- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.481
Kiraz sapı rahatlatır canım.Biraz da yürüyüş yaparsan süper olurSelam kızlar, ya varya uzun süredir bu kadar hamur işi yemedigimden midir nedir dün akşamdan beri gazdan ölüyorum. daha da kendime bu kötülüğü yapmam artımda cabasisuyu içtim kiraz sapı içtim 5 li çay icecem şimdi de. Ama wc ye cikamadan olmayacak sanırım..
Cok sukur iyiyim canim kahvalti yaptik oglusun cigliklarini dinliyorum satranc oynuyor babasiyla yenilgiye tahamulu yok sinirlenip duruyo ben mat degelimm diye bagiriyoo ....
Selam kızlar, ya varya uzun süredir bu kadar hamur işi yemedigimden midir nedir dün akşamdan beri gazdan ölüyorum. daha da kendime bu kötülüğü yapmam artımda cabasisuyu içtim kiraz sapı içtim 5 li çay icecem şimdi de. Ama wc ye cikamadan olmayacak sanırım..
oh ne güzel bu hafta benim durgun gibi senin eksilerinle süper olur canımBende dünkü karalahananın etkisiyle bugün wc ye çıktım ve karnım dümdüz.
Regl de söküldü bol su içiyorum.Bu hafta süper gidiyor çok şükür
Maşallah canım darısı banaBende dünkü karalahananın etkisiyle bugün wc ye çıktım ve karnım dümdüz.
Regl de söküldü bol su içiyorum.Bu hafta süper gidiyor çok şükür
İnşallah canım.Ben akşamları yarım saat kadar yürümeye de başladım ufaktanMaşallah canım darısı bana
Bende geçen hafta bi başladım ama bu hafta havalar yağmurlu ve soğuk..İnşallah canım.Ben akşamları yarım saat kadar yürümeye de başladım ufaktan
Ben hamile kalmadan önce 103 kiloydum.Aralık 15 te diyete başlayıp şubat 15 e kadar 83 e düşmüştüm ve hemen hamile kalmıştım.Ve her gün kar yağmur çamur demeden yürümüştüm.Aslında bahaneleri kendimiz üretiyoruz bi yerde canım.Bende geçen hafta bi başladım ama bu hafta havalar yağmurlu ve soğuk..
Ben hamile kalmadan önce 103 kiloydum.Aralık 15 te diyete başlayıp şubat 15 e kadar 83 e düşmüştüm ve hemen hamile kalmıştım.Ve her gün kar yağmur çamur demeden yürümüştüm.Aslında bahaneleri kendimiz üretiyoruz bi yerde canım.
Sonra çocuk oldu ve kiloyu geri aldım o ayrı konu tabii :)
Valla olmaz diye bişey yokaha benim 2 kilom mu var anne olmama çok az kalmış desene
Valla olmaz diye bişey yokAllah'ın işine bak sen.Bide önümüzdeki ay hamileyim diyo musun.Bu kadar benzeriz yani birbirimizle
Yani zaten senin azmine diyecek yok maşallah. 40 küsür kiloyu nasıl verdin hiç yılmadın mi hep spor yaptın mi mesela.Ben hamile kalmadan önce 103 kiloydum.Aralık 15 te diyete başlayıp şubat 15 e kadar 83 e düşmüştüm ve hemen hamile kalmıştım.Ve her gün kar yağmur çamur demeden yürümüştüm.Aslında bahaneleri kendimiz üretiyoruz bi yerde canım.
Sonra çocuk oldu ve kiloyu geri aldım o ayrı konu tabii :)
Sen iki kiloyu bir haftada veriyorsun zaten maşallahaha benim 2 kilom mu var anne olmama çok az kalmış desene
Sen iki kiloyu bir haftada veriyorsun zaten maşallahbi hafta sonra olurmuş oo bayram yaparız burada
Zaten öyle de yapmak gerek,hayatı tii ye alacaksın bazen canımaynen bende onu yazdım sonra geri sildim ne yapayım artık dalga geçiyom kendimle
Önümüzdeki günlerde yumurtlama tarihin gelir.İyi değerlendirin bu ayıvalla keşke ama ...... aynen bayram yaparız
Önümüzdeki günlerde yumurtlama tarihin gelir.İyi değerlendirin bu ayı
Yok canım.hamilelik öncesi demin yazdığım muhabbeti diyet + günde 1 saat yürüyüşle verdim.Yani zaten senin azmine diyecek yok maşallah. 40 küsür kiloyu nasıl verdin hiç yılmadın mi hep spor yaptın mi mesela.
Yok canım.hamilelik öncesi demin yazdığım muhabbeti diyet + günde 1 saat yürüyüşle verdim.
Doğumdan sonra ilk zamanlar yürüdüm hergün.117 den 90 a düşene kadar falan.Sonraki 20 kiloyu sırf diyetle veriyorum işte menülerim de az çok tanıdınız artık bu şekildeydi.çok abartmayıp kontrolü hiç elden bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?