Haydi Yine Yeniden...

Kiraz sapı rahatlatır canım.Biraz da yürüyüş yaparsan süper olur

Cok sukur iyiyim canim kahvalti yaptik oglusun cigliklarini dinliyorum satranc oynuyor babasiyla yenilgiye tahamulu yok sinirlenip duruyo ben mat degelimm diye bagiriyoo ....

Hehe maşallah yaa benimki de büyüse birazcık daha :) şimdilik sadece atçılık falan oynuyo babasıyla

Hem geç yemek hem hamur yemek yapar canım çok normal. Biraz hareket bir de wc çıkarsan gider.

Bende dünkü karalahananın etkisiyle bugün wc ye çıktım ve karnım dümdüz.
Regl de söküldü bol su içiyorum.Bu hafta süper gidiyor çok şükür

Bende geçen hafta bi başladım ama bu hafta havalar yağmurlu ve soğuk..
Ben hamile kalmadan önce 103 kiloydum.Aralık 15 te diyete başlayıp şubat 15 e kadar 83 e düşmüştüm ve hemen hamile kalmıştım.Ve her gün kar yağmur çamur demeden yürümüştüm.Aslında bahaneleri kendimiz üretiyoruz bi yerde canım.
Sonra çocuk oldu ve kiloyu geri aldım o ayrı konu tabii :)

aha benim 2 kilom mu var anne olmama çok az kalmış desene

Yani zaten senin azmine diyecek yok maşallah. 40 küsür kiloyu nasıl verdin hiç yılmadın mi hep spor yaptın mi mesela.

Yani zaten senin azmine diyecek yok maşallah. 40 küsür kiloyu nasıl verdin hiç yılmadın mi hep spor yaptın mi mesela.
Yok canım.hamilelik öncesi demin yazdığım muhabbeti diyet + günde 1 saat yürüyüşle verdim.
Doğumdan sonra ilk zamanlar yürüdüm hergün.117 den 90 a düşene kadar falan.Sonraki 20 kiloyu sırf diyetle veriyorum işte menülerim de az çok tanıdınız artık bu şekildeydi.çok abartmayıp kontrolü hiç elden bırakmadım

valla çok güzel canım ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…