Haydi Yine Yeniden...

Rahimde şekil bozukluğu mu var yani canım? Bu gebeliğe engel bir durum değil mi sende ?

Rahimde şekil bozukluğu mu var yani canım? Bu gebeliğe engel bir durum değil mi sende ?

hayır kaç doktora da gittiysem engel değil rahim sadece kalp şeklinde ama diğer gebelere göre hamile kaldığında düşük riskin fazla dedi
gebeliğe engel doktorlar bilmiyor diye çok stres yapıyordum ama kardeşim de hamile kaldı hemde 3. denemsinde bana da umut oldu açıkçası stres yapıyordum

Canım sanırım annen geldi gözün aydın
Orti kilo durumları nasıl sende? Bende ahım şahım bi oynama yok.Bugün reglim başladı.Sabahtan sırf protein aldım.ekmek yemedim.regl süresince çok dikkatli olucam.17 nisanda düğün çok az kaldı.abiye işini erteledikçe erteliyorum biraz daha vereyim diye.

sıkıntı yok iyi bende ama hafta sonu kaçırmadım çok cuma günkü kiloma +300 olmuş ama onuda bugün atarım ama eksideyim yani yine
sende regl bitince müthiş olur
evet az kaldı 17 nisana zaten bu durumda bile kilon güzel canım

Canim cok gec kalktim ben okula zor yetistik yeni geldim eve hemen yaziyim dedim bende kilo stabil cok uzgunum

Canim cok gec kalktim ben okula zor yetistik yeni geldim eve hemen yaziyim dedim bende kilo stabil cok uzgunum
Miden nasıl oldu peki daha iyi misin?
Bende dün gece oğlanı tuvalete kaldırdım çok midem ağrıyordu gecenin yarısı.Zor daldım tekrar uykuya....

tomurcukkk Ben biraz rahatsızım canım angelina gibi oldum mide bulantısı baş dönmesi. Gece uyudum da aslında. Bi de 2.günüm ağrım sancım var. Ama evet iki gündür durgun buralar ben de bakıyorum kimseler yok. Of hiçbişi yapasım yok. Yemek bile yiyesim yok o derece. Yarın da sabahtan eşim iş için şehir dışına gidecek. 2-3 gün yok. Annemlere geçicem ben de. Eşim ne zaman gitse karaları bağlıyorum.

Neden canım bu kadar üzülüyorsun eşinin gitmesine? Zor bir görevi mi var...Allah kavuştursun sağ salim dönsün inşallah.
Sende üzgün gönderme ama onu.o da üzülecektir çünkü seni üzgün görünce.Geçmiş olsun bu arada...

sağ salim gidip gelir canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…