- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.081
teşekkür ederim inşallah rabbim korurTabiki de ederiz tatlım. Hiçbir iş yapmasın hep yatsın bu dönemde. Sağlıklı bir bebekse zaten ilaçlar işe yarayacaktır. Rabbim hayırlısını versin.
Rahimde şekil bozukluğu mu var yani canım? Bu gebeliğe engel bir durum değil mi sende ?günaydın kızlar kardeşimin 2 gündür kanaması devam ediyor dün gece doktora gittiler bebek iyi ilaç vermiş düşük tehlikesi için
rahim kalp şeklinde benimde öyle bu tür rahimde düşük tehlikesi söz konusu oluyormuş
dua eder misiniz kardeşim için
Rahimde şekil bozukluğu mu var yani canım? Bu gebeliğe engel bir durum değil mi sende ?
Amin ablacimmaşallah tambağım herşeyi ne güzel yapmışsın kızının giysisinden ikramlıklara hediyelere kadar hepsi elinin emeği gözünün nuru olmuş rabbim kaderini de güzel yazsın inşallah kuzumun
inciiitanesi gecmis olsun canim. Allaf sifa versin kardesine
günaydın kızlar kardeşimin 2 gündür kanaması devam ediyor dün gece doktora gittiler bebek iyi ilaç vermiş düşük tehlikesi için
rahim kalp şeklinde benimde öyle bu tür rahimde düşük tehlikesi söz konusu oluyormuş
dua eder misiniz kardeşim için
yazdığım çıkmamış
rabbim hayırlısıyla sağlık versin ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Orti kilo durumları nasıl sende? Bende ahım şahım bi oynama yok.Bugün reglim başladı.Sabahtan sırf protein aldım.ekmek yemedim.regl süresince çok dikkatli olucam.17 nisanda düğün çok az kaldı.abiye işini erteledikçe erteliyorum biraz daha vereyim diye.Canım sanırım annen geldi gözün aydın
sıkıntı yok iyi bende ama hafta sonu kaçırmadım çok cuma günkü kiloma +300 olmuş ama onuda bugün atarım ama eksideyim yani yineOrti kilo durumları nasıl sende? Bende ahım şahım bi oynama yok.Bugün reglim başladı.Sabahtan sırf protein aldım.ekmek yemedim.regl süresince çok dikkatli olucam.17 nisanda düğün çok az kaldı.abiye işini erteledikçe erteliyorum biraz daha vereyim diye.
evet canım bende girip bakıyom kimsecikler yokKızlar nerelerdesiniz,aktiflik azaldı mı ne
Miden nasıl oldu peki daha iyi misin?Canim cok gec kalktim ben okula zor yetistik yeni geldim eve hemen yaziyim dedim bende kilo stabil cok uzgunum
Neden canım bu kadar üzülüyorsun eşinin gitmesine? Zor bir görevi mi var...Allah kavuştursun sağ salim dönsün inşallah.tomurcukkk Ben biraz rahatsızım canım angelina gibi oldum mide bulantısı baş dönmesi. Gece uyudum da aslında. Bi de 2.günüm ağrım sancım var. Ama evet iki gündür durgun buralar ben de bakıyorum kimseler yok. Of hiçbişi yapasım yok. Yemek bile yiyesim yok o derece. Yarın da sabahtan eşim iş için şehir dışına gidecek. 2-3 gün yok. Annemlere geçicem ben de. Eşim ne zaman gitse karaları bağlıyorum.
sağ salim gidip gelir canım inşallahtomurcukkk Ben biraz rahatsızım canım angelina gibi oldum mide bulantısı baş dönmesi. Gece uyudum da aslında. Bi de 2.günüm ağrım sancım var. Ama evet iki gündür durgun buralar ben de bakıyorum kimseler yok. Of hiçbişi yapasım yok. Yemek bile yiyesim yok o derece. Yarın da sabahtan eşim iş için şehir dışına gidecek. 2-3 gün yok. Annemlere geçicem ben de. Eşim ne zaman gitse karaları bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?