- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.121
Bi tane daha ekledim altına canımsüpersin tek kelime ile ağzım açık baktım fotolara muhteşem gerçek ten
Sağol canım,motive olsun yenidensüpersin tek kelime ile ağzım açık baktım fotolara muhteşem gerçek ten
müthiş gerçekten şimdi bende kendime dedim ben de yapabilirm diye peki hiç pes etmedinmi yorulmadın mıSağol canım,motive olsun yeniden
tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
06:55
Limonlu su, 8 goji berry
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara(10:15)
Yeşil çay, 1 biskrem
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı( kereviz, kabak karışık) yemeği, yoğurt
Ara(15:30)
Türk kahvesi, avuçiçi fındık, 2 gün kurusu
Akşam (16:30)
1 kase tarhana çorba
Ara
Türk kahvesi
Belki yoğurt kürü yaparım ya da yatmadan tarçınlı süt içerim
2.5 litre su
Vaavvvvv süpersin doğru yoldasın resmen gençleşmişsin kocan sana tekrar aşık olacak kadının isyeyipte yapamadığı yokturEki Görüntüle 1804105
1. Resimde 100 kilonun uzerindeyim.oglumun dogum gununde.iki sene once yani...
2 .resmi gecen bi arkadasin evinde cektirdim.guncel yani. Daha cok resim var boyle ama gunlugumuz şenlensin diye attim bi tane.tek tek ugrasmayayim ozelden dedim.yuzumu gizledim o yuzden
Diğer resmi görmedimBi tane daha ekledim altına canım
bu aşık olma konusuna katılıyorum sanki yeni evlenmiş gibidir şuan eminimVaavvvvv süpersin doğru yoldasın resmen gençleşmişsin kocan sana tekrar aşık olacak kadının isyeyipte yapamadığı yoktur
hemen altında canımDiğer resmi görmedim
Şimdi akşam yemeği daha erken ve hafif atlatmaya bakıyorum işe yaradı diye düşünüyorumsenin menülerinde canım genel de çok güzel oluyor zaten yine başarılı bir menü
Aynı mesajın hemen altında canım.Diğer resmi görmedim
Benim kocamda 28 kilo verdi valla acaip çekici geliyor evliliğin o monoton hali olmadı onun bakışlarıda daha sıcak bakıyor üzerime titriyorbu aşık olma konusuna katılıyorum sanki yeni evlenmiş gibidir şuan eminim
Mutlaka sıkılıp yorulduğum oldu,kilo aldığım da ama pes etmeyip hemen toparlandım.müthiş gerçekten şimdi bende kendime dedim ben de yapabilirm diye peki hiç pes etmedinmi yorulmadın mı
Ben körleyecekmişim oldum galiba bi msjda iki resim var krem renkli ve siyah renkli altında açıklama olan diğer resmi görmüyorumAynı mesajın hemen altında canım.
teşekkürler bu arada
Benim en kilolu halim var ayyy kimse inanamıyor ben olduğuma hatta ben bile sanki o değilmişim gibi geliyorMutlaka sıkılıp yorulduğum oldu,kilo aldığım da ama pes etmeyip hemen toparlandım.
Sana tavsiyem şimdiden birkaç fotonu çek.Zayıfladığında böyle kolaj yaparsın çok motive ediyor.Ben hemen hemen her gün açıp bakıyorum kendi resimlerime
aynen çok şey değişti emin olabilirsiniz.pek kıskanç değildi eşim mesela ama kıskanmaya başladı zayıfladıktan sonrabu aşık olma konusuna katılıyorum sanki yeni evlenmiş gibidir şuan eminim
Yüzünü gizleyip at sende istersen resmini.Sorun olursa sıkıntı yok canım...Benim en kilolu halim var ayyy kimse inanamıyor ben olduğuma hatta ben bile sanki o değilmişim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?