- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.361
Ahh yavrum kiyamam ben ona yaaa.Rabbim insallah hayirli evlatlar verip guldursun yuzunu.sağol canım hız var evet
aynen kız kardeşim zaten uzun süre toparlayamadı kendini ve çok heveslenerek diktirmişti gelinliğini çok şen şakrak hareketli biridir kardeşim herşey içinde kaldı
bentomurcukkk tan daha yalnızım burda bana dair hiç bir akrabam yok bazen insan ağlamak ,dertleşmek için birine gitmek ister ama maalesef benim öyle bir şansım yok
Ya aslinda lahanalar kacamak gibi geldi bana.gereksiz mi olmus bilemedim ama tencerede gorunce insan dayanamiyor ki.güzel bir menü canım kaçamaksız afiyet olsun
Menumu vereyim D Deligonul783 M Melrin
Ve değerli arkadaşlarım
Sabah 8.30: 1 has. Yumurta
3 kuru kayısı
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 kase mercimek ç
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Aksam 16.00: 1 buçuk kase yarma çorba
Ara: Türk Kahvesi
3 litre su
Gunu hafif gecirmeye calistim cunku Aksam bebek görmeye gidecez eğer çok canım isterse bir şeyler yiyebilirim gelince yazarım arkadaşlar
@tevafuk55, D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Menümü anlatayım
06:45
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ
Ara (10:15)
Çeyrek elma
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara(15:30)
1 süt dilimi, 1 muz, avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:45)
1 kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Canim demekki sadece kese olusmus uzulme lutfen rabbim saglikli cocuklar versin insallah bir dahaki denemede yine hamile kalir aglama ne olur boyle seylere uzulmek iyi olmaz rabbim bilir de ona sigin tatlimkızlar kardeşimin kese bozulmuş tutunamamış bebek şimdi doktordan çıktı
Bizimle paylaş canım her zaman.. Kıyamam sana.. Zordur eminim. Arkadaşın yok mu çevrede iyi anlaştığın?
Ya aslinda lahanalar kacamak gibi geldi bana.gereksiz mi olmus bilemedim ama tencerede gorunce insan dayanamiyor ki.
Cocuk uyuyor benim simdi.uyudugu saate bakbabaannesi gec yatirmis oglen uykusuna.kv de de carsiya kadar indi. Oglan uyumasa cikar yururdum bende.bol su icicem bakalim.şiş gibiyim simdi.yarin arti olmam dimi
amin canım sağol iyi dileklerin için kendime kardeşime her şeye ağlar oldum artıkCanim demekki sadece kese olusmus uzulme lutfen rabbim saglikli cocuklar versin insallah bir dahaki denemede yine hamile kalir aglama ne olur boyle seylere uzulmek iyi olmaz rabbim bilir de ona sigin tatlim
Menu cok guzel buskivi fazla olmuz ama odul gunu bugun olsun afiyet olsun tatlimtomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
Kolay gelsin canim sana.eşin dondu mu pek bi keyifli gordum seniKızlar benim menüm gecikebilir. Misafir de var akşama yazamıyorum canlarım ama aklım sizde. Bol kaçamaklı bir gün oluyor bu aradaeksi olmadım ama çok sıkı bir hafta geçirdim belki de ondan reglim çok az oldu. Neysem yazıcam yine fırsat bulunca öpüldünüz
Menun cok iyi tatlim aksam hafif seyler ye afiyet olsunnMenumu vereyim D Deligonul783 M Melrin
Ve değerli arkadaşlarım
Sabah 8.30: 1 has. Yumurta
3 kuru kayısı
Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 kase mercimek ç
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Aksam 16.00: 1 buçuk kase yarma çorba
Ara: Türk Kahvesi
3 litre su
Gunu hafif gecirmeye calistim cunku Aksam bebek görmeye gidecez eğer çok canım isterse bir şeyler yiyebilirim gelince yazarım arkadaşlar
Bende de bikac kez oldu o durum.birinde kese olustu icinde embriyo yok.birinde embriyo olustu disinda kese yok.yani dedigin gibi saglikli olmayan kese atiyor kendini.duşugun bi ayagi icerde kalir derler.en kisa zamanda olacagina inaniyorum ben tekrar.bende hep dusuklerim sonrasi hamile kaldim.ama kan pihtilasmasindan kaybettim o ayri konuCanim demekki sadece kese olusmus uzulme lutfen rabbim saglikli cocuklar versin insallah bir dahaki denemede yine hamile kalir aglama ne olur boyle seylere uzulmek iyi olmaz rabbim bilir de ona sigin tatlim
Aslinda menun cok iyi sadece arada sikinti var sut dilimi muz ve kuruyemisten bir tanesi olsa super olurmustu afiyet olsun kuzumMenümü anlatayım
06:45
Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı yağ
Ara (10:15)
Çeyrek elma
Öğle (12:15)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara(15:30)
1 süt dilimi, 1 muz, avuç içi kuruyemiş
Akşam (16:45)
1 kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Ödüllük bi olay göremedim maşallah devaminciiitanesi
sabah 08.00
1 salatalik
1 domates
1 kk suzme peynir
1 kk dan az tulum peynir
1 adt etimek
ara 11.30
10 adet cig findik
1 hurma
oglen 14.00
1 adet yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
5 corba kasigi mercimek corbasi
Ispanakli yumurta ( 1 yumurtasi ile)
5 adet serce parmak kadar ince sarilmis karalahana sarmasi
ara (saati belli degil)
yogurt kuru
Hoşgeldin arkadaşım sen naptin nasılsın güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaslar ben geldiiiimmtomurcukkk masallah arkadasim ya supersin 72 lere dusmussun yeni arkadaslar katilmis herkese basarilar diliyorum bende miladin gunlugunde yazmaya basladim sizi de takip ediyorum hepinizi cok ozledim canlarim ekim2009 M Melrin angelina35
Hosgeldin canim.sevindim seni gordugume.nasilsin kilo durumlari nedir?Merhaba arkadaslar ben geldiiiimmtomurcukkk masallah arkadasim ya supersin 72 lere dusmussun yeni arkadaslar katilmis herkese basarilar diliyorum bende miladin gunlugunde yazmaya basladim sizi de takip ediyorum hepinizi cok ozledim canlarim ekim2009 M Melrin angelina35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?