Haydi Yine Yeniden...

Bende kacamak yaptin sandiydim hihhh kacamak falan yokki afiyet olsun fistik gayet iyi bir menuu

Hos geldin fistik kac kere profiline baktim nerelerdeydin kilon nasil ne durumda keyfin nasil cok ozledim seni anlatsana neler yaptin

Bende menumu vereyim hep sona kaliyorum sizleri okucam diye ekim2009 kankitom canom anenle vakit geciriyosun benide unutma fistigim sensiz ben ne yaparimm
Sabah ; 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay 12 00
Ara yesil cay cai 14 00
Yarim avuc leblebi
Aksam bir kepce tarhana corbasi 17 30
Bes tane kofte ceviz kadardi
Bes alti catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre
Anuu ne cok yemisimm

Ya kizlar sormayin kayinpederimi kaybettik..uzun sure kayinvalidede kaldik cenaze isleri mevlutler derken benim kilolar aldi basini gitti.. 1,5 ay once geldim evime 28 subatta tekrardan basladim eve geldigim de 109.7 yi gorunce şok gecirdim resmen..naaptin esra dedim yaa iki cocuk dogurdun dagildin gittin hemen toparlamaya basladim suan 101,7 kiloyum artik full motivasyonla devam edecem insallah tabi sizinde desteginizle

çok değil gülüm patatesi bir kaç çatal az yesen belki daha iyi olurdu sadece
suyu az içmişsin canom yatana kadar 1 litre daha iç böbreklerin rahat etsin demi

oooo bacım hoş geldin
başınız sağ olsun allah rahmet eylesin .. baya kalmışsın kv de
kilo olarak 1.5 ayda 8 kilo vermişsin bence muhteşem tam motivasyonla başlamışsın gerisi de gelir benden sana tam destek gülüm

süper menü bu hafta birinci olduğun halde sadece bisküvi sayısını az arttırmışsın o da erken saat zaten valla tebrikler kilo verdim diyip bırakmamışsın

menüye baktım anacım bu çok az olmuş diycektim ki bebek görmesine gidecekmişsin o zaman bişey demiyorum güzel menü afiyet olsun :))

afiyet şifa olsun gülüm barbunyayı bende çok severim birde güzel pişirebilsem (

rabbim daha ağırıyla sınamasın ailesine nasıl zordur rabbim sabırlarını arttırsın düşünmesi bile kafa derimi uyuşturdu şu an
gülüm kız kardeşime dua edin yazmıştın ya o zaman ben sadece rabbim hayırlısıysa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin demiştim hatırlarsan kardeşin çok üzülmesin bu onun sınanması rabbim bakıyor zorlukta ne yapıyoruz hala şükrediyor muyuz isyan mı ediyoruz
AYET: (Bakara-216)’’ Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''

gayet güzel sağlıklı olmuş menün afiyet olsun :)

Yok be çok değil tabi çatala gelen patates miktarın önemli, bence akşam ne yersen ye ekmek yeme gerisi benim açımdan sıkıntısız

Annen var ve sen bu kadar hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler

Güzel canım menun protein ağırlıklı

Başınız sağolsun canım

Sağol canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…