- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.441
Canim 9 olmuştur kesin çünkü 8 de gittik. Bugunde iyi verince iki haftadirda ciss yapmayinca coştum sanırımbana da yakalandın hihihihihihi
saat kaçta yedin ki
iyide gülüm zaten gündüzü çok hafif tutmuştun aç hissederken de yemişsin yarın akşama kadar sen bunu teleafi edersin ki zatenCanim 9 olmuştur kesin çünkü 8 de gittik. Bugunde iyi verince iki haftadirda ciss yapmayinca coştum sanırımama pişman değilim kendimi buna sartlamistim zaten o yüzden de aç hissediyordum
Ayy ne guzel yoldas oldu sana.hem guzel motive ediyor hem yuruyus yapmissiniz.harika oldu gelmesi canim.ellerinden operim.Allah basinizdan eksik etmesinsabahtan uyuyana kadar çene çalıyoruz valla :)))
annem gojjy bery yiyor sabahları üstüne sıcak su içiyor bana yarın sende ye bi dene bakalım işe yarar belki dedi bende yarın yiyim bi bakıyım bir kaç gün etkisi olacak mı
Ben o yediklerimi var yaaa parça pinçik edecem. Girdiklerine gireceklerine pişman olacaklariyide gülüm zaten gündüzü çok hafif tutmuştun aç hissederken de yemişsin yarın akşama kadar sen bunu teleafi edersin ki zaten
amin cümlemizinkini gülümAyy ne guzel yoldas oldu sana.hem guzel motive ediyor hem yuruyus yapmissiniz.harika oldu gelmesi canim.ellerinden operim.Allah basinizdan eksik etmesin
Gonlunce yemissin ne guzel.odul gunu dedigin boyle olur.sen zaten yarindan itibaren dengeler toparlarsin canim.Menüm gecikti canlarım zaten bi sürü kaçamak oldu yazayım yine de:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (10:00)
1,5 yumurta tavada, peynir, kahvaltı sos, 1 dilim salam, 1 dilim cheddar, çay kaşığı reçel, çay, yarım simit
Ara (13:00)
form çayı, avuçiçi fındık ceviz, 2 dilim çikolata
Öğle (15:00)
1 kepçe mercimek, 5-6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata
Ara (17:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 bitter, 2-3 fıstık, 1 burçak bisküvi
Akşam (19:30 gibi)
1 parça şinitzel, 2 küçük dilim ev pizzası, 2 çiğ köfte, yeşillik
2,5 lt su
hay yaradanına kurban yürü beee dişi panterim kim tutar seni heyyttttBen o yediklerimi var yaaa parça pinçik edecem. Girdiklerine gireceklerine pişman olacaklar
Canim harika bir menü kacamaksiz ve süperinciiitanesi
sabah 08.00
1 salatalik
1 domates
1 kk suzme peynir
1 kk dan az tulum peynir
1 adt etimek
ara 11.30
10 adet cig findik
1 hurma
oglen 14.00
1 adet yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
5 corba kasigi mercimek corbasi
Ispanakli yumurta ( 1 yumurtasi ile)
5 adet serce parmak kadar ince sarilmis karalahana sarmasi
ara (saati belli degil)
yogurt kuru
Canim sadece akşam patates öld için ekmek biraz fazla olmuş olmayabilirdi de. Ama benim menunun yanında ak kaşık misali süperBende menumu vereyim hep sona kaliyorum sizleri okucam diyeekim2009 kankitom canom anenle vakit geciriyosun benide unutma fistigim sensiz ben ne yaparimm
Sabah ; 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay 12 00
Ara yesil cay cai 14 00
Yarim avuc leblebi
Aksam bir kepce tarhana corbasi 17 30
Bes tane kofte ceviz kadardi
Bes alti catal patates kizartmasi
Bir dilim ekmek
Su 1, 5 litre
Anuu ne cok yemisimm
Canim bir başladın pir başladın maşallah. Menulerin süperangelina35 ve fıstıklar
sabah 8:00
yağsız tost
3 çeri domates
1 küçük salaralık
öğle 12:20
1 hurma
yarım kase çilek
16 :50
sıcak süte nescafe
18:40
1 kase karnıbahar çorbası
1.5 kase cacık
Ohh afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben büyük dilim diye düşünmüştüm
canım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandımsöylim bari, bir börek çeyrek patatesli pide 8 tane falan yaprak sarma bir dilim de kremalı bi pasta vardı
bu hafta bu yediklerimi ancak veririm herhalde
Gonlunce yemissin ne guzel.odul gunu dedigin boyle olur.sen zaten yarindan itibaren dengeler toparlarsin canim.
Findiklari sormussun normal kabuklu findik.esimin anneannesinin ufak bi findik bahcesi var ordan toplamisti gecen sene.bende kirip yanima aldim biraz.ara ogun olsun diye.çig kavrulmamis findik yani
Yarin telafi edersin sikma canini afiyet olsun ....canım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandımsöylim bari, bir börek çeyrek patatesli pide 8 tane falan yaprak sarma bir dilim de kremalı bi pasta vardı
bu hafta bu yediklerimi ancak veririm herhalde
bende bayilirim yas findik ve cevize canim.hakkaten super lezzetli.Anladım kuzum kırıp yedin. Ben de diyorum fındıklar daha yeni çıkıyo nasıl yaş fındık yiyo bu kızzaten imkanı yok kafam geç bastı. Bizim de fındık var da ordan biliyorum. İlk toplandığında yapraklı oluyo kurutmadan önceki hali yaş fındık bayılırım. Yaş cevize de bayılırım. Fazlası da cırcır yapar
benim oğlan sanki doğma büyüme karadenizli çok sever yaş fındığı tadı bile olmuyor ama yine de çok severbende bayilirim yas findik ve cevize canim.hakkaten super lezzetli.
Evet fazlasi fena
Benimde kız kardeşim çok sever.Çıksa da yesek artıkbenim oğlan sanki doğma büyüme karadenizli çok sever yaş fındığı tadı bile olmuyor ama yine de çok sever
Benimde kız kardeşim çok sever.Çıksa da yesek artıkCırcır yapar da belki biraz daha kilo verdirir
Benimde kız kardeşim çok sever.Çıksa da yesek artıkCırcır yapar da belki biraz daha kilo verdirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?