Haydi Yine Yeniden...

sağol canım hız var evet
aynen kız kardeşim zaten uzun süre toparlayamadı kendini ve çok heveslenerek diktirmişti gelinliğini çok şen şakrak hareketli biridir kardeşim herşey içinde kaldı
Ahh yavrum kiyamam ben ona yaaa.Rabbim insallah hayirli evlatlar verip guldursun yuzunu.

ben tomurcukkk tan daha yalnızım burda bana dair hiç bir akrabam yok bazen insan ağlamak ,dertleşmek için birine gitmek ister ama maalesef benim öyle bir şansım yok

Bizimle paylaş canım her zaman.. Kıyamam sana.. Zordur eminim. Arkadaşın yok mu çevrede iyi anlaştığın?

güzel bir menü canım kaçamaksız afiyet olsun
Ya aslinda lahanalar kacamak gibi geldi bana.gereksiz mi olmus bilemedim ama tencerede gorunce insan dayanamiyor ki.
Cocuk uyuyor benim simdi.uyudugu saate bak babaannesi gec yatirmis oglen uykusuna.kv de de carsiya kadar indi. Oglan uyumasa cikar yururdum bende.bol su icicem bakalim.şiş gibiyim simdi.yarin arti olmam dimi

Kankim bi kaçamak yapsaydın ya hakkın senin.

Çok hafif atlatmışsın günü canım sen de bi kaçamak yapmalısın bence. Baya zayıf olmana rağmen iyi verdin canım maşallah.

Kızlar benim menüm gecikebilir. Misafir de var akşama yazamıyorum canlarım ama aklım sizde. Bol kaçamaklı bir gün oluyor bu arada eksi olmadım ama çok sıkı bir hafta geçirdim belki de ondan reglim çok az oldu. Neysem yazıcam yine fırsat bulunca öpüldünüz

kızlar kardeşimin kese bozulmuş tutunamamış bebek şimdi doktordan çıktı
Canim demekki sadece kese olusmus uzulme lutfen rabbim saglikli cocuklar versin insallah bir dahaki denemede yine hamile kalir aglama ne olur boyle seylere uzulmek iyi olmaz rabbim bilir de ona sigin tatlim

bence olmazsın lahana sarması çok ağır gelmiyor bana hemde küçük yani akşamki aran gibi bir şey

Canim demekki sadece kese olusmus uzulme lutfen rabbim saglikli cocuklar versin insallah bir dahaki denemede yine hamile kalir aglama ne olur boyle seylere uzulmek iyi olmaz rabbim bilir de ona sigin tatlim
amin canım sağol iyi dileklerin için kendime kardeşime her şeye ağlar oldum artık

Menu cok guzel buskivi fazla olmuz ama odul gunu bugun olsun afiyet olsun tatlim

Kolay gelsin canim sana.eşin dondu mu pek bi keyifli gordum seni

Menun cok iyi tatlim aksam hafif seyler ye afiyet olsunn

Bende de bikac kez oldu o durum.birinde kese olustu icinde embriyo yok.birinde embriyo olustu disinda kese yok.yani dedigin gibi saglikli olmayan kese atiyor kendini.duşugun bi ayagi icerde kalir derler.en kisa zamanda olacagina inaniyorum ben tekrar.bende hep dusuklerim sonrasi hamile kaldim.ama kan pihtilasmasindan kaybettim o ayri konu

Aslinda menun cok iyi sadece arada sikinti var sut dilimi muz ve kuruyemisten bir tanesi olsa super olurmustu afiyet olsun kuzum

Ödüllük bi olay göremedim maşallah devam

Hoşgeldin arkadaşım sen naptin nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…