- Konu Sahibi prensestubis
-
allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım,negüzel çok sevindim senin adına,tüp bebekle hamile kaldın sanırım,allah tüm isteyenlere göstersin diyelim
demek sizin olmadı üzüldüm şimdi valla bizdede dış karakol korkusu başladı,ben burda hiçbirşeyi takip edemiyorum izinler desen yetmiyo herşeyden önce çocuk için istiyorum gerçekten daha önce yapanları duydum belki olur diye ümit ediyoruz ama çok zor sanırım
inşallah hayırlısı olsun canım
amin canım evet tüp bebek daha önce normal yoldan bi kaybım oldu doğumdan sonra bu tüp olarak am
valla canım bizim olmadı yine dış karakolda görev yapıyoruzz yani nurcan arkadalşımında dediği gibi tayin yapanın insafına kalmış..
bizde bebek içim mücade ediyoruz çanakkalede görev yapıyoruz..bugün ilk görüşmemizi yaptık tüp bebek merkeziyle buraya gidip gelicem bundan sonra 4 saatlik yol düşün ama ne yapayım sağlıklı olcaksa bebeğim buna katlanıcam..
allah izin verirse şubatta başlıyorum..özelde yaptırıyoruz tüp bebeği maliyeti yüksekte olsa gatada rapor cıkartmaktansa bu şekilde daha rahat olucak..
eğer maddi durumunuz iyiyse tayinde güzel biryere cıkarsa özelde yaptır derimm...
bizimde seneye yaza doğuya tayin var doğuya gitmeden hamiş kalıp sağlıklı bebeğimi kucaklamak nasip olur inş..
canım gatada mı yaptırdın?gataya güvenebilirmiyiz tüp bebek konusunda
canım valla buralara gelmeden hamile kalman çok iyi olur senin için,zor yani şartlar gerçi ben çok şükür doguya göre güzel yerdeyim ama nedeolsa imkanlar kısıtlı,sizinle aynı sınıfız anladıgım kadarıyla inşallah güzel biryere bebişinizle tayininiz çıkar canım
tüp bebegi bende özelde düşünüyorum bakalım kısmet artık
Ben geçtiğimiz Şubat ayında Haydarpaşa GATA da tüp bebek tedavisi gördüm. Eşim asker Gelibolu da oturuyoruz. Hastanede ne rapor ne de tedaviyle ilgili hiçbir problem yaşamadım. Şuan embriyolog olmadığı için tedavi yapmıyorlar fakat ben böyle bir merkezin tamamen kapatılacağını düşünmüyorum(o kadar alet edevat var). Zaten bana söylenen de bunun geçici bir durum olduğu eğer tayinen embriyolog gelmezse anlaşmalı birini bulacaklarıydı. İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür.
canım ben haydarpaşa getedayaptırdım ama ora kapandı yani bundan sonra ankara gata yapıyor haydar paşadaki doktorlar hemşireler hepsi dört dörtlük insanlardı ankara gata dakiler kötüymüş ama şunu unutma nekadar askeri hastaneleri beğenmesemde bu tüp bebek olayı masraflı yani sadece sana değil hastane içinde masraflı emin ol o yüzden özellerdeki gibi sırf para için seni git gel tutmadı git bida gel yapmazlar mumkün olan en iyi yere koyarlarki tutsunda bidaha senle uğraşmak zorunda kalmasınlardiye çünkü hem onlara iş hemde masraf dediğim gibi kötülermiş ama napıcan mecbur ankarada yaptırıcan ben öncelikle özeli tavsiye etmem önce devletten yararlan olmazsa kendini sıkıp borç harç ozaman özele git istiyorsann hem ankarada misafir hanede var yani bence denemekte fayda vaar eğer olmuyorsa bebek
maddi açıdan gatada yaptırmayı istiyorum ama oradaki prosedür ve doktorların sert oluşu beni itiyor biliyosun bu süreçte psikoloji çok önemli bakalım hala kararsızım aklımda bikaç merkez var rapor alırsam 3000 civarı gibi maliyeti var ama raporuda sadece gatadan alabiliyoruz oda ayrı mesele.yaza düşünüyorum tüp bebegi ama şimdiden öyle korkuyorum ki ya olmazsa diye,bugün olacagını bilsem hemen yaptırıcam ama ya olmazsa varya bu beni çok korkutuyo
2 kez istanbul gatada denemem oldu ve ikiside başarısızla sonuçlandı. Hemşireler ve doktorlar çok güler yüzlüler ama bana sorarsan hiç orada zaman kaybetme derim. Çok pişmanım. 2 devlelt hakkımı orada harcamış oldum. Birde rapor işi öyle uzunki, sürekli yokuşa sürüyorlar. Bana orada verilen iğnelerin dozları çok yüksekti. sadece 2 folikül oluşmuş sadece 1 embriyom transfer edilmişti. Şimdi gittiğim doktorum yüksek dozdozki ilaçların yumurtalar için iyi olmadığını, kalitesini düşürdüğünü söyledi. Boşuna iki denememde ümitlenmiş oldum, keşke gitmeseydim diyorum şimdi.
