Haydi Yine Yeniden...

Canim oğlun için geçmiş olsun menunde güzel sarmalar dolmalar var ama kizlarinda dediği gibi uzun zamandır bir şey yemiyordun göze batmadi yani

Geçmiş olsun canım menunde güzel

Afiyet olsun canım kısır şişlik yapmasın diye bitki çayı icebilirsin

Cok guzel canim.ne guzel sut dilimini bile evde yapmissin cocuklarina.hazir gida vermiyorsun anlasilan
Ellerine saglik

Aa gorunmez kaza.neyseki cikmis sonunda ama 1 saat de az degil hani...
Bugun biraz karbonhidrat agirlikli gittin canim.sabah simit aksam dolma sarma.annen de geldi sanirim gozun aydin.hasret giderin bol bol

Misafirlik olmasina ragmen iyi menu canim.su az dedigin gibi.kisir sisirir biraz.suyu artirirsan ne ala...

Bende şimdi zencefilli limonlu çay içtim canım bir bardak ta ustune çay içtim inşallah artı olarak dönmez
Bende mantiyi yemedim canim.esim ikide bir fikir degistirdi.saat gec olunca da mantidan da caydik.hurma ile sut ictim bende.oyle yani...ama bende de bi sislik var gibi.yarin yesil caya baslamayi dusunuyorum insallah

Ben hamileyken regl görmüştüm
Cok zor canim kucuk oglusum on sene sonra oldu onca tedaviden sonra rabbim bilir tabiki ama unuttugunuz bisey var benim migde cok hassas... olur boyle bulantilar uyku halimde gece oglum uyutmadi ondan hamile degilim rabbim incitanesine versin insallah aminnnn

geçmiş olsun inan ki sen üşütmüşsün gülüm yarına geçmezse doktora git kaç gündür hiç iyi değildin zaten
menün güzel afiyet şifa olsun
Saol canim yaa bak bir sen anladin kiz hemen hamis yaptilar beni regl bi yandan oglus uytmadi bi yandan bende denge sasti yoksa menopozun essigindeyim ben

Bende mantiyi yemedim canim.esim ikide bir fikir degistirdi.saat gec olunca da mantidan da caydik.hurma ile sut ictim bende.oyle yani...ama bende de bi sislik var gibi.yarin yesil caya baslamayi dusunuyorum insallah
Canim ben yeşil çayı kiraz sapı ile karıştırıp içiyorum. Iyi geliyor sanki. Sen günde kaç tane içiyorsun veya kaç içilmesi gerekir

Ayy inanmiyorum yaa gecmis olsun canim allahtan ufak degil oglusun yoksa akli cikardi cocugun tuh kapida gitti desene gecmis olsun canim

Cay icerken ceyrek haslanmis misir yedim migdeme iyi geldi menu ek olarak gecti insallah arti yapmaz beni

Dolma simitte olsa sen oğlan serbest kalana kadar stresten yakmışsındır yediklerini uzun zamandır yemiyordun ödül niyetine diyelim
Misafirlikte bu kadar hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler

Cay icerken ceyrek haslanmis misir yedim migdeme iyi geldi menu ek olarak gecti insallah arti yapmaz beni
Allah iyiliğini versin biliyorum miden hassas bi türlü geçmeyip üstüne uykum var dediğin için şüphelendim artı yapar mı bilmem ama şifa olmuş yarım bile yiyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…