- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.061
Saol canim kim benim dediklerimi yazsa hamilemisin derler haklisiniz ama yok eminim tabi allahin bir takdiri olur onada bisey diyemem hani soyle buklum buklum sacli bir kizim olsa fena olmaz ama ne bileyim ama benden once incitaneme versin rabbimAllah iyiliğini versin biliyorum miden hassas bi türlü geçmeyip üstüne uykum var dediğin için şüphelendim artı yapar mı bilmem ama şifa olmuş yarım bile yiyebilirdin
Dikkat et canım oku kendini birde öyle ortamlara giderken gitmeden okumak da iyi oluyor. Geçmiş olsun canımKızlar bugün diz kapağımın bile arası arka kısmı o kadar çok ağrıyor ki yürümekte zorlanıyorum sporda yapmadım dün çok zayıfladın deyip durdular bugün enerjim yok denecek kadar dipte halsizlik üstüne ağrı ne oluyor bana anlamadım
Gunde iki fincan icerdim ben canim.bayadir ara verdim.hatta yesil cay chai cok guzel tavsiye ederim.kiraz sapli form cay da var is yerimde ama reglim basladi gibi etkiler mi bitki cayi diye cok da icesim yok onuCanim ben yeşil çayı kiraz sapı ile karıştırıp içiyorum. Iyi geliyor sanki. Sen günde kaç tane içiyorsun veya kaç içilmesi gerekir
Emeğine sağlık arkadaşım ikramlıklar tam çocukların seveceği türden olmuş kıyafette güzel gözüküyor Rabbim inşallah benim çocuklarıma ve tüm dileyen insanlara Kuran okumayı nasip etsin
Emeğine sağlık arkadaşım ikramlıklar tam çocukların seveceği türden olmuş kıyafette güzel gözüküyor Rabbim inşallah benim çocuklarıma ve tüm dileyen insanlara Kuran okumayı nasip etsin
maşallah tambağım herşeyi ne güzel yapmışsın kızının giysisinden ikramlıklara hediyelere kadar hepsi elinin emeği gözünün nuru olmuş rabbim kaderini de güzel yazsın inşallah kuzumunAmin canım.Rabb herkesin gönlünü gore versin
Geçmiş olsun canım.Ederiz tabi ne demek.Yatsın dinlensin ama ayağa kalkmasın wc dışında.Bende kanamalı bir gebelik geçirdim.İlla ki endişe olur anlıyorum ama verilen ilaçlar baya engelliyor canım düşüğügünaydın kızlar kardeşimin 2 gündür kanaması devam ediyor dün gece doktora gittiler bebek iyi ilaç vermiş düşük tehlikesi için
rahim kalp şeklinde benimde öyle bu tür rahimde düşük tehlikesi söz konusu oluyormuş
dua eder misiniz kardeşim için
sağol canım malum ben arama ile bulamıyorum hazır çocuk korkuyoruz ister istemez rabbim korusunGeçmiş olsun canım.Ederiz tabi ne demek.Yatsın dinlensin ama ayağa kalkmasın wc dışında.Bende kanamalı bir gebelik geçirdim.İlla ki endişe olur anlıyorum ama verilen ilaçlar baya engelliyor canım düşüğü
günaydın kızlar kardeşimin 2 gündür kanaması devam ediyor dün gece doktora gittiler bebek iyi ilaç vermiş düşük tehlikesi için
rahim kalp şeklinde benimde öyle bu tür rahimde düşük tehlikesi söz konusu oluyormuş
dua eder misiniz kardeşim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?