canım bu arada memleketimde oturuyon öncelikle valla yazları harikadır tadını çıkar
hastane konusundada ben her ay gidiyorum hemşirelerlede görüşüyoruz aşılama yapılıyor ama tğp bebek yapılmıyor hayatım öle diyolar doktor gelirse felan ama doktor gönderşlmşyor şuan tğp bebek yapılmıyor ama tabiki emriolog gönderilirse orakiler zaten kapansın istemiyor devletle alakalı bu
evet canım yazları harika inşallah bu yaz ebişimle gidicem memlkete :)))))))) oğluma nasip olmadı inşallah kızıma nasip olur memlekete gitmek orlarda büyümek :))))))evet Gelibolu gerçekten güzel bir ilçe yazın tadıda bir başka oluyor
bende mart ayında falan tedaviye başlamak istiyorum tekrar umut tüp bebek ve ıvı ile görüştüm önümüzdeki ay tek tek gidip muayene olucam. eğer o zamana kadar gataya dr. gelmezse bu ikisini düşünüyorum artık.
kızlar bişey sorucam peki şu an istanbul gata tüp bebek raporu çıkartıyor mu?yoksa başka yerden mi çıkarıcaz 2.raporu,aklıma takılıyor..bi de 2 kez çıkartırken raporu tekrardan hormon testi falan yapıyorlar mı bizim erkek infertilitesi ben ilk raporda hiç bi sıkıntı yaşamadım eşimden daha çok şey istediler....bizim raporlar hala gatada 2. raporda sadece resim getiriceksiniz demişlerdi ama o zaman tüp bebek bölümüne atama olur diye belki öyle söylediler..bilmiyorum ama şimdiden sıkıntısı başladı şu rapor meselesinin..:18:
canım raporda çıkarmıyolar bildiğim sadece aşılama ile ilgileniyolar ama bi telefon et aklına takılcana bence hemşirelere sor rahatla pilanınıda onagöre yap ama pek senden bişi isticeklerini sanmıyorum sanırım eşinden isterler ama bu konuyu tuba daha iyi bilir gatadan sonra Ankaraya giden o var bitek istanbul gata yapmadığı için orda rapor çıkardı yanlış hatırlamııyosam tekrardan ama hangi testleri yaptırdı onu hiç bilmiyorum
evet canım yazları harika inşallah bu yaz ebişimle gidicem memlkete :)))))))) oğluma nasip olmadı inşallah kızıma nasip olur memlekete gitmek orlarda büyümek :))))))
yok canım gelmiyo doktor şuanlık öle bir aylık bi olay değil ama inşallah diğer hastanelerde işin rast gider :)))))))))) bende cuma gidicem gataya muayenem var aslında hiç ilgilenmiyolar boşa gidiyorum tüp bebek bölümü nekadar güzeldi gebe bölümü bi okadar kötü asıl gebe ve jinekoloji bölümünü bi düzene soksalar tüp bebek bölümünü açsalar tekrar çok iyi olacak
Daha önce h.paşa gatada tedavi görüp 2. denemeyi yapmak isteyenler için;
1-az önce gata'yı arayıp özlem hanımla görüştüm artık tüp bebek raporu vermiyorlarmış. fakat önceki tedavi dosyamı verebileceklerini söyledi
2-umut tüp bebekle görüştüm z.kamil ve h.paşa araştırma hst. den rapor çıkartabiliyormuşuz. (rapor sadece 2.000 tl gibi bir indirim sağlıyo bu arada)
3-zeynep kamil ve h.paşa araştırma hst. aradım hsg 5 yıl geçerliymiş diğer tahliller 6 ay bu süreyi aştıysanız eğer tüm tahliller baştan yapılıyormuş ve işlemler 4-6 hafta kadar sürüyormuş. eski tedavilerinize ilişkin tüm evraklarınızı yanınızda getirirseniz iyi olur en azından sadece eksik olanları tamamlarız dediler.
umarım yardımım olmuştur
çok sağol myra.bende görüştüm gatayla bugün evet rapor vermiyorlarmış.ankara gatayı da aradık orasıda raporu çıkarttsada dışarda yaptırmıyormuş..ama yazdıkların morelimi düzeltti.bende umut tüp bebekle görüştüm bi kere orayı düşünüyordum sen de bu yazdıklarınla vesile oldun orada karar kılmama:başka şehirde olunca insan sıkıntı yapıyor şu rapor işini..hsgye çok sevindim,tahlillerde 5 ay olmuş olucak şubatta.çok güzel haberler verdin bana,,çok sağol..fiiyat için umut tüp bebek raporlu 2000 tl demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?