- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.401
afferinnn bana demi sonunda totoşumu kaldırıp dışard yürüdüm :))))
Su az gerisi harika canimBende menumu vereyim hep sona kaliyorum sizleri okucam diyeekim2009 kankitom canom anenle vakit geciriyosun benide unutma fistigim sensiz ben ne yaparimm
Sabah ; 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay 12 00
Ara yesil cay cai 14 00
Yarim avuc leblebi
Aksam bir kepce tarhana corbasi 17 30
Bes tane kofte ceviz kadardi
Bes alti catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre
Anuu ne cok yemisimm
Basiniz sagolsun canim.Allah rahmet eylesinYa kizlar sormayin kayinpederimi kaybettik..uzun sure kayinvalidede kaldik cenaze isleri mevlutler derken benim kilolar aldi basini gitti.. 1,5 ay once geldim evime 28 subatta tekrardan basladim eve geldigim de 109.7 yi gorunce şok gecirdim resmen..naaptin esra dedim yaa iki cocuk dogurdun dagildin gittin hemen toparlamaya basladim suan 101,7 kiloyum artik full motivasyonla devam edecem insallah tabi sizinde desteginizle
Basiniz sagolsun canim yaa kiloda en son seni 98 99 hatirliyodum iyi vermissin sen cok azimlisin yine verirsin canim hosgeldin tekrarYa kizlar sormayin kayinpederimi kaybettik..uzun sure kayinvalidede kaldik cenaze isleri mevlutler derken benim kilolar aldi basini gitti.. 1,5 ay once geldim evime 28 subatta tekrardan basladim eve geldigim de 109.7 yi gorunce şok gecirdim resmen..naaptin esra dedim yaa iki cocuk dogurdun dagildin gittin hemen toparlamaya basladim suan 101,7 kiloyum artik full motivasyonla devam edecem insallah tabi sizinde desteginizle
Cok iyi cnm.istah gitmis yine anlasilan.su ne kadar ictinangelina35 ve fıstıklar
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
Harika her zamanki gibi az oz gitsin kilolar dimi tatlimangelina35 ve fıstıklar
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
Cok degildi zaten kucuk catalla yedim patatesleri ekmek yemedigim aksam cok bulantim oluyo midem varya benim basimin belasi onun yuzunden yoksa tabiki yememek en iyisi ya agrir ya bulanir yada eksir ki kizartma eksitir migdemi o nedenle yedim canim kilolarda ondan gitmiyo isteYok be çok değil tabi çatala gelen patates miktarın önemli, bence akşam ne yersen ye ekmek yeme gerisi benim açımdan sıkıntısız
Annen var ve sen bu kadar hafif atlatmayı başarmışsın tebrikler
Ooo o su iki litre oldu bile dahada icerimm maglum kofte yakiyo insaniSu az gerisi harika canim
2 lt reyi geçmiştir yatana kadar 1 lt re daha içerim büyük ihtimal dilimin yanları yine tuzlu yemişim gibi hissettiriyorCok iyi cnm.istah gitmis yine anlasilan.su ne kadar ictin
ortağım bi tenem 2 gündür menüler hariç pek okuyamadım sen şimdi nasılsın kendini nasıl hissediyorsun tam geçti mi sıkıntınHarika her zamanki gibi az oz gitsin kilolar dimi tatlim
Var ama yinede öyle anlatacağım kadar yakın görmüyorum bir gün karşıma çıkarmı bu anlattıklarım diye düşünüyorum
teşekkürler canım
Kolay gelsin canim sana.eşin dondu mu pek bi keyifli gordum seni
Ohh gözün aydın fazla ozletmeden kendini geliyor demekkiYarın geçicem eve canım işi kısa sürdü eşimin dönüyo :)
afiyet olsun gülüm bu gün herkese ödül serbest gün olsun denildi zaten ..o yüzden sadece şifa olsun enerji olsun diycemMenüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit
Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata
Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi
Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik
2,5 lt su
Evet ikinci ara ve akşam iki dilim pizza fazla keşke bir dilim yeseydin an olan olmuş sıkıntı yok halledersin sen onu onun harici erken saat çok göze batmadi bendeMenüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit
Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata
Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi
Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik
2,5 lt su
Biraz daha iyiyi. Migdem kotuydu kac gundur bugun yine basladi sislik yapti kocaman oldu karnim sen nasilsin anneciginle neler yapiyosunuzortağım bi tenem 2 gündür menüler hariç pek okuyamadım sen şimdi nasılsın kendini nasıl hissediyorsun tam geçti mi sıkıntın
Evet ikinci ara ve akşam iki dilim pizza fazla keşke bir dilim yeseydin an olan olmuş sıkıntı yok halledersin sen onu onun harici erken saat çok göze batmadi bende
anneciğimin de böbrekleri de kendinden kum üretiyor onun içtiği bitkileri senin için not aldım onu baya rahatlatıyormuş çünküBiraz daha iyiyi. Migdem kotuydu kac gundur bugun yine basladi sislik yapti kocaman oldu karnim sen nasilsin anneciginle neler yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?