Haydi Yine Yeniden...

ay kızlar o kadar sabah sabah canım sıkıldı ki anlatamam
iş yerinde ustanın hatası ama bana kalıyor ihale
usta bana paketteki ürünleri söyler ben faturasını keser sevk ederim
müşteriye fatura başka ürün başka gitmiş müşteride faturaya güvenerek ki ilk olan hata kendi üretimini ona göre ayarlamış felan filan derken tabi sıkıntı büyük usta hatasını kabul etmiyor neyse patron ben de şaşırdım nasıl olur böyle bir şey dedi müşteriye ama birazcık bana karşı tavrı değişti tabi bir gün gecikmelide olsa ürünü halletmeye çalışıyoruz ama benim canımın sıkıldığı ile kaldım

Usta neden dogru urunu soyledigini iddia ediyor peki.ne malum onun baska urun adi vermedigi..ne sinir bozucu bir durum.guvenlik kamerasi falan var mi gorebilecegin koydugu urune baksaniz.
Ben burda oyle bir durum yasandiginda hemen kameralari actiriyorum ve izliyoruz ortaya cikiyor olay her neyse

var kamera da ben kendimi biliyorum patronda zaten biliyor sadece müşteri zor durumda kaldı diye biraz surat astı olan olmuş dedi aşırı bir tepki vermedi ama ben böyle yanlışlık olduğu zaman çok üzülüyorum neden oluyor diye

İnsanlık halidir canım.Hepimiz hata yapabiliriz ama ustanin kendinden emin konuşması olmamış.
Patondur elbet surat asar ama geçer meral etme

inciiitanesi can sıkıcı bir durum tatlım ama takma bu kadar kafaya olur böyle şeyler. Ama sessizde kalma. Patronuna anlat durumu. Anlık bir tavırdır sen sıkma canını elbette geçer.
angelina35 Hamd olsun canım sen nasılsın? Maşallah keyfin yerinde galiba. Çok sevindim. Allah daha iyi etsin.

Selam kızlar, ya varya uzun süredir bu kadar hamur işi yemedigimden midir nedir dün akşamdan beri gazdan ölüyorum. daha da kendime bu kötülüğü yapmam artımda cabasi suyu içtim kiraz sapı içtim 5 li çay icecem şimdi de. Ama wc ye cikamadan olmayacak sanırım..

Cok sukur iyiyim canim kahvalti yaptik oglusun cigliklarini dinliyorum satranc oynuyor babasiyla yenilgiye tahamulu yok sinirlenip duruyo ben mat degelimm diye bagiriyoo ....

aynen wc çıkmadan olmaz zaten benimde en büyük sorunum wc

Uzun zamandir hafif yedigin icin dokunmus olabilir canim yesil cay falan ic olmadi form cay ic canim gecmis olsun

inciiitanesi canim sabah sabah canin sikilmis neyse patron acik surat asar sonra gecer bazen su yaptigi hatayi kabul etmeyen insanlar varya acayip gicik oluyorum bundan sonra daha temkinli davran canim bir hata yuzunden sen de suclu olmussun sucun yokken calismakta cok zor yaa allah yardim etsin hepinize

aynen canım geçti patronun suratı da
öyle olacak artık daha dikkat edeceğim
sadece sabah sabah güne kötü başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…