Haydi Yine Yeniden...

Sağol canım işi çok yoğun evde olsa şahsi işleri bitmiyo eşi dostu ailesi vs vs adamın yüzünü göremiyorum nerdeyse. Çocukta mahrum kalıyo. Öyle yani. Sanırım ondan bunaldım.

Ara ara var bulantim ama dunku kadar degil canim senin migdeye ne oldki gecmis olsun canim
Valla bilmiyorum ki.Pek mide ile ilgili sıkıntı çekmem ama idrar yolu enfeksiyonu için biri antibiyotik iki yeni hap başladım ve içtiğim ilaç miktarı 5 e yükseldi günde 3 kez.onlardan sanırım

Valla bilmiyorum ki.Pek mide ile ilgili sıkıntı çekmem ama idrar yolu enfeksiyonu için biri antibiyotik iki yeni hap başladım ve içtiğim ilaç miktarı 5 e yükseldi günde 3 kez.onlardan sanırım

onlardan olabilir canım büyük ihtimal aralıklı zamanlar ile mi kullanıyorsun yoksa hepsi aynı zamanda mı

Canim sanada gecmis olsun bugun herkeste bir durgunluk var allah kavustursu benim esim iki gunlugune gitti de cocuk aglamaktan helak oldu bende cok uzuldum zor geliyo banada gercekten anliyorum seni ..

Şu gizli albüm nasıl yapılıyor bilen var mı kızlar? Yani sizden başka kimsenin göremeyeceği şekilde nasıl foto atabilirim

1. Resimde 100 kilonun uzerindeyim.oglumun dogum gununde.iki sene once yani...
2 .resmi gecen bi arkadasin evinde cektirdim.guncel yani. Daha cok resim var boyle ama gunlugumuz şenlensin diye attim bi tane.tek tek ugrasmayayim ozelden dedim.yuzumu gizledim o yuzden

Eklentiler

• PhotoGrid_1459169563493.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
süpersin tek kelime ile ağzım açık baktım fotolara muhteşem gerçek ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…