- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.421
Odul gunu olmus canim evine gecinceyine toparlarsin kiz senin adini cig kofte guzeli koycam yine menude cig kofte var ayy saka bi yana cok severim esimde pek guzel yapar afiyet olsun gulumMenüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit
Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata
Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi
Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik
2,5 lt su
Bu yazdiklarinin hepsi var bende canim yaparim hem odemimde gider mutlaka deniycem cani. Ellerinden operim anneciginin saolsun ...anneciğimin de böbrekleri de kendinden kum üretiyor onun içtiği bitkileri senin için not aldım onu baya rahatlatıyormuş çünkü
1 fincanlık miktar
mısır püskülü
kiraz sapı
ayva yaprağı
hepsinden birer tutam 5 dk kaynatıp 5. dk demlenmesini bekleyip içilecek günde 2 fincan içince baya iyi geliyormuş 3 fincan içince ağrı falan hiç bişey kalmıyor muş 15-20 gün içebilirsen daha iyi diyor annem
gündüz içmek daha iyi wc ye gece boyu kalkıp uykun kaçmasın diye :)))
Odul gunu olmus canim evine gecinceyine toparlarsin kiz senin adini cig kofte guzeli koycam yine menude cig kofte var ayy saka bi yana cok severim esimde pek guzel yapar afiyet olsun gulum
inciiitanesi
sabah 08.00
1 salatalik
1 domates
1 kk suzme peynir
1 kk dan az tulum peynir
1 adt etimek
ara 11.30
10 adet cig findik
1 hurma
oglen 14.00
1 adet yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
5 corba kasigi mercimek corbasi
Ispanakli yumurta ( 1 yumurtasi ile)
5 adet serce parmak kadar ince sarilmis karalahana sarmasi
ara (saati belli degil)
yogurt kuru
Bende menumu vereyim hep sona kaliyorum sizleri okucam diyeekim2009 kankitom canom anenle vakit geciriyosun benide unutma fistigim sensiz ben ne yaparimm
Sabah ; 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay 12 00
Ara yesil cay cai 14 00
Yarim avuc leblebi
Aksam bir kepce tarhana corbasi 17 30
Bes tane kofte ceviz kadardi
Bes alti catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre
Anuu ne cok yemisimm
angelina35 ve fıstıklar
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
ne güzelll eşin yapabiliyormuş benim ki yapama zaten sevmez de ben çoook severim ama çiğ köfte olsa da yesek :))Odul gunu olmus canim evine gecinceyine toparlarsin kiz senin adini cig kofte guzeli koycam yine menude cig kofte var ayy saka bi yana cok severim esimde pek guzel yapar afiyet olsun gulum
inşallah şifa olur gülümBu yazdiklarinin hepsi var bende canim yaparim hem odemimde gider mutlaka deniycem cani. Ellerinden operim anneciginin saolsun ...
Sağol canım bazen en mutlu gün diye toplaniyorsun ama bilmeden biz cenaze için o kadar kalabalığı bir araya toplamisiz rabbim mekanlarını cennet etsininciiitanesi bu arada yeni okudum tatlım çok geçmiş olsun kardeşine
Amca çocuklarını da okudum başınız sağolsun ne kadar üzücü bir durumben de 2010 da trafik kazası geçirdim hayatımız pamuk ipliğine bağlı gibi. Saniyelik oluyo herşey
Aynen canım eşim le girdiğim iddiaya son 10 kilo ama ben birakmiyacagim tabiki buraya size çok alıştım resmenCanım hiç kaçamak yok yine kararlısın maşallah :) yaş fındık nerden geldi? :)
Bence hiçte çok yememişsin canım benim menüye bakarak çok iyi :)
Gayet başarılı bir menü olmuş canım cacıkta iyi fikir ya hem de doyurucu.
inciiitanesi canım senin menüyü alıntılayamadım ama her zamanki gibi güzel menü çıkarmışsın. Bilezik daha yakın artık :)
Ohh afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben büyük dilim diye düşünmüştümPizzalar kare dilim canım avuçiçinden küçükler ince hamur. Bile isteye yedim o kadar aç yat gram vereme sinir oldum biraz aslında
Saol canim tesekkur ederimBaşınız sağolsun canım
Aleykum selam ay ne guzel ana kiz sohbet edersiniz siz simdi ...valla sana cok iyi oldu annenin gelmesi doping gibi biseh oldu sen artik bu mutlulukla ne kilolar verirsin canim beniminşallah şifa olur gülüm
annem de sana selam söyledi :)))
Ödül günü öld için problem yok afiyet olsun canim.Menüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit
Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata
Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi
Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik
2,5 lt su
Canim allah rahmet eylesin amca ogullarina kafer iste bilemezsinki rabbim oyle nasip etmis elden ne gelir cok uzuldum ....Sağol canım bazen en mutlu gün diye toplaniyorsun ama bilmeden biz cenaze için o kadar kalabalığı bir araya toplamisiz rabbim mekanlarını cennet etsin
Sana da çok geçmiş olsun canım
Neler yedin cok merak ettim simdiÖdül günü öld için problem yok afiyet olsun canim.
Bende arkadasta iyi ödül yaptım zaten masada 5 çeşit vardı hepsinden birer tane yedimüstelik salata da yoktu
sabahtan uyuyana kadar çene çalıyoruz valla :)))Aleykum selam ay ne guzel ana kiz sohbet edersiniz siz simdi ...valla sana cok iyi oldu annenin gelmesi doping gibi biseh oldu sen artik bu mutlulukla ne kilolar verirsin canim benim
hımm ne mamalar yedinÖdül günü öld için problem yok afiyet olsun canim.
Bende arkadasta iyi ödül yaptım zaten masada 5 çeşit vardı hepsinden birer tane yedimüstelik salata da yoktu
canım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandımNeler yedin cok merak ettim simdi
hahahaha ben de aynını sordum sen de yazmışsın zaten :))Neler yedin cok merak ettim simdi
bana da yakalandın hihihihihihicanım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandımsöylim bari, bir börek çeyrek patatesli pide 8 tane falan yaprak sarma bir dilim de kremalı bi pasta vardı
bu hafta bu yediklerimi ancak veririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?