Haydi Yine Yeniden...

afferinnn bana demi sonunda totoşumu kaldırıp dışard yürüdüm :))))
2 gün yedim zaten dolmaları yeter artık :)))geri dikkat etmem lazım annem yemiyor musun dedi durdu kadıncağız acıkırsam çorba içerim yada yoğurt yerim anne diyince tamam kızım dedi ne desin :)

Su az gerisi harika canim

Basiniz sagolsun canim.Allah rahmet eylesin

Basiniz sagolsun canim yaa kiloda en son seni 98 99 hatirliyodum iyi vermissin sen cok azimlisin yine verirsin canim hosgeldin tekrar

Yok be çok değil tabi çatala gelen patates miktarın önemli, bence akşam ne yersen ye ekmek yeme gerisi benim açımdan sıkıntısız

Annen var ve sen bu kadar hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler
Cok degildi zaten kucuk catalla yedim patatesleri ekmek yemedigim aksam cok bulantim oluyo midem varya benim basimin belasi onun yuzunden yoksa tabiki yememek en iyisi ya agrir ya bulanir yada eksir ki kizartma eksitir migdemi o nedenle yedim canim kilolarda ondan gitmiyo iste

Menüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit

Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata

Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata

Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi

Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik

2,5 lt su

afiyet olsun gülüm bu gün herkese ödül serbest gün olsun denildi zaten ..o yüzden sadece şifa olsun enerji olsun diycem

Evet ikinci ara ve akşam iki dilim pizza fazla keşke bir dilim yeseydin an olan olmuş sıkıntı yok halledersin sen onu onun harici erken saat çok göze batmadi bende

ortağım bi tenem 2 gündür menüler hariç pek okuyamadım sen şimdi nasılsın kendini nasıl hissediyorsun tam geçti mi sıkıntın
Biraz daha iyiyi. Migdem kotuydu kac gundur bugun yine basladi sislik yapti kocaman oldu karnim sen nasilsin anneciginle neler yapiyosunuz

Evet ikinci ara ve akşam iki dilim pizza fazla keşke bir dilim yeseydin an olan olmuş sıkıntı yok halledersin sen onu onun harici erken saat çok göze batmadi bende

Pizzalar kare dilim canım avuçiçinden küçükler ince hamur. Bile isteye yedim o kadar aç yat gram vereme sinir oldum biraz aslında

Biraz daha iyiyi. Migdem kotuydu kac gundur bugun yine basladi sislik yapti kocaman oldu karnim sen nasilsin anneciginle neler yapiyosunuz
anneciğimin de böbrekleri de kendinden kum üretiyor onun içtiği bitkileri senin için not aldım onu baya rahatlatıyormuş çünkü
1 fincanlık miktar
mısır püskülü
kiraz sapı
ayva yaprağı
hepsinden birer tutam 5 dk kaynatıp 5. dk demlenmesini bekleyip içilecek günde 2 fincan içince baya iyi geliyormuş 3 fincan içince ağrı falan hiç bişey kalmıyor muş 15-20 gün içebilirsen daha iyi diyor annem
gündüz içmek daha iyi wc ye gece boyu kalkıp uykun kaçmasın diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…