Haydi Yine Yeniden...

bana da yakalandın hihihihihihi
saat kaçta yedin ki
Canim 9 olmuştur kesin çünkü 8 de gittik. Bugunde iyi verince iki haftadirda ciss yapmayinca coştum sanırım ama pişman değilim kendimi buna sartlamistim zaten o yüzden de aç hissediyordum

Canim 9 olmuştur kesin çünkü 8 de gittik. Bugunde iyi verince iki haftadirda ciss yapmayinca coştum sanırım ama pişman değilim kendimi buna sartlamistim zaten o yüzden de aç hissediyordum
iyide gülüm zaten gündüzü çok hafif tutmuştun aç hissederken de yemişsin yarın akşama kadar sen bunu teleafi edersin ki zaten

Ayy ne guzel yoldas oldu sana.hem guzel motive ediyor hem yuruyus yapmissiniz.harika oldu gelmesi canim.ellerinden operim.Allah basinizdan eksik etmesin

iyide gülüm zaten gündüzü çok hafif tutmuştun aç hissederken de yemişsin yarın akşama kadar sen bunu teleafi edersin ki zaten
Ben o yediklerimi var yaaa parça pinçik edecem. Girdiklerine gireceklerine pişman olacaklar

Ayy ne guzel yoldas oldu sana.hem guzel motive ediyor hem yuruyus yapmissiniz.harika oldu gelmesi canim.ellerinden operim.Allah basinizdan eksik etmesin
amin cümlemizinkini gülüm
ben aile içi liste yaptım haftada 2 kere bana kilo bildirimi yapıyorlardı annem baya gaza gelmiş gojy çileğiyle 10 şubattan beri 2.5 kilo kadar verdi zaten kız kardeşimin kazasından dolayı 2 aydır onda evden hiç çıkmayınca birde tatlılar gece geç saatleri çerez v.s. derken kilo almıştı baya eşimde annele çıkar yürürsünüz diyip duruyordu hava güzel olsun her gün çıkıcaz akşam da üşümezsek çıkıcaz inşallah ikimizde zayıflarız bel fıtıklı ana kız mecburen vermemiz lazım bu ağırlıkları

Gonlunce yemissin ne guzel.odul gunu dedigin boyle olur.sen zaten yarindan itibaren dengeler toparlarsin canim.
Findiklari sormussun normal kabuklu findik.esimin anneannesinin ufak bi findik bahcesi var ordan toplamisti gecen sene.bende kirip yanima aldim biraz.ara ogun olsun diye.çig kavrulmamis findik yani

Canim harika bir menü kacamaksiz ve süper afiyet olsun..
Canim sadece akşam patates öld için ekmek biraz fazla olmuş olmayabilirdi de. Ama benim menunun yanında ak kaşık misali süper
Canim bir başladın pir başladın maşallah. Menulerin süper

Ohh afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben büyük dilim diye düşünmüştüm

Yok bebeğim o kadar çok yiyecek mide kalmadı inanki. Kaçamakları bile az az yapıyorum. Mide küçüldü istesem de eskisi gibi yiyemiyorum. Küçücük iki dilimdi. Ev pizzası

canım üstü kapalı söyliyim dedim sana yakalandım söylim bari, bir börek çeyrek patatesli pide 8 tane falan yaprak sarma bir dilim de kremalı bi pasta vardı
bu hafta bu yediklerimi ancak veririm herhalde

Ohhh afiyet olsun sen verirsin kankim hiç şüphem yok. Böyle bi ödül hakkındı.

Anladım kuzum kırıp yedin. Ben de diyorum fındıklar daha yeni çıkıyo nasıl yaş fındık yiyo bu kız zaten imkanı yok kafam geç bastı. Bizim de fındık var da ordan biliyorum. İlk toplandığında yapraklı oluyo kurutmadan önceki hali yaş fındık bayılırım. Yaş cevize de bayılırım. Fazlası da cırcır yapar

bende bayilirim yas findik ve cevize canim.hakkaten super lezzetli.
Evet fazlasi fena

Benimde kız kardeşim çok sever.Çıksa da yesek artık Cırcır yapar da belki biraz daha kilo verdirir

kaç gündür çayla 2-3 kuru kayısı yiyorum arada atıştırıyorum yine 2 gündür karnımdan acayip sesler geliyor ama sadece ses
kuru gürültü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…