Haydi Hanımlar Kahvaltıya

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Bir buluşmadan 24 saat geçmeden diğerine yelken açalım..zaten dün konuştuk ama belkı aramıza yeni katılmak isteyenler olur diye buradanda duyurmak istedim.. kaydirigubbakcemile5

Haftaya çarşamba 21 nısan ümraniye meydan ıkea gidıyoruz kimler geliyor bakalım...

oooo bu ne hız:) diğer resımler eskımedı daha:)
masallah

Oyhh hızlı hatunlarrr zemuszemus
anam karşıya taşıncam sonunda :delphin: hakkaten varmı etrafında kiralık ev gören ? ev arıyorumda..
Bursadan misafirim var yatılı malesef :delphin: Şimdiden afiyetler olsun sizlere canlarım,bir dahaki buluşmaya inşallahh..opuyorumnanaktan

canım kahvaltı yazmışsın saat kaçta toplantı. bende o gün bi aksilik olmazsa katılabilirim.malum biliosun mayısta umre yolcusuyuz inşş:)

canım kahvaltı yazmışsın saat kaçta toplantı. bende o gün bi aksilik olmazsa katılabilirim.malum biliosun mayısta umre yolcusuyuz inşş:)

kahvaltı 11 e kaadr 10 nda orda oluruz..

ay çok güzel bana yakın.eşim neder buna bilmiyorum.ben çok isterdim.bakalım..
ben sizleri tam tanımıyorum.nasıl tanıyacam sizleri.ikeada tam neresinde buluşacaksınız...

beklerız senıde sen gel yeterki bizi tanımamk mümkün değil...5-6 bebeli hatunlar biz varız orada..ıkeanın restaurantında olur...nerde toplu bebek arabalı hatun görürsen bizidir..

bende gelmek istiyoruuuumm ama kardeşimde işe başladı ikeada çok ters yaw buraya elif gelirse ona takılırım gelmezse bi yolunu bulurum

Bir buluşmadan 24 saat geçmeden diğerine yelken açalım..zaten dün konuştuk ama belkı aramıza yeni katılmak isteyenler olur diye buradanda duyurmak istedim.. kaydirigubbakcemile5

Haftaya çarşamba 21 nısan ümraniye meydan ıkea gidıyoruz kimler geliyor bakalım...

ayyy bende gelmek istiyom ama nasıl gelcem bilmiyom ikiaya otobüs varmı kızlar....:(( kaç kişi buluşuyonuz :
önceki resimleri de kaçırdım neden bakcam

amin canım allah kabul etsin
hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip eder insallah
ayy sanki ben gicem ümreye ne kadar sevindim insallah banada nasip olur canım dua et olurmu?

Back
X