- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.501
Bende çay içicem şimdi. 1 kase salçalı makarna yedim az önce.çok doydum hazmetmem gerekkendime bir kahve alayım ne kadar uykum var anlatamam
Bende çay içicem şimdi. 1 kase salçalı makarna yedim az önce.çok doydum hazmetmem gerek
Bende mayonezli bayilirim ama yiyemiyoruz tabi cok yagli. Peynirli makarna da hafif oluyoroh ne güzel çok severim makarna ben hele birde mayonezli hımm avcumu yalayayım bari
biz de nohut vardı şişirdi beni oda susuz yedim
vayy makarnacılar muhabbetin güzelliğine bakın helee
yemeği koydum ocağa yarım saate işi biter dışarı yürüyüşe gideriz dedim hava kapadı şansaaçılacak gibi de görünmüyor
kızz vallaha mıııı gitme ihtimalleri mi varne güzel yürüyün valla ben de bir başlayabilsem inşallah pazertesi başlarım diyom kaynanamlar hafta sonu giderse
kızz vallaha mıııı gitme ihtimalleri mi var
ben başladım bile dua etmeye sen kv nin papuçlarına tuz koymaya başlaAynen inşallah kızlarına gidecek dua edin vazgeçmesin
ben başladım bile dua etmeye sen kv nin papuçlarına tuz koymaya başlaçabuk gitsin hayırlısıylaaaa
eskiler yaparmış gelen misafirin ayakkabısının arka kısmı evin kapısına bakacak şekilde konurmuş içine de tuz atarlarmış çabuk kalksın gitsin diye hihihihihıı nası yani ilk defa duydum
Süpersin canım amacına ulasmissin ama. Tebrik ederimYok canım.hamilelik öncesi demin yazdığım muhabbeti diyet + günde 1 saat yürüyüşle verdim.
Doğumdan sonra ilk zamanlar yürüdüm hergün.117 den 90 a düşene kadar falan.Sonraki 20 kiloyu sırf diyetle veriyorum işte menülerim de az çok tanıdınız artık bu şekildeydi.çok abartmayıp kontrolü hiç elden bırakmadım
sağol canım ya valla benim derdim herkesi gerdi kusura bakmayın artıkmanyak gibi sevindirik oldum anaa yerimde duramıyorum heyecan bastı bu gün çarşamba 2 gün sonra gidebilir kv incitanem hohohohho nasıl kutlasak bilemedimmm
açılmasın siz yine de gidin.vayy makarnacılar muhabbetin güzelliğine bakın helee
yemeği koydum ocağa yarım saate işi biter dışarı yürüyüşe gideriz dedim hava kapadı şansaaçılacak gibi de görünmüyor
o kadar yazdıklarımıza bu mu denir bak küçük kız kardeşime dediğimi sana diycem tutamıycam kendimi cadı kazanıııııııııısağol canım ya valla benim derdim herkesi gerdi kusura bakmayın artık
annemin hali yok hastaaçılmasın siz yine de gidin.
ben yağmur yağsa da çıkıcam artık.şeker değilim ya eriyeceğim diyorum ve yürüyüşe devam
o kadar yazdıklarımıza bu mu denir bak küçük kız kardeşime dediğimi sana diycem tutamıycam kendimi cadı kazanııııııııııyaav bacım seni ne kadar sevmişiz aileden görmüşüz ki kv nin gideceğine bu kadar seviniyorum sen kendi kız kardeşin bir sıkıntısını anlatsa içinden off bunaldım mı diyorsun aile içinde dertleşlir sevinç paylaşılır kusuru olmazzz
annemin hali yok hastakardeşimde üşütmüş şimdi de sesi değişti gözleri düştü benical verdim yuttu inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?