaya calısıo....adil değil bu dunya.. bilkentte okuduğum ve tanık olduğum şeylerden ötürü bunları soyluyorum..oyle kızlar varki 20000 tl lik kredi kartlarıyla hergun istediklerini yapıorlar, vucudunda sevmedikleri bi yer mi var hiç zor değil bi operasyon yetiyor..o kzları gordukce hayattan soğuyorum. babaları zengin diye istediklerini ypıorlar..biz mi şanssızız onlarmı bilmiyorum...ama bu dunya adil değil kzlar....belki okulu ve ankarayı sevmememin sebeplerinden biri bu da olabilir....dayanamıyorum iste bu ortama bu insanlara.!! zaten mutsuzdum iyice mtsuz oluyorum böyle şeylerle karsılastıkca.azıcık özgüvenim vardı oda yerle bir oldu..geldiğim yerde ne kadar mutluydum, eski günlerimi özlüyorum....

neden hep sizden üstünleri görüyorsunuz.herkesin hayat şartı bir değil.sizden çok daha zor şartlar altında yaşayanlar var.üstelik hem okuyup,hem de çalışanlarda az değil:34:

E sevinin işte..Estetik yaptırmanıza gerek yok demek ki :52: Hayatın adil olup- olmadığını tartışmaya saatler yetmez.Ama keşke şükretseniz biraz da.Okumak için o kadar mücadele ettim ki..Sonuç hüsran oldu..Hele ki Ankara'da..Siz üniversitelileri gördükçe çok özeniyorum içimde hep uhdedir.Sağlığınız yerinde, kendi ayaklarınızın üzerinde durup, meslek sahibi olacaksınız bir- kaç seneye..Ne kadar güzel birşey bu..Hem de iç mimar..Sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca kadın vardır eminim..
Belli ki çok bunalmışsınız, ama o ortamı bilen en iyi sizsiniz.Oraya göre neler yapabilirsiniz, hayatınızı ne yönde değiştirebilirsiniz en iyi siz bilirsiniz.Ben bi ara çok bunaldığımda şiir kitaplarına dalmıştım..Deli gibi okurdum..Bir kaç yıl hep okudum ve çok iyi gelmişti..Siz de kendiniz bir hobi ya da yeni bir felsefe bulursanız bu bunalımdan kurutlabilirsiniz, yeter ki isteyin.:34:

Back
X