Haydi Hanımlar Kahvaltıya

canım bende çok gitmek istiyorum ama nasıl gitcem bilmiyorum..kardeşime söyledim arabasının eksik evrakları varmış şuan trafiğe çıkamıyormuş..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
acaba otobüsle felan gidebilirmiyiz ki..???:uhm::uhm::uhm:

bende gelmek istiyoruuuumm ama kardeşimde işe başladı ikeada çok ters yaw buraya elif gelirse ona takılırım gelmezse bi yolunu bulurum

canım bende çok gitmek istiyorum ama nasıl gitcem bilmiyorum..kardeşime söyledim arabasının eksik evrakları varmış şuan trafiğe çıkamıyormuş..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
acaba otobüsle felan gidebilirmiyiz ki..???:uhm::uhm::uhm:

inş gelin kıslar...anıl çok rahat gelmiş o nasıl gelmişşse öyle gelin otobüsle...

evet bende ekim annesiyim:) 26.10.2009
ama çalışıyorum fakat çarşambaları evdeyim ya cok istiyorum bende gelmeyi ama nasıl gelcem bilmiyorum

canım gel tabı...nerde oturuyorsun söyle bana..

bu sefer bende aranıza katılmak istiyorum eğer bi aksilik çıkmazsa gelicem. bende bulgurludayım.

çekmeköyse bin çakmaktan geçen münübüse otobüse neyse real de inicem de inersin hemen ordan yukarı 5 dk yürücen...

çekmeköyse bin çakmaktan geçen münübüse otobüse neyse real de inicem de inersin hemen ordan yukarı 5 dk yürücen...

çakmak ?? ( ümraniyeye giden minibüsleremi ? :(
ya ben yeni taşındım karşıya tam bilmiyorum isimlerini :(
şimdi dicen ki boş ver sen gelmesende olur ne kadar cok soru sordun :)))

hafta sonu zor çoğumuzun eşi evde sanırım ondan yapmıyoruz ama bi ara yapalım sesnın için...

evet ümranıyeye gelen münübüsler şöföre sor ındırır senı..bak çekmeköyde oturanlar var sor yada buluşun onlarla...

kızlar yaa haberlerde duydum 20 nisanda kül ve asit yağmuru geliyormuş nasıl buluşacağız asit yağmuru tehlikeliymiş..???:uhm::uhm:

Oda bızımı bulmuŞ....salı gÜnÜnden detaylı gÖrÜŞÜrÜz bakarız normal yaĞıŞ olursa gderız bız ama kÖtÜ olursa zor

yağmur değil canım kül yağmuru yağcakmış külle birlikte de hava asit oluyormuş asit yağmuru yağcakmış ...

Back
X