Haydi Yine Yeniden...

vayy makarnacılar muhabbetin güzelliğine bakın helee
yemeği koydum ocağa yarım saate işi biter dışarı yürüyüşe gideriz dedim hava kapadı şansa açılacak gibi de görünmüyor

ne güzel yürüyün valla ben de bir başlayabilsem inşallah pazertesi başlarım diyom kaynanamlar hafta sonu giderse

Süpersin canım amacına ulasmissin ama. Tebrik ederim

vayy makarnacılar muhabbetin güzelliğine bakın helee
yemeği koydum ocağa yarım saate işi biter dışarı yürüyüşe gideriz dedim hava kapadı şansa açılacak gibi de görünmüyor
açılmasın siz yine de gidin.
ben yağmur yağsa da çıkıcam artık.şeker değilim ya eriyeceğim diyorum ve yürüyüşe devam

sağol canım ya valla benim derdim herkesi gerdi kusura bakmayın artık
o kadar yazdıklarımıza bu mu denir bak küçük kız kardeşime dediğimi sana diycem tutamıycam kendimi cadı kazanıııııııııı yaav bacım seni ne kadar sevmişiz aileden görmüşüz ki kv nin gideceğine bu kadar seviniyorum sen kendi kız kardeşin bir sıkıntısını anlatsa içinden off bunaldım mı diyorsun aile içinde dertleşlir sevinç paylaşılır kusuru olmazzz

açılmasın siz yine de gidin.
ben yağmur yağsa da çıkıcam artık.şeker değilim ya eriyeceğim diyorum ve yürüyüşe devam
annemin hali yok hasta kardeşimde üşütmüş şimdi de sesi değişti gözleri düştü benical verdim yuttu inşallah iyi gelir

canım benim sağolun zaten kendimi burda iyi hissediyorum

Bugünü hafif geçirdim arkadaşlar şişkinliğim var çünkü
Menümü vereyim
@butterfly143 M Melrin ve arkadaşlarım

Sabah 8.30: 3 kuru kayısı
1 haş yumurta
Ara 10.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 11.30: 5 li çay

Öğle 12.30: 5 kaşık Mantarlı tavuk salata
Ara 14.45: Türk kahv, 1 kaşık dut kurusu

Aksam 15.30: 1 kase tarh çorba, salatalık

Ara: sütlü kahve (saati belli degil)

Yeşil çay

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…