- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.041
Canim oğlun için geçmiş olsun menunde güzel sarmalar dolmalar var ama kizlarinda dediği gibi uzun zamandır bir şey yemiyordun göze batmadi yaniangelina35 ve kızlar
sabah yazmıştım burda ne vardı tam hatırlamıyorum
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
1 kase küçük köfteli (kıyma köftesi) yayla çorbası
2 kaşık yoğurt
kusura bakmayın menüyü geç yazdım oğlum ara banyoda kitli kaldı kapıyla uğraştık açamadık çilingir çağırdık anca geldi açtı gitti ortalığın kırığı dökünü süpür derken bu saat oldu çocuğum 1 saatten fazla kitli kaldı levaboda :)))
Geçmiş olsun canım menunde güzelIyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Sabah 11 00 iki dilim bazlama cok kucuk kestim dilimleri
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Uc tane kucuk biber dolma
Iki kasik yogurt
Misir hasliyorum ogluma gunlerdir kocanli misir istiyodu esim memleketten getirmis belki bir issirik yiyebilirim sekersiz cay iccem uzerine
@ekim2009
Afiyet olsun canım kısır şişlik yapmasın diye bitki çayı icebilirsintomurcukkk
Sabah 10:30
1 dilim kek
1 tane bıldırcın yumurta
2 çatal kavurmali yumurta
5 tane zeytin
1 tane domates
Ara 14:00
1 fincan türk kahve
1 tane kuş lokumu
Akşam 17:00
1 tabak dolu kısır
1 küçük bisküvi li pasta
Ara 20:00
1 fincan türk kahve
Su 1 lt ancak olmuştur ama yata 2 ye tamamlarim
Cok guzel canim.ne guzel sut dilimini bile evde yapmissin cocuklarina.hazir gida vermiyorsun anlasilanD Deligonul783 , @tevafuk sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
09:10
Limonlu su, 3 gün kurusu, 5 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:15)
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(17:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (17:45)
1 kase mercimek çorbası, yarım dilim tahıllı ekmek, evde yapılmış 1 minik dilim süt dilimi
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Bende şimdi zencefilli limonlu çay içtim canım bir bardak ta ustune çay içtim inşallah artı olarak dönmezAfiyet olsun canım kısır şişlik yapmasın diye bitki çayı icebilirsin
Aa gorunmez kaza.neyseki cikmis sonunda ama 1 saat de az degil hani...angelina35 ve kızlar
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
2 kaşık yoğurt
kusura bakmayın menüyü geç yazdım oğlum ara banyoda kitli kaldı kapıyla uğraştık açamadık çilingir çağırdık anca geldi açtı gitti ortalığın kırığı dökünü süpür derken bu saat oldu çocuğum 1 saatten fazla kitli kaldı levaboda :)))
Misafirlik olmasina ragmen iyi menu canim.su az dedigin gibi.kisir sisirir biraz.suyu artirirsan ne ala...tomurcukkk
1 dilim kek
1 tane bıldırcın yumurta
5 tane zeytin
1 tane domates
1 fincan türk kahve
1 tane kuş lokumu
1 tabak dolu kısır
1 küçük bisküvi li pasta
1 fincan türk kahve
Bende mantiyi yemedim canim.esim ikide bir fikir degistirdi.saat gec olunca da mantidan da caydik.hurma ile sut ictim bende.oyle yani...ama bende de bi sislik var gibi.yarin yesil caya baslamayi dusunuyorum insallahBende şimdi zencefilli limonlu çay içtim canım bir bardak ta ustune çay içtim inşallah artı olarak dönmez
Bence yiyebilirsin.sirf protein sayilir krep.2 yemek kasigi undan sana denk gelecek miktar nedir ki canim.bence yemelisin yani
Cok zor canim kucuk oglusum on sene sonra oldu onca tedaviden sonra rabbim bilir tabiki ama unuttugunuz bisey var benim migde cok hassas... olur boyle bulantilar uyku halimde gece oglum uyutmadi ondan hamile degilim rabbim incitanesine versin insallah aminnnnBen hamileyken regl görmüştüm
Saol canim yaa bak bir sen anladin kiz hemen hamis yaptilar beni regl bi yandan oglus uytmadi bi yandan bende denge sasti yoksa menopozun essigindeyim bengeçmiş olsun inan ki sen üşütmüşsün gülüm yarına geçmezse doktora git kaç gündür hiç iyi değildin zaten
menün güzel afiyet şifa olsun
Canim ben yeşil çayı kiraz sapı ile karıştırıp içiyorum. Iyi geliyor sanki. Sen günde kaç tane içiyorsun veya kaç içilmesi gerekirBende mantiyi yemedim canim.esim ikide bir fikir degistirdi.saat gec olunca da mantidan da caydik.hurma ile sut ictim bende.oyle yani...ama bende de bi sislik var gibi.yarin yesil caya baslamayi dusunuyorum insallah
Ayy inanmiyorum yaa gecmis olsun canim allahtan ufak degil oglusun yoksa akli cikardi cocugun tuh kapida gitti deseneangelina35 ve kızlar
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
2 kaşık yoğurt
angelina35 ve kızlar
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
2 kaşık yoğurt
Dolma simitte olsa sen oğlan serbest kalana kadar stresten yakmışsındır yediklerini uzun zamandır yemiyordun ödül niyetine diyelim1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 tatlı kaşığı bal
ve bombaa 1 tüm simit
geçmişten buldum sabah menüsü buangelina35
Misafirlikte bu kadar hafif atlatmayı başarmışsın tebriklertomurcukkk
1 dilim kek
1 tane bıldırcın yumurta
5 tane zeytin
1 tane domates
1 fincan türk kahve
1 tane kuş lokumu
1 tabak dolu kısır
1 küçük bisküvi li pasta
1 fincan türk kahve
Allah iyiliğini versin biliyorum miden hassas bi türlü geçmeyip üstüne uykum var dediğin için şüphelendim artı yapar mı bilmem ama şifa olmuş yarım bile yiyebilirdinCay icerken ceyrek haslanmis misir yedim migdeme iyi geldi menu ek olarak gecti insallah arti yapmaz beni
Bencede yemeli ben yağ çok az koyarım maden suyu, süt,yumurta, un ile krep yaparım daha lezzetli olduğunu düşünüyorumYersin canım erken saatte ye. Kendininkini 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile yap. Hiç yağsız olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?