• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi diyet arkadaşı yok mu???

Her hafta pazar gelen ve giden kiloları yazalım takip olsun ama bende alışkanlık olmuş her sabah tartilmak☺

Her hafta pazar gelen ve giden kiloları yazalım takip olsun ama bende alışkanlık olmuş her sabah tartilmak☺
Yarın tartıya çık ve deki haftaya pazar görüşürüz emin ol daha iyi olucak psikolojik olarak da rahat olursun . 100 gr fazla çıksan tartıda pazara kadar moralin bozuk olucak .

Olir arkadaşım o zaman yarın sabah başlıyoruz yazmaya . Tartı günü de haftaya pazar olsun . Her hafta pazar kaçar kilo verdiğimizi yazalım :KK76:
Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar :KK70:
Yarın düzgünce eczanede tartılacağım :KK28:

Bende 60.6 çıktım sabah az ekmek tavada yumurta ve krem peynirle kahvaltı yaptım şimdide bi türk kahvesi ... aksama daha çok var

Selam kızlar inanın yüzünüze bakacak halde değilim, bugün az yiyemedim :KK76: 65.2 kiloymuşum tam sabah tartılamadım, bugün yediklerim:
Sabah: bir mr no kare sandviç
Öğlen: bir susamlı çubuk, bir teneke kutu meyve suyu
Arada: bir çubuk krater
Akşam: tam porsiyon ızgara köfte, az pilav, salata, bir büyük ayran
9 saat araç kullandığım için doğru düzgün su içemedim :( yarın da yola çıkacağım umarım biraz daha düzgün beklenebilirim

Merhaba kızlar :) hepinize başarılar dilerim :)
Bir yandan burada muhabbet ederken bul yandan da 6. Takımda yarışabilirsiniz :)

Takımımıza bekleriz :)

Back
X