Haydi Yine Yeniden...

Odul gunu olmus canim evine gecinceyine toparlarsin kiz senin adini cig kofte guzeli koycam yine menude cig kofte var ayy saka bi yana cok severim esimde pek guzel yapar afiyet olsun gulum

Bu yazdiklarinin hepsi var bende canim yaparim hem odemimde gider mutlaka deniycem cani. Ellerinden operim anneciginin saolsun ...

Odul gunu olmus canim evine gecinceyine toparlarsin kiz senin adini cig kofte guzeli koycam yine menude cig kofte var ayy saka bi yana cok severim esimde pek guzel yapar afiyet olsun gulum

Hehe sağol gülüm herkesi alıştırdım çiğköfteye her sofrada oluyo nerdeyse

Canım hiç kaçamak yok yine kararlısın maşallah :) yaş fındık nerden geldi? :)

Bence hiçte çok yememişsin canım benim menüye bakarak çok iyi :)

Gayet başarılı bir menü olmuş canım cacıkta iyi fikir ya hem de doyurucu.

inciiitanesi canım senin menüyü alıntılayamadım ama her zamanki gibi güzel menü çıkarmışsın. Bilezik daha yakın artık :)

ne güzelll eşin yapabiliyormuş benim ki yapama zaten sevmez de ben çoook severim ama çiğ köfte olsa da yesek :))

Sağol canım bazen en mutlu gün diye toplaniyorsun ama bilmeden biz cenaze için o kadar kalabalığı bir araya toplamisiz rabbim mekanlarını cennet etsin
Sana da çok geçmiş olsun canım

Aynen canım eşim le girdiğim iddiaya son 10 kilo ama ben birakmiyacagim tabiki buraya size çok alıştım resmen

Ödül günü öld için problem yok afiyet olsun canim.
Bende arkadasta iyi ödül yaptım zaten masada 5 çeşit vardı hepsinden birer tane yedim üstelik salata da yoktu

Sağol canım bazen en mutlu gün diye toplaniyorsun ama bilmeden biz cenaze için o kadar kalabalığı bir araya toplamisiz rabbim mekanlarını cennet etsin
Sana da çok geçmiş olsun canım
Canim allah rahmet eylesin amca ogullarina kafer iste bilemezsinki rabbim oyle nasip etmis elden ne gelir cok uzuldum ....

Aleykum selam ay ne guzel ana kiz sohbet edersiniz siz simdi ...valla sana cok iyi oldu annenin gelmesi doping gibi biseh oldu sen artik bu mutlulukla ne kilolar verirsin canim benim
sabahtan uyuyana kadar çene çalıyoruz valla :)))
annem gojjy bery yiyor sabahları üstüne sıcak su içiyor bana yarın sende ye bi dene bakalım işe yarar belki dedi bende yarın yiyim bi bakıyım bir kaç gün etkisi olacak mı

Neler yedin cok merak ettim simdi
canım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandım söylim bari, bir börek çeyrek patatesli pide 8 tane falan yaprak sarma bir dilim de kremalı bi pasta vardı
bu hafta bu yediklerimi ancak veririm herhalde

Neler yedin cok merak ettim simdi
hahahaha ben de aynını sordum sen de yazmışsın zaten :))
benim canım çiğ köfte çekti yarın kısır yapıp yiycem büyük ihtimal şimdide pul biberli limonlu yoğurt yiyorum annem pul biberini bile getirmiş o yedi yatmaya gitti ben azcık daha durayım size bakayım diye bekledim yoğurt ılınsın ben sonra yerim anne dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…