- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.101
Neden canım bu kadar üzülüyorsun eşinin gitmesine? Zor bir görevi mi var...Allah kavuştursun sağ salim dönsün inşallah.
Sende üzgün gönderme ama onu.o da üzülecektir çünkü seni üzgün görünce.Geçmiş olsun bu arada...
sağ salim gidip gelir canım inşallah
Sağol canım benim kardeşin nasıl oldu?
Ara ara var bulantim ama dunku kadar degil canim senin migdeye ne oldki gecmis olsun canimMiden nasıl oldu peki daha iyi misin?
Bende dün gece oğlanı tuvalete kaldırdım çok midem ağrıyordu gecenin yarısı.Zor daldım tekrar uykuya....
Valla bilmiyorum ki.Pek mide ile ilgili sıkıntı çekmem ama idrar yolu enfeksiyonu için biri antibiyotik iki yeni hap başladım ve içtiğim ilaç miktarı 5 e yükseldi günde 3 kez.onlardan sanırımAra ara var bulantim ama dunku kadar degil canim senin migdeye ne oldki gecmis olsun canim
Valla bilmiyorum ki.Pek mide ile ilgili sıkıntı çekmem ama idrar yolu enfeksiyonu için biri antibiyotik iki yeni hap başladım ve içtiğim ilaç miktarı 5 e yükseldi günde 3 kez.onlardan sanırım
tomurcukkk Ben biraz rahatsızım canım angelina gibi oldum mide bulantısı baş dönmesi. Gece uyudum da aslında. Bi de 2.günüm ağrım sancım var. Ama evet iki gündür durgun buralar ben de bakıyorum kimseler yok. Of hiçbişi yapasım yok. Yemek bile yiyesim yok o derece. Yarın da sabahtan eşim iş için şehir dışına gidecek. 2-3 gün yok. Annemlere geçicem ben de. Eşim ne zaman gitse karaları bağlıyorum.
Canim sanada gecmis olsun bugun herkeste bir durgunluk var allah kavustursu benim esim iki gunlugune gitti de cocuk aglamaktan helak oldu bende cok uzuldum zor geliyo banada gercekten anliyorum seni ..tomurcukkk Ben biraz rahatsızım canım angelina gibi oldum mide bulantısı baş dönmesi. Gece uyudum da aslında. Bi de 2.günüm ağrım sancım var. Ama evet iki gündür durgun buralar ben de bakıyorum kimseler yok. Of hiçbişi yapasım yok. Yemek bile yiyesim yok o derece. Yarın da sabahtan eşim iş için şehir dışına gidecek. 2-3 gün yok. Annemlere geçicem ben de. Eşim ne zaman gitse karaları bağlıyorum.
Kızlar nazar değiyor size ya. Dikkat edin canım. Ben ara ara bakıyorum buralara tomurcukum
Evet canım ya resmen salı günleri beni artık çok heycanlandiriyor.yarın biraz hareketleniriz kilo bildirimleri yorumları derken
Evet canım ya resmen salı günleri beni artık çok heycanlandiriyor.Yarın olsun bakalım hepinizi çok merak ediyorum
Saat 08.00- 16.00-24.00 de alıyorum canım ve hepsini bir arada bi tek antibiyotiğim 12 saat araylaonlardan olabilir canım büyük ihtimal aralıklı zamanlar ile mi kullanıyorsun yoksa hepsi aynı zamanda mı
Geçmiş olsun tomurcugum. Bu arada gizli albüm işini ben bilmiyorum canım.Saat 08.00- 16.00-24.00 de alıyorum canım ve hepsini bir arada bi tek antibiyotiğim 12 saat arayla
Saat 08.00- 16.00-24.00 de alıyorum canım ve hepsini bir arada bi tek antibiyotiğim 12 saat arayla
hepimize özelden msj atsan nasıl olur acabaŞu gizli albüm nasıl yapılıyor bilen var mı kızlar? Yani sizden başka kimsenin göremeyeceği şekilde nasıl foto atabilirim
hepimize özelden msj atsan nasıl olur acaba
Merak ettim ne ola kiiyi fikir
süpersin tek kelime ile ağzım açık baktım fotolara muhteşem gerçek tenEki Görüntüle 1804105
1. Resimde 100 kilonun uzerindeyim.oglumun dogum gununde.iki sene once yani...
2 .resmi gecen bi arkadasin evinde cektirdim.guncel yani. Daha cok resim var boyle ama gunlugumuz şenlensin diye attim bi tane.tek tek ugrasmayayim ozelden dedim.yuzumu gizledim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?