- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
-
Bu mutsuzluğun bir sebebi Olmalı
Evet cok gencmissin, klasik bi Cevap olacak degerini bil. Ilerde kesken olmasin 17 yasinda Oyle dusunuyordum diye... degisik bi seyler yap. Gonullu is olabilir. Mindfulness oneririm ve inan yardimci olur: gercekten ne istedine ve duygularin disa cikmasina yardimci olur.
Birçok sebebi olabilir,ruhsal,bedensel ve içsel. Ruhsal olarak hayatını bi gayeye bağla örneğin iyi bir insan olmak iyilik için çalışmak (küçük küçük hedefler koy kendine) örneğin: üni sınavını atlatır atlatmaz darüşşafaka veya lösemi gibi kuruluşlarda çocuklarla ilgilenmek derslerine yardimci olmak v.s maneviyat yönünden biraz toparla kendini filmlerden müziklerden bi süre uzak dur zihnin temizlensin rahatlasın.Bedenin için direkt vitamin değerleri geldi aklıma, b12 demir gibi vitamin eksikliklerinde depresyon belirtileri görülüyor hayatı zindan ediyor. bir tahlil yaptır baktır değerlerine.
peki sen kendini seviyor musun? sen kendini sevmezsen ve değer vermezsen dışarıya yansır bu enerjinHayatimda son 4 yıldır milyon tane sorun var evet ama daha önce bu sorunlar olmasına raģmen mutluydum hep pozitiftim. Tam olarak sebebini inanın ben de bilmiyorum. Ama en belirgin olarak hissettiğim etrafımdaki kimse tarafından sevildiğimi hissetmiyorum.
peki sen kendini seviyor musun? sen kendini sevmezsen ve değer vermezsen dışarıya yansır bu enerjin
sevmenin yollarını bul, niçin sevmiyosun? eminim sevilecek birçok yönün vardırKendimi sevdiğim pek söylenemez.
sevmenin yollarını bul, niçin sevmiyosun? eminim sevilecek birçok yönün vardır
bu kadar değersizleştirme kendini, sana böyle hissettiren birileri var ki böyle hissediyosun. onları umursamamayı öğrenmen lazım evvelaKendimde sevilecek bir yön bulamıyorum ki
bu kadar değersizleştirme kendini, sana böyle hissettiren birileri var ki böyle hissediyosun. onları umursamamayı öğrenmen lazım evvela
ne yapıyor? anneler bazen çok stresli gergin dönemlerden gecebiliyor ve sinirini çıkarabiliyor. bende yaşamıştım ve güzel bi dille biraz da sitem ederek uyarmistim. daha da yapmadıEvet bunu bildiniz ama insanın manevi olarak en büyük düşmanı annesi olunca umursamadan olmuyor. Beni bu denli degersiz hissettiren kiş annem malesef.
ne yapıyor? anneler bazen çok stresli gergin dönemlerden gecebiliyor ve sinirini çıkarabiliyor. bende yaşamıştım ve güzel bi dille biraz da sitem ederek uyarmistim. daha da yapmadı
Bunu bende yaşadığım için söylüyorum. Anneni değiştirmek kolay değil evet ama bence anneninde içinde muhakkak bir skntı stres vardır ki böyle yansıyor. Onu öyle kabullen kulak ardı etmeye çalış, söylediklerine cevap verme hatta o kırarken sessizce bir kenara çekil(hep yap bunu) bi süre sonra illaki vicdan yapar. bu gibi durumlarda karsilik verilince daha cok sinirlenebiliyolar. ya da konusmayi deneyince. ben önce bu yöntemi denedim. en sonda konuştumYok benimki düzeltilebilcek bir şey değil. Annemi değiştiremiyorum o hep böyle çok kez konuştum ama çok ağır yanıtlar aldım. Baskası olsa kaldıramazdı söylediklerini. Basta o beni degersiz hissettiriyor. Ben kendime değer vermeyince de hayattaki tüm renkler kararıyor işte.
Bu yaşta genelde kendinlerini begenmemezlikten dolayı (fizik ,kilo vb) hayattan zevk alamadıklarını söylerler. Sizin ki de bunlardan biri mi? Yok değilse bu yaşta hayatını renklendir. Keşke 17 yaşıma dönebilsemdaha çok eğlenirdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?